fbpixel

Search icon
Search
Ποιο είναι το power colour του κάθε ζωδίου;
LIFE & CAREER

Ποιο είναι το power colour του κάθε ζωδίου;

Ανακαλύψτε ποιο χρώμα αντιπροσωπεύει καλύτερα την ενέργεια σας στο ζωδιακό κύκλο


Από τον Κριό έως τους Ιχθείς, και τα 12 ζώδια συνδέονται με διαφορετικά πράγματα, όπως συγκεκριμένες ιδιότητες, πλανήτες και ναι, ακόμη και χρώματα. Η ενσωμάτωση του power colour του ζωδίου σας στην γκαρνταρόμπα αλλά και στον χώρο σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε τα δυνατά του σημεία - και να αποκτήσετε ίσως κάποιο ενεργειακό πλεονέκτημα μέσω αυτού. 


Παρακάτω, ανακαλύψτε το χρώμα που σας ταιριάζει απόλυτα, σύμφωνα με το ζώδιο σας...

Κριός: Κόκκινο

Αυτό το παθιασμένο και ενεργοποιητικό χρώμα συνδέεται με τη δράση και την επιθετικότητα, και χάρη στον πλανητικό σας κυβερνήτη, τον Άρη, αυτά είναι πράγματα στα οποία είστε πολύ έμπειροι. Από ένα τολμηρό κόκκινο χείλος, μέχρι ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα ή ακόμη και ένα κόκκινο αξεσουάρ, όταν φοράτε αυτό το ισχυρό χρώμα, θα νιώθετε δυνατοί. 

shutterstock-2223177113.jpg

Ταύρος: Πράσινο σκούρο

Ως το πρώτο γήινο ζώδιο, το χρώμα του είναι το πράσινο. Ο Ταύρος είναι σταθερός, αξιόπιστος και μερικές φορές αμετακίνητος, όπως η γη που μας στηρίζει. (Για να μην αναφέρουμε ότι το πράσινο σχετίζεται με τα χρήματα, και το ζώδιό σας συνδέεται με τον δεύτερο οίκο των οικονομικών!) Μπορεί να σας αρέσει το πράσινο του δάσους, αν και μπορείτε να επιλέξετε όποια απόχρωση σας αρέσει. 

Δίδυμοι: Κίτρινο

Το κίτρινο σχετίζεται με όλα τα πράγματα που αφορούν την επικοινωνία. Ως ο πληροφοριοδότης του ζωδιακού κύκλου, το μυαλό σας κινείται διαρκώς, και όλοι οι άλλοι καλύτερα να είναι σε θέση να ακολουθήσουν! Το κίτρινο είναι ακριβώς το χρώμα που αποτυπώνει τη δύσκολη φύση σας.

Το κίτρινο συνδέεται επίσης με το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας και να σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να μετατρέψετε όλες αυτές τις σκέψεις σε δράση. 

Καρκίνος: Βαθύ μπλε

Ως το πρώτο υδάτινο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου το χρώμα της δύναμης σας είναι αναμφίβολα ένα καταπραϋντικό, βαθύ μπλε. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εσάς από τη συναισθηματική ασφάλεια, και η ηρεμιστική θέα ενός πλούσιου μπλε σας βάζει σε απόλυτη ηρεμία. Είτε πρόκειται για ρούχα είτε για διακόσμηση είτε για φυσικά τοπία το μπλε σας επαναφέρει σε ισορροπία. 

