fbpixel

Search icon
Search
Οι νέες αφίξεις που προσγειώνονται στο Netflix τις προσεχείς ημέρες
ARTS & CULTURE

Οι νέες αφίξεις που προσγειώνονται στο Netflix τις προσεχείς ημέρες

Σειρές και ταινίες που κάνουν την πρεμιέρα τους στο ελληνικό Netflix αυτόν τον μήνα


Το Netflix ανανεώνει τη λίστα του και μας προσφέρει νέες αφίξεις για τον μήνα του Μαΐου. Νέες σειρές και ταινίες καταφτάνουν στην πλατφόρμα περιεχομένου κατά τη διάρκεια του μήνα και ανυπομονούμε να τις παρακολουθήσουμε. Πρωτότυπες παραγωγές θα προσφέρουν στην οθόνη μας φρέσκα αλλά και γνώριμα πρόσωπα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Συνεχίστε να διαβάζετε και δείτε τις κορυφαίες προτάσεις από τις νέες αφίξεις που επιλέξαμε για εσάς!

Bodkin

bodkin.jpg

Σ' αυτό το σκοτεινό κωμικό θρίλερ, μία ετερόκλητη ομάδα παραγωγών podcast ερευνά μυστηριώδεις εξαφανίσεις από άλλη εποχή σε μια γοητευτική ιρλανδική πόλη με σκοτεινά, τρομακτικά μυστικά. Οι τρεις παραγωγοί podcast αποφασίζουν να ερευνήσουν την εξαφάνιση τριών ξένων σε μια ειδυλλιακή πόλη της Ιρλανδίας, μία απόφαση που τους φέρνει αντιμέτωπους με διάφορα εμπόδια και μία ισχυρή δόση τρόμου. Πρωταγωνιστούν οι Siobhán Cullen, Will Forte και Robyn Cara, ενώ δημιουργός της σειράς είναι ο Jez Scharf.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαΐου.

Mother of The Bride

mother-of-the-bride.jpg

Σ' αυτήν την κεφάτη ρομαντική κομεντί, ένας γάμος σε τροπικό νησί κινδυνεύει να ναυαγήσει όταν η μητέρα της νύφης ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του γαμπρού είναι πρώην της. Με τίτλο "Mother of the Bride" και αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, η πλοκή του film στρέφεται γύρω από τις δεύτερες ευκαιρίες στον έρωτα, με τους δύο ex lovers να ξανασμίγουν στο γάμο των παιδιών τους. Με σκηνοθέτη τον Mark Waters, των ταινιών "Mean Girls" και "Freaky Friday" και πρωταγωνιστές  τη Brooke Shields, τη Miranda Cosgrove,τον Benjamin Bratt, τον Chad Michael Murray και τη Rachael Harris, η προβολή σίγουρα αξίζει την αναμονή!

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαΐου.

Thank You, Next 

thank-you-next.jpg

Έπειτα από έναν οδυνηρό χωρισμό, μια νεαρή δικηγόρος αρχίζει να ασχολείται με τον περίπλοκο κόσμο των σύγχρονων ραντεβού, με την αμέριστη υποστήριξη των φίλων της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς προσπαθεί να βρει τον αληθινό έρωτα και ταυτόχρονα να ανακάμψει από τον χωρισμό με την προηγούμενη σχέση της. Ένα αισθηματικό τηλεοπτικό δράμα με διάφορα χιουμοριστικά στοιχεία. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Serenay Sarıkaya, ο Hakan Kurtaş, ο Metin Akdülger, ο Boran Kuzum και η Meriç Aral.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαΐου.

Maestro in Blue: Season 2

maestro-season-2-gyrismata-pou-tha-kanei-premiera-netflix.webp

Το νέο μέρος της σειράς θα κάνει ταυτόχρονα πρεμιέρα στο Mega Tv στην Ελλάδα αλλά και στην πλατφόρμα του Netflix για να προβληθεί σε όλον τον κόσμο. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να φτάσει στα Top 10 ξένων σειρών του Netflix σε 18 χώρες. Στον πρώτο κύκλο της σειράς ένας μουσικός που προθυμοποιήθηκε να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων. Στα νέα επεισόδια θα πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου, ο Ορέστη Χαλκιά, ο Φάνη Μουρατίδη, ο Αντίνοο Αλμπάνη και φυσικά η φανταστική Χάρις Αλεξίου.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Bridgerton: Season 3 Part 1

bridgerton-season-3-part-1.jpg

Καθώς μια νέα φουρνιά ντεμπιτάντ λαχταρά να αναδειχθεί η πιο λαμπερή από όλες, μια ντροπαλή κοπέλα με διπλή ζωή βρίσκει το φως ανάμεσα σε μυστικά και εκπλήξεις. Ο νέος κύκλος θα μας παρουσιάσει μία ακόμη ιστορία αγάπης, με εμπόδια και παρεξηγήσεις που έπεται να προκύψουν. Η ιστορία συνεχίζεται με την κρυφή, προς το παρόν, Lady Whistledown να κινεί τα νήματα μέχρι να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. Το σπίτι των Bridgertons μας παρουσιάζει έναν ακόμη εργένη της οικογένειάς του και εμείς ανυπομονούμε να δούμε πως η σχέση του με την παιδική του φίλη θα περάσει από friends σε lovers!

Το πρώτο μέρος της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Atlas

atlas.JPEG

Μια αναλύτρια δεδομένων, την οποία ερμηνεύει η Jennifer Lopez, με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη ανακαλύπτει ότι είναι η μόνη της ελπίδα όταν ένα ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Atlas Shepherd, μια πανέξυπνη αναλύτρια δεδομένων, συμμετέχει σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός αποστάτη ρομπότ με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Όταν όμως τα σχέδια πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί!

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.