Βeauty Secret: Facial Yoga | Δοκιμάστε το τώρα

6-life-blond-life

Ο Christian Dior συνήθιζε να λέει: «Δεν θέλω οι γυναίκες να είναι μόνο όμορφες, θέλω να είναι ευτυχισμένες». Kι αυτό είναι ένα motto που το ξεχωρίζω κι εγώ η ίδια και θέλω να το έχω πάντα στο νου μου. Για τον Dior, η ομορφιά είναι πάνω από τα καλλυντικά. Πιστεύει και πιστεύουμε κι εμείς σε ένα πιο ολιστικό όραμα ομορφιάς και ευτυχίας.

Έτσι, ακριβώς όπως αθλούμαστε για να διατηρήσουμε το σώμα μας σε καλή κατάσταση, ο Dior δημιούργησε ένα είδος μασάζ για να τονώσει και να διατηρήσει την ομορφιά του δέρματος.

Δείτε κι εσείς  το Skin Beauty Coaching & Face Yoga Tutorial video και μάθετε τα μυστικά Dior που θα χαρίσουν στην καθημερινότητά σας μια νότα απόλαυσης.

Οι μέθοδοι του Ινστιτούτου Dior βασίζονται στο μασάζ ιστών για να ενισχυθεί η δράση του προϊόντος περιποίησης του δέρματος. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των γυναικών, ο Dior καινοτομεί με μια γυμναστική προσώπου με τεχνικές εμπνευσμένες από το Ινστιτούτο Dior. Είναι ένας τρόπος αναπαραγωγής των μεθόδων του Ινστιτούτου Dior στο σπίτι. Με τον ίδιο που ο καθένας ασκείται με το άθλημα που του ταιριάζει, κάθε σειρά Dior απαιτεί τις δικές της κινήσεις.

Αυτό που μας προτείνουν είναι πως πραγματικά  μαζί με την σωστή μέθοδο, η αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης μπορεί να αυξηθεί.

 #itsmylife #diorskincare #diorhydralife

 

Tags: , ,

No comments yet.