fbpixel

Search icon
Search
Ο Cillian Murphy και η Anne Hathaway πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια Versace Icons
FASHION NEWS

Ο Cillian Murphy και η Anne Hathaway πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια Versace Icons

Μάλιστα, ο Murphy συνεργάστηκε με την Donatella Versace για να επιμεληθεί το soundtrack για το συνοδευτικό βίντεο της διαφήμισης.


Ο Cillian Murphy πρωταγωνιστεί σε ένα νέο έργο, το πρώτο του μετά τη βράβευση του με Όσκαρ για την ταινία Oppenheimer.

Ο 47χρονος συνεργάστηκε με την Donatella Versace για να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια Icons του οίκου μόδας, μαζί με μια άλλη βετεράνο του Versace (και fellow Oscar-winner), την Anne Hathaway. Η Donatella επαίνεσε το ζευγάρι ως "πολύ Versace", προσθέτοντας: "Για μένα, η Anne και ο Cillian είναι δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς του σήμερα. Εξαιρετικά ταλαντούχοι και ευγενικοί άνθρωποι που θαυμάζω και σέβομαι, που δείχνουν τα καλύτερά τους".

Η καμπάνια, που φωτογραφήθηκε από το ζευγάρι φωτογράφων Mert Alas και Marcus Piggott με styling από τον Jacob K, βρίσκει τους δύο να φορούν κομμάτια από τη νέα σειρά, όπως ένα δερμάτινο φόρεμα και ένα denim bustier για τη Hathaway και μια καμπαρντίνα και tailored suiting για τον Murphy. Σε ένα μείγμα από πολύχρωμες και ασπρόμαυρες εικόνες που τραβήχτηκαν, οι ηθοποιοί εμφανίζονται με ξεχωριστές σιλουέτες. Σε δήλωσή της, η Donatella Versace επέλεξε τρεις λέξεις για να περιγράψει το θέαμα: "δυνατό, άμεσο, εικονικό".

Ο Murphy, ο οποίος συνεργάστηκε με την Donatella για το soundtrack του συνοδευτικού διαφημιστικού βίντεο, φοράει μια σειρά από βασικά items Versace, όπως λευκά tank tops, μαύρα παλτό, ζώνες με αγκράφες Medusa και κασκόλ με σχέδιο Barocco.

Σχετικά με την καμπάνια, δήλωσε: "Η συνεργασία με τη Donatella - από την ανταλλαγή αναφορών σε εικόνες μέχρι την επιλογή της μουσικής των Fountaines D.C. για το βίντεο - είχε ως αποτέλεσμα μια καμπάνια που αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι. Η συλλογή με τα καλογραμμένα, δυναμικά σχέδια από υπέροχα υφάσματα μου ταιριάζει απόλυτα".

Εν μέσω της βραβευμένης ταινίας του Christopher Nolan για την καλύτερη ταινία Oppenheimer, ο Murphy αναδείχθηκε σε είδωλο του στιλ για τα μινιμαλιστικά σύνολα του. Στη δήλωση του, αποκάλυψε ότι έγειρε στο ρόλο του συμμετέχοντας στενά στο όραμα για το Icons.

Ενώ η καμπάνια σηματοδοτεί την πρώτη της Murphy με τον Versace, η Hathaway είχε πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια Icons του οίκου πέρυσι. "Παρατήρησα ότι μια Versace Woman είναι ο εαυτός της", δήλωσε για την εμπειρία της από τη συνεργασία της με το brand. 


Η Hathaway, 41 ετών, είναι μούσα του Versace και έχει φορέσει το brand σε πολλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, συμπεριλαμβανομένου του Met Gala. "Έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες Versace που είναι ισχυρές, συναισθηματικά διαθέσιμες, φιλόδοξες, ουσιαστικές, αστείες, άγριες, αγαπησιάρικες, μοναδικές, σέξι, έξυπνες, ταλαντούχες, γενναιόδωρες, που μοιάζουν πολύ με τη Donatella", δήλωσε η Hathaway. "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και τιμημένη που θεωρούμαι γυναίκα Versace και είμαι πανευτυχής που ξαναβρίσκομαι με την οικογένεια Versace για άλλη μια καμπάνια Icons".