fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο chic & updated χρωματικοί συνδυασμοί για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι
TRENDS & CATWALKS

Οι πιο chic & updated χρωματικοί συνδυασμοί για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι

Οι 5+1 συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσετε!


Είναι γεγονός ότι για πολλές από εμάς τα pop of colour σύνολα στέκονται εκτός του comfort zone, όμως προσθέτοντας έστω ένα κομμάτι που έχει κάποια πιο «ζωντανή» απόχρωση μπορεί να αλλάξει όλη σας την εμφάνιση, με τον πιο αβίαστο τρόπο. Οι έξυπνοι συνδυασμοί, λοιπόν, μπορούν να "κλέψουν" από το μινιμαλισμό και να δείξουν μοντέρνοι και ξεχωριστοί. Μην ξεχνάτε, πως το να γνωρίζετε τη χρωματική παλέτα που σας ταιριάζει είναι must. Ως γνωστόν τα χρώματα μπορούν τόσο να κολακεύουν άψογα το χρώμα της επιδερμίδας μας και των χαρακτηριστικών μας, όσο μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ατονίας - κλέβοντας μας ζωντάνια.

Η άνοιξη είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσουμε για φρέσκα, νέα χρώματα, γι' αυτό ξεκινήσαμε εξετάζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις των χρωμάτων της σεζόν και βλέποντας πώς συνδυάζονται μεταξύ τους. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι μικρές πινελιές χρώματος μετράνε οπότε δεν χρειάζεται να το φοράτε from head to toe. 

Έτσι, αν ψάχνετε για έναν τρόπο να φωτίσετε την εμφάνιση σας αυτή την άνοιξη, scroll down για να δείτε έξι χρωματικούς συνδυασμούς που αξίζει να δοκιμάσατε!

1. Camel & Red

gucci.jpeg
Gucci SS'24

Ο πολυτελής συνδυασμός καμηλό και bright red κυριάρχησε στον Gucci, που αναβάθμισαν ένα neutral καμηλό ντύσιμο με γυαλιστερά, σκούρα κόκκινα αξεσουάρ. Εκτός αυτού, το συγκεκριμένο look μας απέδειξε πως ένα bright red blazer σε vinyl τελείωμα αποτελεί το ιδανικό statement piece. 

2. Green & Tan

00005-coach-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.jpg
Coach SS'24

Τα πράσινα απογειώνονται την άνοιξη - και φέτος το χακί αποτελεί go-to. Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι μόνο ιδανικός για τους ηλιόλουστους μήνες, αλλά λειτουργεί καλά και το φθινόπωρο, ιδιαίτερα όταν συνδυάζετε boxy tailoring όπως σακάκια, loose παντελόνια και καμπαρντίνες.

3. Brown & Sky Blue

screenshot-2024-04-15-at-43840-pm.png
Fendi SS'24

Το sky ή αλλιώς baby blue θα είναι μια από τις πρωτοποριακές χρωματικές τάσεις του 2024. Αν αναρωτιέστε πώς να συνδυάσετε το συγκεκριμένο statement χρώμα, η απάντηση βρίσκεται ήδη, πιθανότατα, ντουλάπας σας - καθώς είναι το πολυαγαπημένο καφέ. 

4. Burgundy & White

screenshot-2024-04-15-at-44131-pm.png

Το μπορντό βρίσκεται παντού τους τελευταίους μήνες, και ιδιαίτερα στις τάσεις των handbags - ως ένα όμορφο pop-of-colour. Όπως το καμηλό και το κόκκινο, αυτή η βαθιά απόχρωση αναδεικνύεται μοναδικά όταν φοριέται με μια καθαρή βάση όπως το λευκό. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το συνδυασμό και σας συστήνουμε να το δοκιμάσετε σε πλεκτά και παντελόνια, κοστούμια και τσάντες ή φορέματα και σανδάλια.

5. Lime Green and Denim

screenshot-2024-04-15-at-44523-pm.png
Gucci SS'24

Υπάρχει κάτι στον ηλιόλουστο καιρό που απαιτεί φωτεινά εσπεριδοειδή hues και το πράσινο lime εμφανίστηκε σε περισσότερες συλλογές του 2024 απ' ό,τι το προηγούμενο έτος. Ένα σημάδι ίσως ότι η ήσυχη πολυτέλεια είχε τη στιγμή της και τώρα είμαστε έτοιμες για ένα ζωηρό twist. Θα σας προτείναμε να δημιουργήσετε μια αρμονική αντίθεση, γειώνοντάς τα με denim must-haves, όπως ένα jacket, ή baggy παντελόνι - όπως είδαμε στον οίκο Gucci.

6. Peach & Grey

screenshot-2024-04-15-at-45022-pm.png
16Arlington SS'24

Το γκρι μπορεί να επέστρεψε το χειμώνα, αλλά προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους να το φορέσουμε που να μοιάζουν λιγότερο σοβαροί και περισσότερο κομψοί. Για αυτό, το συνδυάζουμε με το χρώμα της χρονιάς, το peach.


Feature image source: JW Anderson, Gucci