fbpixel

Search icon
Search
Τα looks στα μαλλιά που θα υιοθετήσουμε τη μεταβατική περίοδο
MAGAZINE

Τα looks στα μαλλιά που θα υιοθετήσουμε τη μεταβατική περίοδο

Τα καλύτερα hair trends της σεζόν είναι εδώ


Οι τάσεις της νέας χρονιάς στα μαλλιά επιβάλλουν αλλαγές στο στιλ και στο χρώμα τους, με έμφαση στη φυσικότητα, την κίνηση και την κομψότητα.

Η περίοδος που ακολουθεί είναι μεταβατική για τα looks μας και η έμφαση στην ποιότητα αποτελεί απαράβατο κανόνα!

Χρώματα 

Αυτήν την εποχή και μέχρι να έρθει η άνοιξη, οι ζεστές γήινες αποχρώσεις με φως και οι γλυκές ανταύγειες με διακριτική εφαρμογή είναι η καλύτερη πρόταση που μπορείτε να ακολουθήσετε. Τώρα, τα χρώματα γίνονται ακόμα πιο ζεστά με τις καστανές καραμελέ αποχρώσεις, αλλά και τους τόνους που συνδυάζουν το κάστανο με την κανέλα να βρίσκονται στο προσκήνιο για όσες έχουν πιο σκούρα βάση. Στα ξανθά μαλλιά, από την άλλη, κυριαρχούν οι ανάλαφρες, φυσικές αποχρώσεις όπως το ξανθό του βουτύρου και το ξανθό καραμελέ.

chloespringsummer2024collectionlemilemagazinelemilestudioscampaignbanner.jpg

Ανταύγειες

Κι αν αναζητάτε μία ανανέωση στην εμφάνισή σας τώρα είναι η ιδανική εποχή για να φωτίσετε τα μαλλιά σας με ανταύγειες, οι οποίες πρέπει να είναι ψιλές και να διαμορφώνονται σε μικρότερα τμήματα. Η τεχνική που χρησιμοποιεί σκουρότερες βάσεις που ανοίγουν τονικά στις άκρες γίνεται Νο1 στις τάσεις.

Κουρέματα

Αυτήν την εποχή, τα κουρέματα έχουν πιο ξεκάθαρες γραμμές με έμφαση στον όγκο και την κίνηση μόνο γύρω από το πρόσωπο. Από αυτά ξεχωρίζουν:

Blunt Bob: ένα καθαρό καρέ με μηδενική ανασήκωση και ευθείες άκρες.

Long Layers: στα μακριά μαλλιά, δημιουργούνται με τμήματα που ξεχωρίζουν και ακουμπούν τους ωμούς για περισσότερη κίνηση.

Fringe Bangs: οι φράντζες επιλέγονται μακρύτερες και πιο ανάλαφρες με κίνηση στις άκρες.

Φροντίδα 

Η ενυδάτωση των μαλλιών τον χειμώνα είναι το ίδιο σημαντική με το καλοκαίρι, αφού το κρύο τα κάνει πιο σκληρά και εύθραυστα. Επιλέξτε προσεκτικά μια καλή αγωγή για ενυδάτωση των μαλλιών σας.

Προïόν του μήνα

screen-shot-2024-01-19-at-22202-pm.jpg

Με τη χρήση του Purc Pure Moroccan Argan Hair Oil, η επιδερμίδα του τριχωτού σας απορροφά αποτελεσματικά τα θρεπτικά συστατικά και ενισχύεται ο όγκος των μαλλιών σας. Το προϊόν αυτό παρέχει λεία υφή και λάμψη στα μαλλιά σας.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024