fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Το σωστό primer αλλάζει εντελώς το makeup game σας - Αυτά είναι τα καλύτερα

9+1 προϊόντα για να επιλέξετε βάσει των αναγκών σας


Το σωστό primer αλλάζει εντελώς το makeup game σας - Αυτά είναι τα καλύτερα

Δεν θέλω να γίνω δραματική, αλλά λίγες στιγμές είναι τόσο απογοητευτικές όσο το να κοιταχτεί κανείς στην κάμερα του τηλεφώνου ή στον καθρέφτη του δημόσιου μπάνιου μονάχα για να να διαπιστώσει ότι το μακιγιάζ που με τόση επιμέλεια εφάρμοσε νωρίτερα εκείνη την ημέρα έχει αλλοιωθεί εντελώς... Ίσως το foundation σας να έχει κηλίδες ή τα προϊόντα ματιών σας να έχουν αρχίσει να "τσαλακώνουν", αλλά απέχει πολύ από το αριστούργημα για το οποίο δουλεύατε πριν βγείτε από την πόρτα. Η χρήση του σωστού primer μακιγιάζ για τον τύπο της επιδερμίδας σας και των αναγκών σας, όμως, μπορεί να κάνει τη διαφορά, με αποτέλεσμα να έχει διάρκεια όλη την ημέρα (ακόμα και όλη τη νύχτα). Ωστόσο, πρόκειται για μια αρκετά ευρεία κατηγορία - τα συστατικά του primer, οι υφές, οι χρήσεις, ακόμα και τα χρώματα ποικίλλουν εξαιρετικά. 

Για να επιλέξετε το ιδανικότερο προϊόν, λάβετε υπόψη τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, το τι κάνετε εκείνη την ημέρα και τα βασικά συστατικά των άλλων προϊόντων μακιγιάζ σας. Κάποια με επιδερμίδα με τάση ακμής που περνάει μια μέρα έξω με ένα foundation με βάση το νερό, για παράδειγμα, θα έχει πολύ διαφορετικές ανάγκες σε primer από κάποια με πολύ ξηρή επιδερμίδα που βάζει καλλυντικά με βάση το λάδι για μια βραδινή έξοδο. Το να συνδυάζετε νερό με νερό - και το αντίστροφο - είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλίσετε ότι το μακιγιάζ δεν διαχωρίζεται, αλλά αντίθετα συνεργάζεται για ένα φινίρισμα μεγάλης διάρκειας.

Αυτά είναι τα καλύτερα makeup primers, τα οποία θα σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε μαζί με εξαιρετική διάρκεια!

1

Milk Makeup Hydro Grip Primer

Sephora.gr BUY HERE

2

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base

Atticadps.gr BUY HERE

3

Mac Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer

Hondoscenter.com BUY HERE

4

Hourglass Vanish Airbrush Primer

Cultbeauty.com BUY HERE

5

Laneige Glowy Makeup - Serum

Sephora.gr BUY HERE

6

Rem Beauty Lunar Magic Blurring Primer

Sephora.gr BUY HERE

7

Gucci Sérum De Beauté Fluide Matifiant Primer

Atticadps.gr BUY HERE

8

Clinique Even Better Pore Defying Primer

Hondoscenter.com BUY HERE

9

Laura Mercier Pure Canvas Illuminating Primer

Cultbeauty.com BUY HERE

10

Dior Backstage Face & Body Primer

Atticadps.gr BUY HERE