fbpixel

Search icon
Search
Είμαι beauty editor & αυτά είναι τα αγαπημένα μου "date night" lipsticks
EDITORS' CHOICE

Είμαι beauty editor & αυτά είναι τα αγαπημένα μου "date night" lipsticks

Τα top 5 κραγιόν που θα απογειώσουν το makeup look σας


Ως beauty editor, λαμβάνω πολύ σοβαρά το ζήτημα του κραγιόν. Είτε πρόκειται για τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν της αγοράς είτε για τις φόρμουλες που πραγματικά διαρκούν όλη την ημέρα, θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό στον τομέα. Έχω θέσει ως νούμερο ένα προτεραιότητά μου να σας παρουσιάσω τα απολύτως καλύτερα κραγιόν για ένα ραντεβού, τα οποία θα διαρκέσουν όλη τη νύχτα, θα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση χρώματος και θα ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος. 

Συνεχίστε να διαβάζετε για τα αγαπημένα κραγιόν μιας beauty editor!

1. Hollywood Beauty Icon Matte Revolution in Hollywood Vixen

stighmiotipo-othonis-234.png

Αυτό το μαλακό κραγιόν από τη Charlotte Tilbury είναι μια νεότερη πρόταση και ένα από τα τελευταία αγαπημένα μου. Ενώ η φόρμουλα είναι τεχνικά matte, είναι τόσο ενυδατικό για τα χείλη και, όπως και σε άλλες αποχρώσεις χειλιών της Tilbury, το χρώμα είναι απίστευτα ζωντανό. Λατρεύω αυτή την πλούσια σκούρα-κόκκινη απόχρωση για το βράδυ του ραντεβού - προσθέτει μια αίσθηση κομψότητας χωρίς να είναι πολύ έντονη. Επίσης, συμπληρώνει εξαιρετικά καλά τους σκουρόχρωμους τόνους του δέρματος!

BUY HERE: Hollywood Beauty Icon Matte Revolution, Sephora.gr

2. Benefit Cosmetics Benetint Liquid Lip Blush and Cheek Tint

stighmiotipo-othonis-235.png

Αυτό είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μου lip products. Δίνει στα χείλη σας αυτό το "μόλις δαγκωμένο" χρώμα (ιδανικό για ένα ραντεβού, σωστά;) και δεδομένου ότι "βυθίζεται" στα χείλη σας, διαρκεί πραγματικά. Μου αρέσει να ζωγραφίζω τα χείλη μου με έναν συνδυασμό της Charlotte Tilbury (Lip Cheat Lip Liner σε Iconic Nude και Pink Venus) και να το ολοκληρώνω με μια λαμπερή, γερή και ενυδατική μάσκα χειλιών, έτσι ώστε η απόχρωση να μην στεγνώνει πολύ τα χείλη μου.

BUY HERE: Benetint Cheek & Lip Stain, Sephora.gr

3. Clinique Almond Lipstick in Black Honey

0020714004507-p-1.jpg

Σε ένα date night, θέλετε κάτι που να τονίζει το πραγματικό χρώμα των χειλιών σας, να απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια ή ανανέωση και να εξακολουθεί να φαίνεται φυσικό και όμορφο καθώς ξεθωριάζει, το Black Honey είναι ένα κλασικό προϊόν όλων των εποχών για κάποιο λόγο. Κολακεύει και φαίνεται μοναδικό σε όλους τους τόνους δέρματος, προσφέρει την τέλεια ώθηση του διάφανου χρώματος στα χείλη σας και η υφή που μοιάζει με βάλσαμο εξασφαλίζει ότι τα χείλη σας παραμένουν ενυδατωμένα, γυαλιστερά και χωρίς προβλήματα όλη τη νύχτα.

BUY HERE: Clinique Almond Lipstick in Black Honey, Hondoscenter.com

3cf327e25ea2c51fccc83d386c969b2d.jpeg

4. Maybelline Super Stay Vinyl Ink Liquid Lipstick in Witty


02.webp

Μια άλλη φανταστική επιλογή είναι αυτή η super matte φόρμουλα της Maybelline. Ενώ μου αρέσει μια καλή κόκκινη ή ροζ απόχρωση για ένα date night, αυτή η βαθύτερη απόχρωση σάπιου μήλου είναι επίσης ελκυστική. Είναι τόσο κολακευτική και ξεχωρίζει - ειδικά αν επιλέξετε ένα απλό μακιγιάζ στα μάτια. 

BUY HERE: Maybelline Super Stay Vinyl Ink Longwear No-Budge Liquid Lipcolor Makeup, Atticadps.gr

5. Pat McGrath Labs MatteTrance Lipstick in Venus in Furs

stighmiotipo-othonis-236.png

Αυτή η φόρμουλα από την Pat McGrath είναι ένα από τα κραγιόν που χρησιμοποιώ περισσότερο. Λατρεύω αυτή την απαλή, ροζ απόχρωση για κάθε περίσταση, ειλικρινά, αλλά είναι ιδιαίτερα όμορφη για ένα ραντεβού. Ξηραίνει λίγο τα χείλη σας αν δεν έχετε βάλει βάλσαμο χειλιών, αλλά πραγματικά δεν ξεκολλάει. Το δοκίμασα και κράτησε σε ένα γεύμα τεσσάρων πιάτων χωρίς να κουνηθεί. Θα έλεγα ότι αυτό το καθιστά νικητή στο τμήμα κραγιόν για ραντεβού!

BUY HERE: Pat McGrath Labs MatteTrance Lipstick, Sephora.gr

Κεντρική φωτογραφία: @hannaschonberg