fbpixel

Search icon
Search
Travis Scott: Πώς κατάφερε να κάνει την Ελλάδα και την παράδοσή της viral στα social media;
PEOPLE & MOMENTS

Travis Scott: Πώς κατάφερε να κάνει την Ελλάδα και την παράδοσή της viral στα social media;

Ο πασίγνωστος ράπερ βρίσκεται στα Επτάνησα και μαγνητίζει τα βλέμματα


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η Ελλάδα μαγνητίζει τα βλέμματα και βρίσκεται στο επίκεντρο, με τα νησιά της να αποτελούν ιδανικό προορισμό για πολλούς celebrities και A-listers, που καταφθάνουν σε αυτά προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους, κάτω από τον καυτό ήλιο. Άλλοι, προτιμούν να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ και παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι άλλοι, είναι πιο ανοικτοί και εξωστρεφείς, θέλοντας να ανακαλύψουν την αυθεντική ελληνική παράδοση και να γίνουν ένα με τους locals.

Ο Travis Scott ανήκει -αναμφίβολα- στη δεύτερη κατηγορία, με τον πασίγνωστο ράπερ, να επιλέγει τη χώρα μας λίγο νωρίτερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και να γίνεται viral με τον πιο iconic τρόπο. Τι ακριβώς έκανε;

Video που κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Ένα αξέχαστο ταξίδι

Την ώρα που άλλοι πασίγνωστοι ράπερ, όπως ο Drake και ο Kendrick Lamar βρίσκονται στο επίκεντρο, κυκλοφορώντας diss κομμάτια και συνεχίζοντας το μεταξύ τους beef, ο Travis Scott αποφάσισε να ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι και κατέφθασε στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσει μερικές ημέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης. Ο πασίγνωστος ράπερ, που στο παρελθόν βρέθηκε στο επίκεντρο με αφορμή και τη σχέση του με την Kylie Jenner, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Stormi και την Aire, επέλεξε τη χώρα μας για ένα mini-break και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Ιόνιο και το Μεγανήσι, για τις διακοπές του. Αυτό που ίσως δεν περίμεναν αρκετοί -ωστόσο- είναι το γεγονός ότι ο Αμερικανός δείχνει να απολαμβάνει όσο ποτέ άλλοτε αυτό το ταξίδι, έχοντας γίνει ένα με τους locals, με τα videos από το γλέντι, στο οποίο πρωταγωνίστησε, να έχουν γίνει ήδη viral σε όλο τον κόσμο.

Ειδικά το Twitter, έχει κατακλυστεί από διάφορα videos, στα οποία διακρίνεται ο Travis Scott που χορεύει στους ρυθμούς πολύ γνωστών ελληνικών τραγουδιών, δείχνοντας να απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό την παρουσία του στο νησί. Ο Αμερικανός δε σταμάτησε να χαμογελάει και ήταν το κεντρικό πρόσωπο, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται επάνω του και τον ίδιο, να δείχνει σε όλους -fans του και μη- ένα διαφορετικό, πολύ πιο πρόσιτο πρόσωπο, που αν μη τι άλλο μας αρέσει πολύ, καθώς δεν είναι μία εικόνα που τη συναντάμε συχνά. Οι περισσότεροι A-listers κρατούν τις αποστάσεις τους, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά...

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί ξανά

Δεν είναι μυστικό, το γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο hot summer προορισμούς και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει κατακτήσει τις καρδιές των celebrities, αφού σαγηνεύονται κατευθείαν από την ομορφιά της. Κάθε καλοκαίρι, είναι πολλοί αυτοί που ταξιδεύουν στη χώρα μας και στα πιο γνωστά νησιά της, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο σε όλο τον κόσμο κι αυτό συμβαίνει και τώρα, στην περίπτωση του Travis Scott, με τον Αμερικανό -μάλιστα- να κάνει κι ένα step παραπάνω και να απολαμβάνει το αυθεντικό, παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα υπό τους ρυθμούς των παραδοσιακών μας τραγουδιών. 

0992-travis-scott-1782023-scaled-e1692950142430.jpg


Έχουμε δει πασίγνωστους celebrities να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές της χώρας μας, ενώ άλλοι λένε ένα μεγάλο "ναι" στις βόλτες στα μικρά, εντυπωσιακά σοκάκια των νησιών, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν τους εκλεκτούς μεζέδες και τους γαστρονομικούς θησαυρούς που κρύβονται στα πιο απροσδόκητα μέρη τους. Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο, από νωρίς είναι αρκετοί αυτοί που καταφθάνουν στους εντυπωσιακούς, summer προορισμούς της χώρας μας και ανακαλύπτουν την αυθεντική της ομορφιά, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο σε όλο τον κόσμο. Άλλοι, προτιμούν να διατηρούν ένα low-profile κι άλλοι, είναι πιο εξωστρεφείς και δε διστάζουν να μοιραστούν πολλές από τις προσωπικές τους στιγμές μέσα από τα social media, αλλά σίγουρα όλοι τους απολαμβάνουν την παρουσία τους εδώ και γι' αυτό, επιστρέφουν σε κάθε ευκαιρία στα μέρη που κέρδισαν αμέσως μία θέση στην καρδιά τους.