Λέων: Πορτοκαλί

Ως το ένα και μοναδικό ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο, σημαίνει ότι το ένα χρώμα που λάμπει το ίδιο έντονα και φωτεινά είναι το πορτοκαλί! Είναι ζεστό, τραβάει την προσοχή και είναι η τέλεια αναπαράσταση της δραματικής και βασιλικής προσωπικότητας σας. Και ακόμη και αν δεν πιστεύετε ότι το πορτοκαλί είναι το «δικό σας χρώμα» όσον αφορά τα ρούχα, μπορείτε πάντα να το εντάξετε στο μακιγιάζ σας, σε ένα peach blush. 

shutterstock-2116509569.jpg

Παρθένος: Καφέ

Εκεί που κάποια άλλα ζώδια μπορεί να περιφρονούν το καφέ, εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι αυτό το γήινο χρώμα είναι θρεπτικό, καταπραϋντικό και ναι, αισθητικά ευχάριστο - όταν γίνεται σωστά.  Η αγάπη σας για όλα τα πρακτικά, σκόπιμα και γήινα πράγματα κάνει το καφέ το απόλυτο χρώμα για να κάνετε τα μαγικά σας. Είτε πρόκειται για ρουστίκ διακόσμηση από ξύλο, είτε για μια ντουλάπα γεμάτη γήινους και καφέ τόνους. 

Ζυγός: Ροζ

Ποιο χρώμα θα μπορούσε να αντιπροσωπεύσει καλύτερα τη διασκεδαστική και flirty προσωπικότητα σας από το χρώμα που συνδέεται με την αγάπη και το τσάκρα της καρδιάς; Εξάλλου, σας κυβερνά η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης. Το ροζ είναι μια προφανής επιλογή για εσάς, ως ζώδιο του αέρα που δίνει προτεραιότητα στην αρμονία των σχέσεων πάνω απ' όλα.

shutterstock-1265165881.jpg

Σκορπιός: Μαύρο

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είναι γνωστό το ζώδιό σας, Σκορπιός, είναι το μυστήριο - οπότε φυσικά, το χρώμα της δύναμής σας είναι το μαύρο. Είστε αυτός που έλκεται από τα ταμπού, τον αποκρυφισμό και όλα τα αόρατα πράγματα και ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος βρίσκεται πιο μακριά από τον ήλιο στο ηλιακό μας σύστημα.

Τοξότης: Μωβ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για τη φιλοσοφική του ροή, προσπαθώντας πάντα για ανώτερη μάθηση, γνώση και επέκταση. Μπορεί να είναι ένα «μακρινό» χρώμα, αλλά και εσείς είστε ένα μακρινό ζώδιο. Επίσης, δεν είστε από αυτούς που επιβραδύνουν ή μένουν ακίνητοι, και το μωβ έχει στην πραγματικότητα την ταχύτερη δόνηση από κάθε άλλο χρώμα. 

Αιγόκερως: Γκρι

Ενώ κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι αυτό το χρώμα είναι βαρετό ή ότι δεν έχει φωτεινότητα, ξέρετε ότι το γκρι έχει να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο ανάμεσα στα άλλα χρώματα, όπως ακριβώς και εσείς. Είστε ένα γήινο ζώδιο που εκτιμά τη δομή, την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά, και το γκρι είναι ακριβώς το χρώμα που θα σας βοηθήσει να μείνετε κλειδωμένοι και να εργάζεστε σκληρά.

shutterstock-1529212211.jpg

Υδροχόος: Γαλάζιο

Το καθήκον του Υδροχόου σε αυτή τη ζωή είναι να είναι το δοχείο για τα συναισθηματικά νερά, επιτρέποντας τους να ρέουν. Με άλλα λόγια, είστε αποστασιοποιημένοι - ακόμη και λίγο απόμακροι μερικές φορές. Το γαλάζιο, λοιπόν, είναι δροσερό και αναζωογονητικό, όπως ακριβώς και το ιδιόρρυθμο και καινοτόμο πνεύμα σας.

Ιχθείς: Πράσινο βεραμάν

Ως το τελευταίο ζώδιο του αστρολογικού έτους και επίσης το τελευταίο ζώδιο του νερού, το χρώμα της δύναμης σας είναι το βεραμάν πράσινο. Είστε ένα ζώδιο γνωστό για το ότι είστε λίγο αιθέριοι, ευφάνταστοι και συναισθηματικοί, και το βεραμάν πράσινο αποτυπώνει ιδανικά το μοναδικό σας πνεύμα.