fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα 10 hottest fashion items του 2024 σύμφωνα με το Lyst
FASHION NEWS

Αυτά είναι τα 10 hottest fashion items του 2024 σύμφωνα με το Lyst

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας.


Τα πιο δημοφιλή αντικείμενα για να αγοράσετε το 2024, σύμφωνα με έρευνα της Lyst

screenshot-2024-04-26-at-102805-am.png

Η Lyst δημοσίευσε την έκθεσή της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, στην οποία περιγράφονται λεπτομερώς οι πιο hot μάρκες, αντικείμενα και ανερχόμενοι στη βιομηχανία της μόδας, με βάση τις αυξανόμενες αναζητήσεις και τα δεδομένα των πελατών. Όπως αναμενόταν, η Miu Miu βρίσκεται και πάλι στην κορυφή ως η πιο καυτή μάρκα στον κόσμο, πιθανότατα ως αποτέλεσμα των συνεχώς εντυπωσιακών επιδείξεων της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, των πρεσβευτών της μάρκας και των must-have items. Ακολουθεί από κοντά η Prada, μαζί με τις LOEWE, Bottega Veneta και Saint Laurent που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Σε άλλα σημεία, η έκθεση βλέπει τη New Balance να μπαίνει για πρώτη φορά στο δείκτη Lyst, κάνοντας το ντεμπούτο της στο νούμερο 15 της πρώτης 20άδας. Η εισαγωγή της NB οφείλεται πιθανότατα στις συνεργασίες της. Έπειτα είδαμε το Detroit Jacket της Carhartt και τη τσάντα Rodeo της Balenciaga.

Παράλληλα με τα πιο trending αντικείμενα και μάρκες, ο δείκτης μας παρουσιάζει μια επιλογή από μάρκες που φαίνεται να «κινούνται γρήγορα» και να ανεβαίνουν στην κορυφή. Αυτό το τρίμηνο βλέπουμε την Area να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ακολουθούμενη από τις Wardrobe NYC και Dries Van Noten.

Το δεύτερο μέρος της Swatch x VERDY μόλις έφτασε

screenshot-2024-04-26-at-113705-am.png

Το δεύτερο μέρος της νέας συνεργασίας της Swatch με τον Ιάπωνα καλλιτέχνη γραφιστικής τέχνης, VERDY μόλις παρουσιάστηκε. Η συλλογή περιλαμβάνει τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες και έργα του VERDY και όλοι οι θαυμαστές θα θέλουν να την αποκτήσουν. Ο VERDY είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες γραφιστικής της Ιαπωνίας. Γεννήθηκε στην Οσάκα και σήμερα ζει στο Τόκιο. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα στις βιομηχανίες του κινηματογράφου, του αθλητισμού, του streetwear και του luxury fashion. Η ανάλαφρη προσέγγιση του VERDY μάς ενθαρρύνει να είμαστε ο εαυτός μας και να έρθουμε σε επαφή με το πιο εμπνευσμένο κομμάτι του εαυτού μας: το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Κάθε φορά που θα κοιτάς το Swatch x VERDY ρολόι σου θα χαμογελάς και θα σου θυμίζει τον τρόπο που ο VERDY βλέπει τον κόσμο.

Η Συλλογή Swatch x VERDY είναι ένας φόρος τιμής της Swatch στη γραφιστική τέχνη, που εμπνέει μια νέα γενιά από καλλιτέχνες και λάτρεις της τέχνης!

Η καινούργια EXE SS'24 collection

dsc5710.JPG

Η EXE ανακοινώνει με ενθουσιασμό την άφιξη της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, μια πολύπλευρη και εντυπωσιακή συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ. Η νέα, άκρως girly Collection, αναδεικνύει ένα μωσαϊκό υφών και χρωμάτων, σχεδιασμένο να συμπληρώνει τις διαφορετικές εμπειρίες που φέρνουν οι θερμότερες εποχές.

Με έμφαση στην υψηλή αισθητική, η SS24 Collection ψιθυρίζει ιστορίες του ζεστού καλοκαιριού μέσα από κάθε επιμελώς φιλοτεχνημένο κομμάτι. Στην νέα καμπάνια του brand, θα ανακαλύψετε μια συλλογή που ενσαρκώνει το διαχρονικό στυλ, παραμένοντας όμως εντός trends – όπως κάθε σύγχρονη Γυναίκα.

Τα καινούργια it sneakers κατέφτασαν από την Ιταλία

screenshot-2024-04-26-at-111542-am.png

Η συλλογή SUN68 είναι η νέα collection sneakers που λανσάρεται φέτος στην ελληνική αγορά. Αφού κατέκτησε το κοινό της Ιταλίας, με την πλούσια συλλογή της στο casual παπούτσι για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, έφθασε και στην Ελλάδα για να ξετρελάνει το νεανικό κοινό με τα μοντέρνα, φλούο χρώματά της και τους ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Η SUN68 είναι η πρωτοπόρος συλλογή στο casual-wear αφού συνδυάζει την σύγχρονη εικόνα με την ποιοτική κατασκευή, την ποικιλία και την άνεση.Την ιταλική συλλογή SUN68 μπορείτε να την αναζητήσετε πλέον και στην ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα.

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS' 2024 

med-women-iskand39718.jpg

H MED εξελίσσει τα σχέδια που αγαπήθηκαν και λανσάρει νέα μαγιό και εσώρουχα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής, που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Καθώς η Άνοιξη είναι συνυφασμένη με την αναγέννηση, η MED εισέρχεται σε μία εποχή ανανέωσης που αγκαλιάζει τα σώματα και τις επιθυμίες όλων των γυναικών και των ανδρών.

Η νέα συλλογή μαγιό για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2024 αντλεί έμπνευση από τον καυτό ήλιο, τα ιριδίζοντα κύματα, τα κοχύλια της θάλασσας, τις τροπικές παραλίες και τα ξέφρενα beach parties. Τα νέα γυναικεία και ανδρικά μαγιό της MED είναι εξελιγμένα ως προς τον μοντέρνο σχεδιασμό τους διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υλικών, την άνεση και την άρτια εφαρμογή, που έχετε ξεχωρίσει.

Όσο για τη SS'24 underwear collection, είναι απολύτως εναρμονισμένη με το ηλιόλουστο σκηνικό των θερμών μηνών και εμπνευσμένη από τις εικόνες και τα αρώματα της φύσης. Το αποτέλεσμα είναι σχέδια με floral elements, παλ αποχρώσεις, ντελικάτη δαντέλα, cut-outs και άλλα στοιχεία και λεπτομέρειες που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η σύγχρονη γυναίκα βρίσκει -και σε αυτή τη συλλογή- τα θηλυκά και συνάμα κομψά εσώρουχα που φέρνουν στην επιφάνεια τη σέξι πλευρά που κρύβει ήδη μέσα της. Όσο για τον δυναμικό άντρα που δε φοβάται τις προκλήσεις, τα κλασσικά αλλά και τα πιο edgy εσώρουχα της collection σχεδιάστηκαν για να του χαρίσουν την τόλμη που χρειάζεται για να διεκδικήσει ό,τι τον γοητεύει.

Τέλος, μετά την ευρεία αποδοχή της, και η Sportswear–Athleisure σειρά για γυναίκες και άνδρες επανέρχεται με νέα σχέδια στη συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, που περιλαμβάνει στιλάτα κομμάτια από Hi-Tech υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.