fbpixel

Search icon
Search
Μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη, αυτό το resort απογειώνει την έννοια της προσιτής πολυτέλειας 5*
MAGAZINE

Μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη, αυτό το resort απογειώνει την έννοια της προσιτής πολυτέλειας 5*

Το Porto Carras Grand Resort, επί 50 χρόνια, χαρίζει μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών στη Σιθωνία της Χαλκιδικής


Η εμπειρία των διακοπών γίνεται πιο απολαυστική όταν συνδυάζει ψυχαγωγία και φιλοξενία 5*. Το Porto Carras Grand Resort, επί 50 χρόνια, ταυτίζεται με τη μοναδική φυσική ομορφιά και την εμπειρία της προσιτής πολυτέλειας, μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

A Place of Dreams

Σε 17.630 στρέμματα καταπράσινου τοπίου και με 9 χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας, το Porto Carras Grand Resort προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οι οποίες δημιουργούν τα «θεμέλια» για καλοκαιρινές διακοπές που μένουν αξέχαστες. Ανάμεσα στα ιδιαίτερα στοιχεία του ξενοδοχείου είναι η περιήγηση στον μεγαλύτερο ελληνικό βιολογικό αμπελώνα, το Domaine Porto Carras, όπου οι επισκέπτες θαυμάζουν την πανοραμική θέα στο Αιγαίο, τις απέραντες καλλιεργημένες εκτάσεις στις πλαγιές του Μελίτωνα και τους γραφικούς όρμους που το πλαισιώνουν. Εκεί, πραγματοποιούνται καθημερινά συνεδρίες οινογευσίας στην Αίθουσα Μελισσάνθη, που θα σας κεντρίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον.

image-3.jpg

An integrated Resort

Το κολύμπι στις βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες, η ιππασία δίπλα στο κύμα, οι θαλάσσιες και υποβρύχιες δραστηριότητες, υπόσχονται απολαυστικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Μαζί και οι εξωτερικές πισίνες, η παιδική χαρά στους καταπράσινους κήπους και το Kids’ Club με το διασκεδαστικό καθημερινό πρόγραμμα, οι μουσικές βραδιές, το Porto Carras Casino Meliton Privé, το σινεμά, η μαρίνα -ιδανική για απογευματινές βόλτες-, τα πέντε γήπεδα tennis κι ένα γήπεδο golf, συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία διακοπών. Η ευζωία και η αναζωογόνηση βρίσκουν το νόημά τους στο Meliton 5* Spa Center, έναν πολυτελή χώρο 4.700 τ.μ. με ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα θαλασσοθεραπείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ακόμα, με διαφορετικό χαρακτήρα και φιλοσοφία το καθένα, αλλά αυθεντικές γεύσεις κι εξαιρετική θέα, τα εστιατόρια και τα μπαρ του resort δημιουργούν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων.

What's New

Φέτος, το Porto Carras Grand Resort πρόκειται να φιλοξενήσει το τουρνουά golf Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour, από τις 14 έως τις 18 Μαΐου 2024. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, στο βραβευμένο ως το κορυφαίο ξενοδοχείο golf στην Ελλάδα στα “Greek Hospitality Awards 2023” περιλαμβάνει practice round για όλους την Τετάρτη 15 Μαΐου, ενώ την Πέμπτη 16 Μαΐου και την Παρασκευή 17 Μαΐου θα διεξαχθούν αντίστοιχα ο 1ος και ο 2ος γύρος του τουρνουά Pro-Am. Το Σάββατο 18 Μαΐου η αγωνιστική δράση θα ολοκληρωθεί με το open tournament για τους επαγγελματίες και το individual για τους ερασιτέχνες.

image-4.jpg


Info:
 Σιθωνία, Χαλκιδική, τηλ.: 23750 77000, portocarras.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024