ΠΡΟΦΙΛ

To περιοδικό GLOW κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2005 στην Θεσσαλονίκη

και σηματοδότησε ένα καινοτόμο κεφάλαιο για το αναγνωστικό κοινό της Ελλάδας, αποτελώντας το πρώτο free press lifestyle περιοδικό της χώρας.

Με προσήλωση στο αυθεντικό περιεχόμενο, το GLOW είναι μια πολυτελής μηνιαία έκδοση, απευθυνόμενη στο κοινό της μέσης και μεσοανώτερης κοινωνικοοικονομικής τάξης και υψηλής αισθητικής. Διαμορφώνοντας μια νέα οπτική του lifestyle για τους αναγνώστες του, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή. Η προσεκτικά curated ύλη του, περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τα πιο ενδιαφέροντα και  ανερχόμενα πρόσωπα της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας σκηνής, νέες προτάσεις για ένα quality living στην σύγχρονη εποχή, γεγονότα που ξεχωρίζουν, δυναμική και καινοτόμα ματιά στον κόσμο της μόδας, των τεχνών, του design και της ομορφιάς. Με γνώμονα την σύγχρονη αισθητική και το επιτυχημένο trend forecasting, το GLOW αυξάνει με ολοένα και μεγαλύτερο ρυθμό την ακτίνα του κοινού του στην Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα.

 

Μηνιαίο, γυναικείο lifestyle free press περιοδικό

TIRAGE: 25.000 τεύχη

TARGET GROUP: Γυναίκες 18-54, μεσο-ανώτερη και ανώτερη κοινωνικοοικονομική τάξη

POSITIONING: free press & ένθετο εφημερίδας

WHERE TO FIND:

• Με την εφημερίδα Μακεδονία της Κυριακής κάθε προτελευταία Κυριακή του μήνα.

• Σε 450 δωρεάν σημεία διανομής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

• Ηλεκτρονική έκδοση στο www.glow.gr

SUBSCRIBERS: 3.800 ταχυδρομικοί παραλήπτες

 

Ειδικές εκδόσεις

GLOW LIVING

H Living έκδοση του περιοδικού GLOW που κυκλοφορεί 3 φορές τον χρόνο, υμνεί την αρχιτεκτονική παρουσιάζοντας νέους χώρους και υπέροχες κατοικίες υψηλής αισθητικής. Eρευνά τα new entries από το χώρο του design, συνομιλεί με πρόσωπα και δημιουργούς του interior design και προτείνει τις πιο hot επιλογές αγοράς. Ο απόλυτος οδηγός για όσους ενδιαφέρονται να ανανεώσουν τους χώρους τους ή θέλουν να ενημερωθούν για τις πιο updated εξελίξεις στο χώρο των interiors.

 

GLOW FLAVOR EDITION

Η ειδική έκδοση GLOW Flavor Edition κυκλοφορεί 3 φορές τον χρόνο και είναι αφιερωμένη  στη γεύση και την απόλαυση. Συστήνοντας πρόσωπα από τον χώρο της γαστρονομίας και   παρουσιάζοντας τις πιο updated τάσεις στο φαγητό, καθώς και ιδιαίτερες ιδέες σε συνταγές,  ξυπνάει τις αισθήσεις, υπενθυμίζοντας ότι το φαγητό δεν είναι μόνο μια τελετουργία, αλλά και  πολιτισμός. Ενημερωμένες λίστες με τα hot spots για φαγητό και διασκέδαση που αξίζει να  επισκεφτούμε, προϊόντα, ιδέες για art de la table και όλα τα… γευστικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο σας ταξιδεύουν στην πιο απολαυστική εμπειρία.