fbpixel

Search icon
Search
Upgrade your spaces: Πώς να πετύχετε μια αισθητική αναβάθμιση σε κάθε χώρο του σπιτιού σας
MAGAZINE

Upgrade your spaces: Πώς να πετύχετε μια αισθητική αναβάθμιση σε κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σύμφωνα με τους founders της εταιρίας Element, Δήμητρα Ασσαριωτάκη και Σάββα Κουσουρνά


Με ξεχωριστή αγάπη για το αντικείμενό τους, οι founders, Δήμητρα Ασσαριωτάκη και Σάββας Κουσουρνάς, καταθέτουν τη δική τους άποψη περί αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε χώρο.

Το interior brand εξειδικεύεται στη δημιουργία συνθέσεων που αντανακλούν την προσωπικότητα των ιδιοκτητών τους, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και κομψότητα. Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν την Element να ξεχωρίζει; 

Στην Element αγαπάμε την εκλεπτυσμένη αισθητική, κι αυτό φαίνεται στην ποιότητα των προϊόντων μας. Μέσα από τις συνεργασίες μας με τους καλύτερους κατασκευαστές και οίκους του εξωτερικού, έχουμε καταφέρει να παρέχουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερα και πολυτελή προϊόντα -επιλεγμένα έπιπλα, εντυπωσιακά υφάσματα κουρτινών και επίπλωσης, καινοτόμα συστήματα εσωτερικής σκίασης- και υπηρεσίες σε πραγματικές τιμές και απαράμιλλη ποιότητα.

trapezaria-elika.jpg
Τραπεζαρία Elika


Σ
ύμφωνα με τις τάσεις που επικρατούν, ποιες είναι οι δικές σας προτάσεις για ανανέωση στους χώρους μας; 

Οι τρέχουσες τάσεις στον χώρο του interior design στρέφονται προς τη φυσική αισθητική και την ήσυχη πολυτέλεια. Έτσι, για τη νέα εποχή θα προτείναμε κομψές τραπεζαρίες και τραπεζάκια σαλονιού σε καμπύλες γραμμές με κεραμικές επιφάνειες, αναπαυτικούς καναπέδες σε minimal design με λινά υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις και curvy καρέκλες και πολυθρόνες σε έντονες υφάνσεις ψάθας.

Ως προς τα υφάσματα επίπλωσης και τις κουρτίνες, τι trends επικρατούν; 

Τόσο στα υφάσματα επίπλωσης όσο και στις κουρτίνες παρατηρείται μια στροφή προς τη χρήση φυσικών υλικών, όπως το λινό και το βαμβάκι, που δημιουργούν χώρους οπτικά ελκυστικούς και συγχρόνως φιλόξενους και χαλαρωτικούς. Επιλογές όπως βιώσιμα υφάσματα και ανακυκλώσιμα υλικά γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, ενώ ενισχύεται η προτίμηση για μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση, γεωμετρικά σχέδια και αφηρημένες γραμμές σε φωτεινές γήινες ή μεταλλικές αποχρώσεις.

polithrona-scarlet.jpg
Πολυθρόνα Scarlet


Πώς
μπορούν τα συστήματα εσωτερικής σκίασης να συμβάλουν στην ανανέωση του σπιτιού; 

Μία εξαιρετική επιλογή για την ανοιξιάτικη ανανέωση του σπιτιού αποτελούν οι ξύλινες περσίδες. Η ευελιξία τους στον έλεγχο του φωτός και η ιδιωτικότητα του χώρου που προσφέρουν τις καθιστά ιδανικές για την καλοκαιρινή περίοδο. Επικρατούν οι φυσικές ανοιχτές αποχρώσεις του ξύλου, ενώ ενσωματώνονται τεχνολογικές καινοτομίες όπως ο αυτοματισμός, που επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της σκίασης του σπιτιού από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet.

Ποιο interior trend πιστεύετε ότι θα εξελιχθεί σε Νο1; 

Κάτι που προβλέπουμε να κερδίσει τις προτιμήσεις είναι η αύξηση της βιωσιμότητας στον interior σχεδιασμό. Έτσι, προσαρμόζουμε τα projects μας ενσωματώνοντας βιώσιμα υλικά και υφάσματα, ενεργειακά αποδοτικά συστήματα εσωτερικής σκίασης και γενικά ποιοτικά προϊόντα με διάρκεια στον χρόνο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε χώρους φιλικούς προς το περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα μία κομψή και διαχρονική αισθητική.

goniakos-kanapes-fabio.jpg
Γωνιακός καναπές Fabio


Info:
Αλ. Παπάγου 14, Σίνδος τηλ.: 2310 798867, www.element-home.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024