fbpixel

Search icon
Search
Dress & Sneakers: Τα πιο επίκαιρα styling tips από το πρωί ως το βράδυ
STYLING TIPS

Dress & Sneakers: Τα πιο επίκαιρα styling tips από το πρωί ως το βράδυ

Ανακαλύψτε το συνδυασμό που θα σας διατηρήσει άνετη και απόλυτα κομψή όλη την ημέρα!


Η περίοδος που διανύουμε βασίζεται σε effortless looks, τα οποία θα μας προσφέρουν άνεση, την απαραίτητη δροσιά και φυσικά ευελιξία για να σταθούμε σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε απολύτως τίποτα. Βασικό key-item της spring summer collection μας, δεν είναι άλλο από τα φορέματα. Πρακτικά και stylish μας βοηθούν να δημιουργήσουμε επιτυχημένα σύνολα μέσα λίγα λεπτά χωρίς να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Με τι χρειάζεται να τα συνδυάσετε για να πετύχετε τα παραπάνω; Με ένα ζευγάρι sneakers, φυσικά, τα οποία λειτουργούν σαν μπαλαντέρ. Το αποτέλεσμα θα είναι chic για κάθε ώρα της ημέρας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο stylish combos για να αναδημιουργήσετε!

Minimal dress & 80's sneakers

camillecharriere.webp
Image source: @camillecharriere

Ανεξαρτήτως εποχής, ώρας και περίστασης, το μαύρο φόρεμα κατέχει πάντα μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στις εμφανίσεις σας, from day to night. Φέτος αντι για το κλασικό mini little black dress, προτιμάμε τις midi γραμμές που αγκαλιάζουν τη σιλουέττα. Μάλιστα, είναι η ιδανική επιλογή τις ημέρες που δυσκολευόμαστε να βρούμε τι θα φορέσουμε. Χαρίστε του μια πινελιά ανανέωσης, συνδυάζοντας το με τα λευκά 80's inspired αθλητικά σας. Θα πετύχετε και το all time classic black & white που όλες λατρεύουμε.

The midi puffy dress & running shoes

jeanettemadsen.webp
Image source: @_jeanettemadsen_

Ο συνδυασμός που θα λατρέψετε και θα επιλέγετε πιο συχνά τους επόμενους μήνες. Προτιμήστε τις maxi αέρινες σιλουέτες, οι οποίες θα χαρίσουν μοναδική κίνηση στην εικόνα σας, προσφέροντας περισσότερη δροσιά. Συνδυάστε τες μ' ένα ζευγάρι running shoes που θα απογειώσουν την casual chic essence και θα σας δώσουν την ευκαιρία να σταθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας.

The maximal way

annasarlvit.webp
Image source: @annasarlvit

Δημιουργήστε ένα πιο maximal και τολμηρό ντύσιμο επιλέγοντας ένα εμπριμέ φόρεμα σε συνδυασμό με παραπάνω bold αποχρώσεις στο πανωφόρι (σε περίπτωη που χρειάζεστε ένα) και στα αξεσουάρ. Εντάξτε ένα καπέλο στο look και τα trending ορειβατικά παπούτσια, τα οποία έχουν καθιερώσει οι πιο fashionable A-listers το τελευταίο διάστημα. 

The mini floral & Converse

sincerely-jules.jpeg
Image source: @sincerelyjules

Μία εξίσου ιδιαίτερη τάση της φετινής σεζόν είναι τα minis. Τα έχουμε δει να κυριαρχούν σε όλα τα σχέδια, από φούστες μέχρι shorts αλλά τα φορέματα έχουν την τιμητική τους, καθώς αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις πρωινές και ηλιόλουστες βόλτες. Ξεφύγετε από τις μονοχρωμίες επιλέγοντας ένα floral mini dress που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Συνδυάστε το με αγαπημένα Converse shoes.

Sporty with an elegant twist

tamaramory.webp
Image source: @tamaramory

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πετύχετε την πιο cool αλλά παράλληλα formal εμφάνιση, από το να συνδυάσετε το slip dress μαζί με πιο sporty κομμάτια. Δημιουργήστε ένα layering effect φορώντας το πάνω από ένα λευκό t-shirt, ένα jockey hat και φυσικά, τα αγαπημένα σας sneakers. Θα σας προτείναμε να επιλέγατε ένα πιο κομψό αθλητικό παπούτσι, και όχι μια chunky εκδοχή του.

Extra tip: Για να μην χάσετε καθόλου από την tailored αισθητική σας και εφόσον σας το επιτρέπει η θερμοκρασία, ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα oversized blazer και μετατρέψτε το συγκεκριμένο outfit σε μια work-appropriate επιλογή!


Feature image source: @sincerelyjules, @francescasaffari