fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το ελληνικό νησί που πρωταγωνιστεί στη νέα δημοφιλή σειρά του Netflix 
TRAVEL

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που πρωταγωνιστεί στη νέα δημοφιλή σειρά του Netflix 

Μαγευτικά τοπία που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο στο πολυσυζητημένο One Day


Αποτελεί -κατά γενική ομολογία- μία από τις δημοφιλείς σειρές που μπορεί να βρει κανείς στο Netflix. Από την πρώτη στιγμή, το κοινό τη λάτρεψε και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις σε πολλές χώρες. Το One Day, η νέα σειρά της γνωστής πλατφόρμας που βασίζεται στο παγκόσμιο best seller του συγγραφέα David Nicholls, μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή, εξελίχθηκε στην καλύτερη δυνατή διαφήμιση για το ελληνικό καλοκαίρι. 

Πώς συνέβη αυτό; Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε όλες τις απαντήσεις.

Μία σειρά γεμάτη όμορφες εικόνες!

Τhe Love Story

1-z4pyv.jpg

Τη νύχτα της αποφοίτησής τους, η Emma Morley και ο Dexter Mayhew γνωρίζονται για πρώτη φορά. Τα βλέμματά τους διασταυρώνονται, περνούν μία βραδιά μαζί που θα τους μείνει για πάντα αξέχαστη και το επόμενο πρωί, ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Κι όμως, όχι μόνο θα συναντηθούν ξανά, αλλά θα ζήσουν ένα love story δίχως προηγούμενο, με ένα πολύ-πολύ ιδιαίτερο φινάλε. Το νέο ρομαντικό δράμα, που είναι βασισμένο στο παγκόσμιο best seller του συγγραφέα David Nicholls, έγινε σειρά στο Netflix και ήδη έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά -και- του ελληνικού κοινού, με τους Ambika Mod, Leo Woodall και Essie Davis να πρωταγωνιστούν, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Η σειρά αποτελείται από 14 επεισόδια σχετικά μικρής διάρκειας, με το κοινό να παρακολουθεί step by step την ιστορία δύο ανθρώπων που ψάχνουν με αγωνία το σωστό timing για πάνω από μια δεκαετία. Την ιστορία δύο νέων, που εξελίσσονται σε ενήλικες, που φαινομενικά προχωρούν τις ζωές τους, που κάνουν πολλά βήματα μπροστά, αλλά πάντα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Η Emma και ο Dexter, από την ημέρα της γνωριμίας τους στην αποφοίτησή τους από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, από εκείνο τον Ιούλιο του 1988, είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν σημαντικά και κλήθηκαν μετέπειτα να αναθεωρήσουν πολλά με φόντο τη βαθύτερη έννοια της φιλίας, τις σχέσεις, το σεξ, τον γάμο και ακόμη και την ανθρώπινη απώλεια. Από έφηβοι, γίνονται ενήλικες που καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα και η εν λόγω σειρά, δε βρίσκεται καθόλου τυχαία από την πρώτη στιγμή στην κορυφή. Όλα αυτά, την ώρα που είναι κάτι παραπάνω από έντονο και το ελληνικό στοιχείο σε αυτήν...

The Island

Πώς ακριβώς συνδέεται η Ελλάδα με τη νέα super δημοφιλή σειρά του Netflix; Αυτό που -μάλλον- δε γνωρίζουν αρκετοί και σίγουρα, όσοι δεν έχουν ήδη παρακολουθήσει το One Day, είναι πως ορισμένα από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην μαγευτική Πάρο. Στο 4ο επεισόδιο της σειράς, η Emma και ο Dexter παίρνουν την απόφαση να ταξιδέψουν για διακοπές στην Ελλάδα κι από την πρώτη στιγμή, γοητεύονται από την ομορφιά του νησιού και δε θέλουν να αποχωριστούν το πανέμορφο αυτό μέρος των Κυκλάδων. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τόσο στις δημοφιλείς παραλίες του νησιού, όσο και στο λιμάνι, την Παροικιά, με τις παραλίες με την ξανθή άμμο, τα σοκάκια με τα φρεσκοβαμμένα πλακόστρωτα και τις γαλανόλευκες εκκλησίες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο το επεισόδιο.


Προφανώς, πρόκειται για την καλύτερη δυνατή διαφήμιση για τη χώρα μας, με φόντο την summer-season που μοιάζει συνεχώς όλο και πιο κοντά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά ταξιδεύει και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, όπως το Παρίσι και η Ρώμη. Το κύριο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, αλλά και στο Λονδίνο, όπου κυρίως εξελίσσεται η ιστορία, με τους πρωταγωνιστές να βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν και να εξελίσσονται, ενώ δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικούς τομείς. Καλούνται να ξεπεράσουν διάφορες προκλήσεις, καλούνται να βρουν τις απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και στο τέλος, οι δρόμοι τους ενώνονται ξανά. Το One Day, δεν είναι απλά μία ακόμη σειρά όπως όλες οι άλλες. Είναι πολλά περισσότερα... Είναι το απόλυτο love story, είναι η ιστορία δύο ανθρώπων που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι πραγματικά γεμάτη εκπλήξεις. Ευχάριστες και δυσάρεστες. Προσθέστε το στην must-see list σας κι αφήστε τις πανέμορφες εικόνες από την σαγηνευτική Πάρο, να σας βάλουν σε καλοκαιρινό mood...