fbpixel

Search icon
Search
Experience The Dream: Ο ειδυλλιακός προορισμός στη Χαλκιδική που αναδεικνύεται ως η απόλυτη επιλογή για τις διακοπές μας
MAGAZINE

Experience The Dream: Ο ειδυλλιακός προορισμός στη Χαλκιδική που αναδεικνύεται ως η απόλυτη επιλογή για τις διακοπές μας

Ο οποίος δεν είναι άλλος πέρα από το Blue Carpet Suites


Αναζητώντας τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές, το Blue Carpet Suites στη Χαλκιδική αναδεικνύεται ως η απόλυτη επιλογή, συνδυάζοντας boho και μοντέρνα στοιχεία που το διατηρούν απόλυτα ήσυχο, κι ας βρίσκεται στο πιο κοσμοπολίτικο σημείο του πρώτου ποδιού.

Luxury on Top

Η διακριτική πολυτέλεια ενισχύει τη φυσική ομορφιά του τοπίου, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης σ’ ένα από τα πιο γνωστά μέρη της Χαλκιδικής. Στο Blue Carpet Suites, η κομψή διακόσμηση και οι υπερσύγχρονες ανέσεις προτρέπουν για την απόλαυση κάθε στιγμής. Ο ανεπανάληπτος μίνιμαλ σχεδιασμός των πολυτελών δωματίων με επιρροές από τη Μέση Ανατολή δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα που κάνει τη διαμονή μοναδική. Με την πρωτοτυπία να είναι το ζητούμενο, οι σουίτες έχουν η καθεμία τη δική της ιδιαίτερη προσωπικότητα, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή Jacuzzi, με θέα στο απέραντο γαλάζιο.

17.jpg

All-day Experience

Εδώ, οι χαλαρωτικές διακοπές με δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή εμπειρία. Το Blue Carpet Suites είναι ένα resort που μπορεί να επισκεφθεί κανείς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, απολαμβάνοντας από ανέμελες στιγμές στις ξαπλώστρες του beach bar μέχρι ένα ειδυλλιακό δείπνο στο εστιατόριο Canela Mediterranean Flavors. Η μέρα ξεκινάει με ένα πλούσιο πρωινό δίπλα στο κύμα, ενώ δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ, ρομαντικές αποδράσεις με σκάφος, ελεύθερη ιππασία μέσα στη φύση, μπορούν να τη διανθίσουν εκπληκτικά.

Tasteful Journeys

Το à la carte μενού είναι προσεκτικά διαμορφωμένο και υλοποιημένο με πρωτοποριακές τεχνικές. Συνδυάζει μεσογειακές γεύσεις με πινελιές μοριακής κουζίνας, ενώ η μεγάλη ποικιλία από δροσιστικά ροφήματα και λαχταριστά κοκτέιλ συμπληρώνει τέλεια κάθε γαστρονομική επιλογή. Μάλιστα, αυτήν τη σεζόν, στο resort έχουν επιμεληθεί νέες εκπλήξεις για να απολαύσουμε. Από τη νέα signature cocktail list με την υπογραφή διεθνούς φήμης βραβευμένων bartenders και τα γλυκά χωρίς ζάχαρη, μέχρι τις ανανεωμένες cozy γωνιές, τα special events και τις μουσικές βραδιές δίπλα στο κύμα και στον χώρο του pool bar, αυτό το καλοκαίρι θα είναι μαγικό.

5-fIZLD.jpg


Info:
 Πευκοχώρι Χαλκιδικής, τηλ.: 23740 62744, 6978480028, bluecarpetsuites.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024