fbpixel

Search icon
Search
Μια υπέροχη μέρα στο Mediterranean Cosmos: Όλα όσα σας περιμένουν στον one-stop-shop προορισμό
CITY VIBES

Μια υπέροχη μέρα στο Mediterranean Cosmos: Όλα όσα σας περιμένουν στον one-stop-shop προορισμό

Μια βόλτα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης θα σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ανανέωσης


Ο ερχομός της Άνοιξης αποτελεί την ιδανική αφορμή για να ξεκινήσουμε να ανανεωνόμαστε τόσο εσωτερικά όσο κι εξωτερικά! Το Mediterranean Cosmos καταφέρνει να συνδυάζει όλα όσα αναζητούμε για να αισθανθούμε και πάλι ο εαυτός μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το καλοκαίρι που έρχεται. Στον one-stop-shop προορισμό, η κάθε μία από εμάς μπορεί να ανακαλύψει μοναδικές προτάσεις σε ό,τι αφορά τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, να περάσει quality time με τον εαυτό της απολαμβάνοντας το αγαπημένο της snack και ρόφημα και να επιδοθεί στο απόλυτο self-pampering, μέσω των beauty experiences που προσφέρει. Και όλα αυτά μαζί με μια ιδιαίτερη «έκπληξη» δημιουργικής απασχόλησης που απολαμβάνουν τόσο οι μαμάδες, όσο και τα παιδιά. 

Μην χάνετε χρόνο και οργανώστε κι εσείς μια υπέροχη μέρα στο Mediterranean Cosmos. Εμείς το κάναμε και σας την παρουσιάζουμε. Get inspired! 

1st Stop

Premium shopping experience at attica department stores

image00013.jpeg

Aναζητάτε τον shopping προορισμό που θα σας προσφέρει άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική από τα μεγαλύτερα high fashion brands, ενώ παράλληλα θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας; Είτε επιθυμείτε να κάνετε ένα refresh στην ss24 γκαρνταρόμπα σας, είτε θέλετε να προσθέσετε στο boudoir σας τα τελευταία beauty products της αγοράς, το attica department stores παρουσιάζει τις πιο updated προτάσεις. 

image00004.jpeg

Την ίδια στιγμή, θα περιηγηθείτε ανάμεσα σε luxurious scented candles και υπέροχα diffusers αλλά και ιδιαίτερα δώρα για τους αγαπημένους σας καθώς και όλη την οικογένεια!

image00015.jpg

...And we are ready for the our next stop!

2nd Stop 

High fashion moments at Pargiana 

img-3021.jpeg

Τα τελευταία shoe trends δεν μας αφήνουν σίγουρα ασυγκίνητες και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα παπούτσια της άνοιξης στον Νο1 high fashion προορισμό αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από το κατάστημα Pargiana. Σχεδιασμένη με υψηλή αισθητική και κατασκευή, η νέα ss24 συλλογή της Παργιανά θα σας εντυπωσιάσει. Είτε επιθυμείτε μια day to night επιλογή είτε αναζητάτε μια πρόταση για ένα special event, το κατάστημα Pargiana είναι ο "shoe heaven" στον οποίο όλες ορκιζόμαστε.

img-3022.jpeg

Η δική μας αγαπημένη επιλογή για τη φετινή άνοιξη; Ένα ζευγάρι furlane shoes στα χρώματα του καλοκαιριού που ταιριάζει τέλεια με τα office looks μας αλλά και τις απογευματινές μας βόλτες! 

3rd Stop 

Get a coffee break at STORIES Taste & Tell

img-3024.jpeg

Εάν κι εσείς λατρεύετε τον καφέ ανάμεσα στο shopping therapy, ώστε να πάρετε μια ανάσα και να συνεχίσετε την απόλυτη selfcare ημέρα με μεγαλύτερη διάθεση, τότε αυτή η στάση είναι για εσάς! Στο μοναδικό coffee shop, STORIES Taste & Tell θα απολαύσετε μοναδικά χαρμάνια καφέ αλλά και δροσιστικά ροφήματα ιδανικά για τις ζεστές ημέρες.

img-3023.jpeg

Την ίδια στιγμή, μην παραλείψετε να γευτείτε τα λαχταριστά snacks του με άρωμα Γαλλίας - αφράτα κρουασάν αλλά και healthy sandwiches και yogurt bowls σας περιμένουν, ώστε να δώσουν την πιο νόστιμη επίγευση στη δική σας βόλτα. 

4rth Stop 

Manicure time at Fairynails

img-3026.jpeg

Λατρεύουμε το μανικιούρ και ειδικά όταν αυτό μπορεί να συνδυαστεί μαζί με άλλες αγαπημένες ασχολίες, όπως το shopping, τότε το απολαμβάνουμε διπλά. Στο Mediterranean Cosmos έχουμε φυσικά την ευκαιρία να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να επιδοθούμε σε pampering time, που όλες έχουμε ανάγκη. 

img-3027.jpeg

Στο Fairynails ανακαλύψαμε έναν μοναδικό χώρο όπου η ομορφιά πρωταγωνιστεί και τα τελευταία nail trends μας περιμένουν. Εμείς επιλέξαμε ένα φλογερό κόκκινο, που παραμένει πάντα επίκαιρο και στις πιο κοραλί αποχρώσεις του θα πρωταγωνιστήσει στην ανοιξιάτικη παλέτα νυχιών μας.

5th Stop 

Hair on fleek at Ξανθή Hair Gallery

img-3028.jpeg

Αγαπάμε τα περιποιημένα μαλλιά, και όταν μιλάμε για μια ημέρα συνολικής περιποίησης, τότε σίγουρα στη λίστα μας είναι ένα ακαταμάχητο hairstyle. Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos κάτι τέτοιο είναι φυσικά πιθανό, αφού εκτός της γκαρνταρόμπας μας ανανεώνουμε και το look των μαλλιών μας. 

img-3029.jpeg

Στο κομμωτήριο Ξανθή Hair Gallery έχουμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε το χτένισμά μας, αλλά και να δοκιμάσουμε τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες. Παράλληλα, βρισκόμαστε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα από super premium hair products τα οποία θα συμβάλλουν στην άψογη περιποίηση και διατήρηση των μαλλιών μας. Εμείς κάναμε την απαραίτητη στάση και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

6th Stop 

Kids just wanna have fun at Lego stage 

1080x1080-copy2khjpg.jpg

Last but not least, εάν είστε μητέρα, τότε κι εσείς αλλά και τα μικρά σας θα ξετρελαθείτε με το μοναδικό LEGO® stage που έχει «καταλάβει» το επίπεδο 1 του Mediterranean Cosmos. Έως και τις 20 Απριλίου, οι μικροί μας φίλοι, αλλά και όλοι οι λάτρεις των LEGO®, έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γίνουν κομμάτι του συναρπαστικού κόσμου τους!

1080x1080-copy4r.jpg

Σας περιμένει στον κίτρινο διάδρομο, όπου οι μικροί επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παίξουν με παιχνίδια από τις σειρές LEGO® Friends και LEGO® City. Από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή, από τις 17:30 έως τις 20:30, αλλά και κάθε Σάββατο, από τις 11:30 έως τις 19:30, ο LEGO κόσμος για μικρούς και μεγάλους έχει καταφθάσει!

Happy Strolling!

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου