fbpixel

Search icon
Search
Το fashion house Jacquemus παρουσιάζει τα νέα του γραφεία στο Παρίσι
FASHION NEWS

Το fashion house Jacquemus παρουσιάζει τα νέα του γραφεία στο Παρίσι

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας.

Το νέο flagship store Jacquemus στο Παρίσι

screenshot-2024-05-02-at-12828-pm.png
Photo: Bea De Giacomo

Ο οίκος μόδας Jacquemus αποκάλυψε τις εικόνες της νέας του έδρας στο Παρίσι. Από τον περασμένο Ιανουάριο, οι ομάδες με επικεφαλής τον Simon Porte Jacquemus έχουν εγκατασταθεί σε αυτά τα γραφεία στο 8ο διαμέρισμα, όπου η πρωτοπορία συναντά την παράδοση.

Για να δημιουργήσει έναν χώρο σε αρμονία με την αισθητική της μάρκας του, ο Γάλλος σχεδιαστής επιστράτευσε για άλλη μια φορά το γραφείο αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού OMA. Γνωστό παγκοσμίως, το OMA βρίσκεται πίσω από τους πρώτους εκθεσιακούς χώρους Jacquemus που άνοιξαν στο Λονδίνο και το Παρίσι το 2022. Πρόσφατα, το γραφείο συνέβαλε επίσης στο σχεδιασμό της boutique Jacquemus στο Dubai.

Calzedonia Mini Me Collection

bc0394-102d-dc0504-102d.jpg

Η Calzedonia εγκαινιάζει τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 με τη φιλοξενία νέων στιλ για μικρούς και μεγάλους. Μετά από την επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, η νέα συλλογή για ακόμη μια φορά περιλαμβάνει παντελόνια cargo σε διάφορες επιλογές υφών και χρωμάτων, διαθέσιμα σε Mini Me εκδοχή για ένα άνετο look μαμάς-κόρης - μια εύκολη λύση, ιδανική για κάθε μέρα.

H Mini Me συλλογή επεκτείνεται με μια σειρά από κολάν, κάλτσες αλλά και μαγιό στα iconic σχέδια της Calzedonia και σε prints σχεδιασμένα για διαφορετικές περιστάσεις και ανάγκες, για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Επιπλέον, η Disney συλλογή, τραβάει τα βλέμματα με χαρακτήρες και χρώματα από όλο τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων. Με τις ποικίλες προτάσεις της, η Calzedonia για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει το στυλ και την ευελιξία για εσάς και την mini εκδοχή σας, για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024.

Η Bella Hadid παρουσιάζει το πρώτο launch του Orabella

https-baehypebeastcom-files-2024-04-22-bella-hadid-first-ever-fragrance-line-orbella-3.jpg

Το πρώτο fragrance brand της Bella Hadid, Ôrebella, μοιράστηκε επιτέλους μια γεύση από τα προϊόντα του. Προς το παρόν, τα τρία αρώματα που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του πρώτου launch είναι τα Window2Soul, Salted Muse και Blooming Fire.

Για όσους προτιμάνε ένα πιο γήινο άρωμα μπορούν να επιλέξουν το ξυλώδες άρωμα Salted Muse που αναμιγνύεται με θαλασσινό αλάτι, ελαιόδεντρο και κέδρο. Και για όσους τείνουν περισσότερο προς τις λουλουδάτες νότες, το Blooming Fire θα αναζωογονήσει τα συναισθήματα πάθους με τη ζεστή λουλουδάτη μυρωδιά του από μονόι, περγαμόντο και πατσουλί. Ενώ το Window2Soul προσφέρει ένα καθαρό λουλουδένιο άρωμα με νότες γιασεμιού, τριαντάφυλλου και φασολιού tonka που περιλαμβάνονται στο μείγμα.

Εκτός από τη σαγηνευτική αρωματοθεραπεία του, η μεταμορφωτική φόρμουλα δύο φάσεων του αρώματος προσθέτει επίπεδα φροντίδας, συμπεριλαμβανομένης της ενυδάτωσης. Η δέσμευση της Bella για την προώθηση υγιεινών καθημερινών τελετουργιών μεταφράζεται στην υπόσχεση της μάρκας της να παρέχει καθαρά, ασφαλή, φιλικά προς τον πλανήτη και τον άνθρωπο αρώματα για όλους. Η μάρκα απαγορεύει πάνω από 1.300 ερεθιστικά συστατικά όπως τα parabens, τα θειικά άλατα, οι φθαλικές ενώσεις και το αλκοόλ στα προϊόντα της.

Cara Delevingne for Stella McCartney

screenshot-2024-05-01-at-174319.webp

Μια nude Cara Delevingne με μια XXL Falabella τσάντα πρωταγωνίστησε στην τελευταία καμπάνια της Stella McCartney, γιορτάζοντας τη 15η επέτειο της αρχικής vegan «It» τσάντας μόδας έπειτα από την παρουσίασή της το φθινόπωρο του 2009. Η Falabella, που πήρε το όνομά της από το αγαπημένο είδος πόνι της σχεδιάστριας που μεγάλωσε στη βρετανική ύπαιθρο, έχει αγαπηθεί από μεγάλες ποπ σταρ όπως η Rihanna, η Beyoncé και η Kate Hudson. 

Το στιλ έχει επίσης επανερμηνευτεί σεζόν με τη σεζόν με καινοτόμα υλικά, όπως το εναλλακτικό ζωικό δέρμα Mirum με φυτική βάση, το Vegea, ένα υποπροϊόν σταφυλιού από ιταλικά οινοποιεία, και το Yatay, ένα ύφασμα από γεωργικά απόβλητα και ανακυκλωμένες ίνες. Όλες οι τσάντες Falabella διαθέτουν επένδυση με μονόγραμμα από ωκεάνια πλαστικά και δένονται στο χέρι με σχοινί από οργανικό βαμβάκι.

Η Oysho αποκτά συμμάχους στον επαγγελματικό χώρο του padel

240404-oysho-padel-bcn-f01-1277.jpg

Η Oysho αποκτά νέους συμμάχους στον επαγγελματικό χώρο του padel και γίνεται ο τεχνικός χορηγός του DUBAI PREMIER PADEL P1: από 4 έως 10 Νοεμβρίου, το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά έναν σταθμό του τουρνουά Premier Padel.

Το Dubai Premier Pádel P1 θα συγκεντρώσει τους καλύτερους παίκτες padel του κόσμου, στην τελική ευθεία της σεζόν, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε ένα από τα πιο διακεκριμένα πρωταθλήματα του τουρνουά.

Στην Ισπανία, η Oysho θα είναι ο αποκλειστικός χορηγός ένδυσης και naming partner του FIP Platinum de Valladolid, στις 24-30 Ιουνίου, ενός από τα πιο ιστορικά τουρνουά που περιμένουν πάντα με ανυπομονησία τόσο οι παίκτες, όσο και το κοινό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: