fbpixel

Search icon
Search
8 αποχρώσεις πεντικιούρ που αιχμαλωτίζουν το πνεύμα του καλοκαιριού
HAIR & NAILS

8 αποχρώσεις πεντικιούρ που αιχμαλωτίζουν το πνεύμα του καλοκαιριού

Η celebrity-approved έμπνευση που χρειάζεστε


Οι μέρες των knee-high boots, των χοντρών αθλητικών παπουτσιών, ακόμα και της αναβίωσης των μπαλαρίνων, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί - ο καθαρός ουρανός και η άνοδος της θερμοκρασίας έχουν επισήμως εγκαινιάσει την εποχή των σανδαλιών, πίσω σε όλη την ανοιχτή δόξα τους. Αλλά με όλα τα strappy, ανοιχτά παπούτσια ως βασικό μέρος της γκαρνταρόμπας σας, λίγη συντήρηση είναι κρίσιμη. Αν οι επιλογές του nail salon είναι πολύ συντριπτικά πολλές για να διαλέξετε, σκεφτείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα αγαπημένα μας χρώματα καλοκαιρινού πεντικιούρ - όχι μόνο είναι ιδανικά για αυτή την εποχή του χρόνου, αλλά είναι και όλα σταθερά στις τάσεις, επίσης.

Λόγω της τοποθέτησής τους στα πόδια σας, το πεντικιούρ σας δίνει πραγματικά περισσότερο χώρο για να παίξετε με το χρώμα και το σχέδιο απ' ό,τι τα νύχια των χεριών σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν ταιριάζουν -ή μάλλον αν "συγκρούονται"- με τα ρούχα, για τη δέσμευση που συνεπάγεται η επιλογή ενός τολμηρού χρώματος ή ακόμη και για τη φυσική διαχείριση ενός δύσχρηστου σετ. Το πεντικιούρ σας είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να πειραματιστείτε, να διασκεδάσετε και να διοχετεύσετε το εποχιακό πνεύμα με ευκολία. Φέτος, το θέμα είναι ένα μείγμα από κλασικά καλοκαιρινά χρώματα - σκεφτείτε τα νέον, τα φωτεινά και τους τροπικούς τόνους - με πιο χαλαρές, χαμηλών τόνων εμφανίσεις, όπως το γαλλικό και τα nude χρώματα.

Όποια κι αν είναι η διάθεσή σας φέτος το καλοκαίρι, υπάρχει ένα pedicure look των που σίγουρα θα σας ταιριάζει!

1. Pink

5b5a0d9039f1404e4bae61ad31684bcb-TvC0T.jpg

Με τροπικά κοκτέιλ και μεγάλα, εποχιακά άνθη, ένα χαρούμενο ζεστό ροζ είναι πάντα μια καλή ιδέα για το καλοκαίρι. Επιλέξτε τον τόνο που σας ταιριάζει περισσότερο, όμως οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι το neon pink είναι εξαιρετικά hot trend αυτή τη στιγμή! 

2. Citrus Orange

d4f45905e8436ec1ab2dbb252c9a4e0a.jpg

Από την άλλη πλευρά του νομίσματος, γιατί να μην υιοθετήσετε την ενέργεια της εποχής, ενσωματώνοντας ηλιόλουστες αποχρώσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια; Η Beyoncé ακολούθησε αυτή τη διαδρομή συνδυάζοντας ένα marigold σετ με μεταλλικές πράσινες γόβες, ενώ τα ένωσε όλα μαζί με ένα υπέροχα τολμηρό πορτοκαλί πεντικιούρ.

3. Glossy Nude

44e7929ee73bf8b19962fd3cff7978bb.jpg

Γεγονός: μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι και μία από τις πιο σεμνές. Ιδανικό για την επιμήκυνση της όψης των ποδιών και μια elegant εμφάνιση, ένα γυαλιστερό nude είναι πάντα στη μόδα.

4. Alluring Black

e4982b604e76a244350481e82bdcae25.jpg

Όπως και τα περισσότερα ουδέτερα, το μαύρο είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου. Είναι ιδιαίτερα δελεαστικό για τις καλοκαιρινές βραδιές έξω, και έχει την έγκριση της Kerry Washington. Η βαθιά απόχρωση κάνει το πεντικιούρ σας να φαίνεται πιο λαμπερό, προσθέτοντας μια κομψή πινελιά ακόμα και στις πιο απλές εμφανίσεις.

5. Icy White

9ab064bd956e29c50d286f27a58239c4.jpg

Αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής απόχρωση του καλοκαιριού, το χιονισμένο λευκό πεντικιούρ της Rihanna είναι επίσης το πιο πολυφορεμένο look της - προσπαθήστε να βρείτε μια φωτογραφία της με ανοιχτά παπούτσια χωρίς αυτό το χρώμα στα δάχτυλα των ποδιών της. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι τόσο αγαπητό, επίσης. Είναι απολύτως λαμπερό σε σχέση με τον χρυσαφένιο τόνο του δέρματός της.

6. Electric Green

2833027be022826e4ac8a842e1000fdf.jpg

Αν οι millennials έχουν το απαλό ροζ, η Gen Z έχει ένα φωτεινό, διασκεδαστικό πράσινο - ρωτήστε τη Simone Ashley. Για τις καλοκαιρινές της διακοπές, επέλεξε μια φωτεινή απόχρωση του πράσινου νέον στα δάχτυλα των ποδιών της, ένα χρώμα που πρακτικά λάμπει στο σκοτάδι και απλά φωνάζει διασκέδαση.

7. Sultry Red

633c22e0bb56a684316d1e63b1af3bbe.jpg

Ακολουθήστε το παράδειγμα της Jennifer Aniston, η οποία θέλει να κρατάει τα πράγματα αρκετά απλά όσον αφορά τα νύχια της, αλλά επιστρέφει συνεχώς σε αυτή την αποπνικτική, κομψή απόχρωση του βαθύ κόκκινου - ειδικά το καλοκαίρι. Το χρώμα μιας απόλυτα ώριμης πιπεριάς τσίλι, προσθέτει λίγη ζεστασιά χωρίς να αποσπά την προσοχή από τα πάντα εξαιρετικά σύνολά της.

8. Classic French Tips

eed1bc9dc1509eb1ccec57c6aa5d5a6c-g78WA.jpg

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ταιριαστό σετ; Η Kourtney Kardashian αποφάσισε να ακολουθήσει την τρέχουσα τάση των γαλλικών άκρων, κάνοντας τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών της στο σχέδιο, μια φρέσκια και καθαρή - και λίγο ρετρό - κίνηση που μπορεί να σας μεταφέρει από τις διακοπές στη δουλειά και πάλι πίσω.