fbpixel

Search icon
Search
Seaside Glory: Το resort στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής που προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία διαμονής
MAGAZINE

Seaside Glory: Το resort στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής που προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία διαμονής

Το Kassandra Palace Seaside Resort στην Κασσάνδρα καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη


Και φέτος το καλοκαίρι, η Χαλκιδική αποτελεί μονόδρομο για τις διακοπές μας, με τους θησαυρούς να μαγεύουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς travelers. Το Kassandra Palace Seaside Resort στην Κασσάνδρα καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής που μένει αξέχαστη!

Off to Chalkidiki

Το συγκρότημα, χτισμένο μέσα σε καταπράσινους μεσογειακούς κήπους με άμεση πρόσβαση στη γαλάζια θάλασσα της Χαλκιδικής, αποτελείται συνολικά από 260 δωμάτια και σουίτες. Είναι ο απόλυτος προορισμός με τη δική του ταυτότητα και μακρόχρονη ιστορία, καθώς και η πιο ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν στιγμές ιδιωτικότητας. Πέρα από την παραλία που μια «ανάσα» τη χωρίζει από το ξενοδοχείο, τις υπερσύγχρονες παροχές συμπληρώνουν οι τρεις πισίνες, το γυμναστήριο, το σπα, τα δέκα εστιατόρια και μπαρ, το Wonderlab με τα παγωτά του στα οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, το Gamelab για εφήβους και το Playlab για παιδιά, καθώς κι οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που «τρέχουν» καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

dsc-4308.jpg

G is for Gastronomy

Η γαστρονομική εμπειρία απογειώνεται στα τέσσερα εστιατόρια του Kassandra Palace Seaside Resort, τα οποία προσφέρουν μια τεράστια γκάμα επιλογών - από παραδοσιακά ελληνικά μέχρι ασιατικά και fusion πιάτα, υπό την επίβλεψη του σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη. Τα δικά μας αγαπημένα είναι το εκκεντρικό Fiki Fiki Asian Peruvian Restaurant, μοναδικό στη Χαλκιδική, και το Magnolia Mediterranean Restaurant.

What’s New

Στο πλαίσιο των συνεχόμενων αναβαθμίσεων, πραγματοποιήθηκε rebranding του ξενοδοχείου, μεταφέροντας στοιχεία από τη retro εποχή του στο σήμερα μ’ έναν μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο. Στην ίδια λογική συνεχίζεται κι η ανακαίνισή του, διατηρώντας πάντα την ελληνική του ταυτότητα. Πλέον, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του συγκροτήματος είναι πλήρως ανακαινισμένοι και σειρά έχουν τα δωμάτια. Αξίζει να σημειωθεί πως το φετινό highlight είναι η εντυπωσιακή αισθητική και λειτουργική ανανέωση του κεντρικού εστιατορίου του Kassandra Palace Seaside Resort, του Grove. Παράλληλα, οι αλλαγές στους εξωτερικούς χώρους έχουν κάνει τη διαφορά, οδηγώντας έτσι τον επισκέπτη να έρθει ακόμη πιο κοντά στη φύση της Χαλκιδικής.

kassandra-palace-8127.jpg


Info:
 Κρυοπηγή, Κασσάνδρα 630 77, Χαλκιδική, +30 23740 51471, kassandra-palace.com