fbpixel

Search icon
Search
Οι Italian influencers που μας εμπνέουν με τα πιο στιλάτα outfits
STYLE PEOPLE

Οι Italian influencers που μας εμπνέουν με τα πιο στιλάτα outfits

Οι ιταλικοί fashion λογαριασμοί στο instagram που αξίζει να ακολουθήσετε!


Στον κόσμο της μόδας, μπορούμε πάντα να στραφούμε στο Μιλάνο για μια μεγάλη δόση λάμψης και έμπνευσης, ανεξάρτητα από την εποχή. Με εμβληματικούς σχεδιαστές όπως η Donatella Versace, η Miuccia Prada, ο Valentino και ο Giorgio Armani μεταξύ των ηγετών και ανερχόμενων ταλέντων της ιταλικής μόδας, να αλλάζουν τη βιομηχανία, το italian fashion sense ένα τέλειο μείγμα παλαιού και νέου. Δεν αποτελεί, φυσικά, έκπληξη το γεγονός ότι το ιταλικό fashion crowd αντανακλά αυτό το μείγμα quiet luxury και ανερχόμενων trends.

Annacarla Dall’Avo

Ένα scroll στο προφίλ της Anna Carla θα σας χαρίσει ένα τολμηρό και χρωματιστό dose of inspo που χρειάζεστε για να κάνετε τους χειμερινούς (αλλά και τους επερχόμενους πιο θερμούς) μήνες να φωτίσουν!

Gilda Ambrosio


Ως το ένα μισό του σχεδιαστικού διδύμου πίσω από το The Attico, η Gilda ωθεί απροκάλυπτα το προσωπικό της στιλ σε νέα επίπεδα με κάθε ανάρτηση. Από cargo μέχρι μίνι φορέματα με φτερά και ψηλά τακούνια, κάνει το πιο πετυχημένο mix & match χωρίς να προσπαθεί.

Giorgia Tordini


Ως το άλλο μισό του Attico, η Giorgia είναι αυθεντία στο ντύσιμο - από δερμάτινα παντελόνια μέχρι μεταλλικά φορέματα (και, φυσικά, τα τακούνια), είναι η go-to fashionista για τα πιο πετυχημένα night-out looks. 

Giovanna Engelbert

Η Giovanna είναι η creative director της Swarovski και προσδίδει μια playful αίσθησησε κάθε της εμφάνιση. Συχνά εντοπίζεται με φρέσκα κομμάτια από την πασαρέλα, λατρεύει τα χαρακτηριστικά της γυαλιά σε σχήμα καρδιάς και τα over-the-top σκηνικά. 

Diletta Bonaiuti

Η Diletta, η οποία πρόσφατα καλωσόρισε ένα μωρό, μόλις μας έδωσε έμπνευση για τα πιο κομψά και fashionable mom looks. Είτε πρόκειται για ποδηλατικό σορτσάκι και oversized πουκάμισο με κουμπιά είτε για ανδρικό σακάκι και παντελόνι σε colourblocking συνδυασμούς. 

Vittoria Ceretti


Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο έχει περπατήσει σε αμέτρητες πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων. Η δουλειά της την ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, οπότε ακολουθήστε την για τις πιο cool off-duty, αλλά και high-end εμφανίσεις.

Chiara Biasi


Γνωστή για τα πιο tomboy στιλ της, στο λογαριασμό θα δείτε τα πιο ανανεωμένα athleisure looks και όχι μόνο. Ακολουθήστε την για τα φανταστικά holiday outfits της που θα σας προσφέρουν έμπνευση τους επερχόμενους μήνες.

Gabrielle Caunesil

Το μοντέλο Gabrielle ζει ουσιαστικά τη ζωή μιας Ιταλικής ταινίας. Ζυμαρικά, ιταλικές ακτές και αποδράσεις σε όλον τον κόσμο... το feed της πρόκειται να σας ταξιδέψει. Μάλιστα, επίσης καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, δίνοντας fashion inspo και σε όλες τις μελλοντικές μητέρες!

Feature image source: @giorgiatordini, @annacarladallavo