fbpixel

Search icon
Search
Η Celine Dion επιστρέφει στην υψηλή μόδα, αλλά και στη σκηνή
PEOPLE & MOMENTS

Η Celine Dion επιστρέφει στην υψηλή μόδα, αλλά και στη σκηνή

Η iconic καλλιτέχνης μιλάει για την ασθένεια της, την καριέρα της και την πιθανή επιστροφή της σε μια in depth συνέντευξη για τη Vogue France.


Η Céline Dion συνεχίζει την επιστροφή της στο προσκήνιο με μια σπάνια συνέντευξη. Σε κοινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Vogue France και η καλλιτέχνιδα ανακοίνωσαν ότι κάνει τη "μεγάλη επιστροφή" της, καθώς είναι το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου 2024 του περιοδικού μόδας.

Το ερώτημα όλων: πώς είναι η Céline Dion; "Και η απάντηση μπορεί να είναι τόσο απλή. Πηγαίνει καλά, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά πίσω από αυτό. One day at a time", λέει η ίδια σε συνέντευξή της στον Clovis Goux για τη Vogue France.

Η τραγουδίστρια συζητά για το Stiff Person Syndrome από το οποίο πάσχει και το οποίο την εμποδίζει να συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία Courage, η οποία είχε αρχικά διακοπεί το 2020 λόγω της πανδημίας. Η καλλιτέχνιδα, η οποία έχει επανειλημμένα βρεθεί στην κορυφή των charts του Billboard από το "Where Does My Heart Beat Now" το 1990, αναγκάστηκε επίσης να ακυρώσει τις συναυλίες της που ήταν προγραμματισμένες μέχρι τον Απρίλιο του 2024 για λόγους υγείας.

rgb10.webp

"Δεν έχω καταπολεμήσει την ασθένεια- είναι ακόμα μέσα μου και θα είναι για πάντα. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε ένα θαύμα, έναν τρόπο να θεραπευτούμε μέσω της επιστημονικής έρευνας, αλλά πρέπει να μάθω να ζω με αυτό", προσθέτει, πριν εκμυστηρευτεί ότι ακολουθεί αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία πέντε φορές την εβδομάδα. "Δουλεύω τα πάντα, από τα δάχτυλα των ποδιών μου μέχρι τα γόνατα, τις γάμπες, τα δάχτυλα, το τραγούδι, τη φωνή... Είναι η κατάσταση με την οποία πρέπει να μάθω να ζω τώρα, σταματώντας να αμφισβητώ τον εαυτό μου", φανερώνει η Dion, η οποία θέλει να είναι "η καλύτερη" εκδοχή του εαυτού της.


"Ξέρω ότι τίποτα δεν θα με σταματήσει", προειδοποιεί η Céline Dion.


Αν και δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στη σκηνή και να εμφανιστεί στο αγαπημένο της κοινό, η τραγουδίστρια δείχνει το μαχητικό της πνεύμα.

"Σήμερα, δεν μπορώ να σας πω: 'Ναι, σε τέσσερις μήνες'. Δεν ξέρω... Το σώμα μου θα μου το πει. Ωστόσο, δεν θέλω απλώς να περιμένω. [...] Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, και αυτό είναι η επιθυμία. Είναι το πάθος. Είναι το όνειρο. Είναι η αποφασιστικότητα".

Η Dion θυμάται επίσης την καριέρα της, από το ξεκίνημά της μέχρι τη ραγδαία άνοδό της στην κορυφή της φήμης. Όταν ερωτάται αν θα μπορούσε να σβήσει στην ανωνυμία όπως ένας από τους στενότερους συνεργάτες της, ο Γάλλος Jean-Jacques Goldman, στον οποίο οφείλει το άλμπουμ D'Eux, η τραγουδίστρια είναι κατηγορηματική. "Έφτασε στο απόγειό του ως καλλιτέχνης, αλλά πάνω απ' όλα ήθελε να είναι οικογενειάρχης. Και το μεγαλύτερο πάθος του τώρα είναι να είναι με τις κόρες του, με τη σύζυγό του. Σέβομαι απεριόριστα αυτή του την επιλογή, αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί".

rgb17.webp

Η Céline Dion δεν ξέρει τι θα φέρει το αύριο, αλλά έχει "πολύ ισχυρή θέληση να προχωρήσει μπροστά". Αν και το μέλλον της μουσικής της καριέρας είναι σε αναμονή, πρόσφατα αφηγήθηκε την καμπάνια της ομάδας του Καναδά για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Όσον αφορά το ντοκιμαντέρ της Irene Taylor I AM: CÉLINE DION, το οποίο θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στο Prime Video από τις 25 Ιουνίου, θα δείχνει την καθημερινή μάχη της σταρ ενάντια στην ασθένεια αυτή που έχει αναστατώσει τη ζωή της.

Για όλα τα υπόλοιπα, θα είναι και θα αντιμετωπιστούν"one day at a time", καταλήγει η ίδια στη συνέντευξή της στη Vogue France.

Images: Cass Bird/Vogue France