fbpixel

Search icon
Search
Η Zendaya εκδίδει για πρώτη φορά το "Challengers Magazine" και απογειώνει το marketing game της νέας της ταινίας
PEOPLE & MOMENTS

Η Zendaya εκδίδει για πρώτη φορά το "Challengers Magazine" και απογειώνει το marketing game της νέας της ταινίας

Once again she did it! Zendaya και Law Roach αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά γιατί αποτελούν ένα από τα πιο iconic fashion duo του σήμερα


Ναι καλά ακούσατε! Η Zendaya είναι ασταμάτητη ακόμη και μετά την πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Challengers". Η νεαρή ηθοποιός ακολουθεί σταθερή πορεία για να μετατραπεί σε ένα από τα icons της εποχής μας και δεν μπορούμε να μην την υποστηρίξουμε. Μετά από όλες τις εντυπωσιακές και άκρως fashionable εμφανίσεις που μας παρουσίασε στο press tour για την ταινία που πρωταγωνιστεί, που μία προς μία broke the internet, η ανοδική της πορεία συνεχίζεται με το λανσάρισμα του δικού της περιοδικού σε συνεργασία με τον συνεργάτη και στυλίστα της Law Roach!

img-4894.jpg
Image source: @challengersmagazine

Αν λοιπόν τα εμπνευσμένα tennis-core look της Zendaya στο κόκκινο χαλί έχουν συνεπάρει το μυαλό σας, προετοιμαστείτε γιατί το ολοκαίνουριο περιοδικό "Challenges" φαίνεται να είναι ακόμη καλύτερο. Η ηθοποιός μαζί με τον πιο hot στυλίστα της βιομηχανίας εκδίδουν για πρώτη φορά το δικό τους περιοδικό και μας παρουσιάζουν τα μήκη που μπορεί να φτάσει η διαδικασία του marketing όταν συμβάλλει η δημιουργικότητα και οι καινοτόμες ιδέες.

Το αστέρι που παρουσιάζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι η Tashi Duncan, πρωταγωνιστικός ρόλος της ταινίας "Challengers", τον οποίο ερμηνεύει η μία και μοναδική Zendaya. Ο τίτλος γράφει "Tashi takes on fashion" και προσδίδει ζωντάνια στον κυρίαρχο γυναικείο χαρακτήρα που αντικατοπτρίζει η Tashi Duncan.

img-4895.jpg
Image source: @challengersmagazine

Στο εξώφυλλο η Zendaya απαθανατίζεται με ένα φόρεμα σε σαμπανιζέ χρώμα σχεδιασμένο από την Annie Ibiza, γόβες Christian Louboutin στην ίδια απόχρωση και κοσμήματα του οίκου Bulgari. Όλες οι εικόνες στο νέο "περιοδικό" τραβήχτηκαν από τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Anthony Prince Leslie. Σε επόμενη εικόνα η νεαρή σταρ φοράει ένα lime green φόρεμα με παγιέτες σχεδιασμένο από τον Hui Zhou Zhao του brand Hui Milano και στη συνέχεια ένα φόρεμα με τετράγωνο ντεκολτέ και λουράκι σπαγγέτι, του Erdem.

img-4896.jpg
Image source: @challengersmagazine

Όλες οι εμφανίσεις είναι σχεδιασμένες από τον μοναδικό Law Roach, ο οποίος πέρα από stylist της Zendaya, αναλαμβάνει πλέον και την ιδιότητα του Global Fashion Director του περιοδικού. Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό και ανακαλύπτοντας τις εικόνες που υπάρχουν μέσα, παρατηρούμε την Zendaya, ως Tashi Duncan, να μοιράζεται τις σκέψεις της για το σπορ με εντυπωσιακές δημιουργίες του Mugler και της Vivienne Westowood. Στην εικόνα με το πράσινο φόρεμα του Mugler το quote γράφει "Tennis was my first love", ενώ παρακάτω η Tashi παραθέτει το ακόλουθο απόσπασμα: "If you think tennis is just about expressing yourself and doing your own thing, then you don't know what tennis is about".

img-4897.jpg
Image source: @challengersmagazine

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις συνεχίζονται όμως, με την ηθοποιό να εμφανίζεται με ένα σετ Meruert Tolegen που αναδεικνύει το vintage τυρκουάζ κολιέ του οίκου Bulgari. Στα δύο τελευταία outfits του εναρκτήριου τεύχους, η Zendaya φοράει ένα ακόμη σετ, αυτή τη φορά σχεδιασμένο από την Anna Sui και κλείνει με ένα look που αποτυπώνει απόλυτα τον πυρήνα του tennis. Η τελευταία λήψη του τεύχους μας παρουσιάζει το αστέρι του εξωφύλλου με ένα bomber jacket της Longchamp και biker shorts συνδυασμένο με τα αγαπημένα Louboutins της Zendaya.

Η συγκεκριμένη fashion αισθητική ξεδιπλώθηκε σταδιακά κατά το press tour της ταινίας, συναρπάζοντάς μας κατά την παρακολούθηση. Η δημιουργικότητα και η ευφυής ικανότητα του Law Roach να εμπνέεται διαρκώς όλες αυτές τις συναρπαστικές ιδέες οδήγησε σε αυτό το κομψό δημοσιογραφικό αποτέλεσμα. Κάθε πτυχή της περιοδείας ήταν αξιοθαύμαστη και τώρα με αυτό το νέο περιοδικό που εμπορεύεται τον χαρακτήρα της ηθοποιού, η επιτυχία της ταινίας είναι σίγουρα εξασφαλισμένη.