fbpixel

Search icon
Search
End of an era? Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024
LIFE & CAREER

End of an era? Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Μπορείτε να το δείτε ως αφορμή να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση, ή ως μια νέα αρχή...


Είτε πιστεύετε στα ζώδια, είτε όχι, φαίνεται πως μερικά περνάνε ένα rough patch στη σχέση τους και μπορεί να έχουν έναν χωρισμό στον ορίζοντα χάρη σε ορισμένες πλανητικές κινήσεις. Σύμφωνα με ειδικούς, κάθε πλανητική διέλευση μπορεί να προσδώσει στο ζώδιο σας μια συγκεκριμένη ενέργεια και, όταν πρόκειται για χωρισμούς, ο Κρόνος είναι αυτός που πρέπει να προσέξετε.

Ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο πλανήτης του κάρμα, του περιορισμού και της δομής. Όταν ο Κρόνος σχηματίζει προκλητικές όψεις - όπως τετράγωνα ή αντιθέσεις - με προσωπικούς πλανήτες όπως η Αφροδίτη ή ο Άρης, μπορεί να σηματοδοτήσει μια περίοδο δοκιμασίας και αναδιάρθρωσης στις σχέσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να έχετε μια σημαντική συνειδητοποίηση.

Ο Ουρανός είναι ένας άλλος πλανήτης που επηρεάζει τις σχέσεις. Μπορεί να φέρει απροσδόκητες διαταραχές ή αποκαλύψεις που ταρακουνάνε την υπάρχουσα δυναμική. Η επιρροή του Ουρανού μπορεί επίσης να προκαλέσει την επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία ή αυθεντικότητα, οδηγώντας σε χωρισμούς ή ριζικές μεταμορφώσεις στις σχέσεις. 

Και έπειτα υπάρχει ο  Πλούτωνας, ο οποίος συμβολίζει τη μεταμόρφωση, τη δύναμη και την αναγέννηση. Μια διέλευση του Πλούτωνα μπορεί να ρίξει φως σε βαθιά ριζωμένα ζητήματα - και κάπως έτσι θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς και ο σύντροφος σας πρέπει να χωρίσετε.


Ακολουθούν τα τρία ζώδια που πιθανότατα θα χωρίσουν τους δρόμους τους με τον σύντροφο τους το 2024, χάρη σε αυτές τις πλανητικές κινήσεις.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου όλο το 2024 και σχηματίζει τετράγωνο με τον Λέοντα. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό αποτελεί μια δύσκολη όψη. Στην προκειμένη περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφος σας δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Για να περάσετε αλώβητοι τη χρονιά, συνιστάται να προστατεύσετε την ατομικότητά σας. Η σχέση σας θα είναι πολύ πιο υγιής αν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με το τι χρειάζεστε, αλλά αν τελικά περάσετε έναν χωρισμό, αυτή η πρακτική θα σας προετοιμάσει επίσης για μια διασκεδαστική single σεζόν όπου θα κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνετε.

shutterstock-2229884755.jpg

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός μπορεί να βιώσει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις του το 2024 λόγω της επιρροής του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Υδροχόο που σχηματίζουν τετράγωνα με τον ήλιο του Σκορπιού και άλλες θέσεις-κλειδιά. Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, είναι μια τέτοια κίνηση του Σκορπιού να σκέφτεται υπερβολικά κάθε μέρος της ερωτικής του ζωής, αλλά σε αυτή την περίπτωση, η υπερβολική σκέψη μπορεί πραγματικά να αξίζει τον κόπο. Αν ο σύντροφος σας δεν φαίνεται να ταιριάζει, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και φύγετε τώρα - ακόμα κι αν είστε μαζί πολύ καιρό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή, αντί να κοιτάτε πίσω το 2025 και να αναρωτιέστε γιατί περάσατε άλλον έναν χρόνο νιώθοντας αγχωμένοι και αόρατοι.

shutterstock-2188075333.jpg

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ο Κρόνος σχηματίζει ημιτετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 6 Μαΐου και μαζί του θα έρθει η αρχή μιας ρίξης στη σχέση σας. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Μαΐου, οπότε και μπορεί να είναι κάτι το προσωρινό. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και ο Κρόνος ο πλανήτης του κάρμα, ξαφνικά θα νομίζετε ότι ο σύντροφός σας είναι το πιο ενοχλητικό άτομο που υπήρξε ποτέ, ακόμα κι αν πάντα τα πηγαίνατε καλά. Το θέμα είναι ότι μπορεί ξαφνικά να σκεφτεί το ίδιο πράγμα για εσάς.