fbpixel

Search icon
Search
Τα καλύτερα winter αρώματα του 2024 για μια πολυτελή ανανέωση στη συλλογή σας
EDITORS' CHOICE

Τα καλύτερα winter αρώματα του 2024 για μια πολυτελή ανανέωση στη συλλογή σας

10 προτάσεις που θα δώσουν μια cozy νότα στην καθημερινότητά σας


Καθώς η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών μας έχει εναρμονιστεί με τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες, μάλλον δεν είναι πολύ αργά για να συμβεί το ίδιο και με το άρωμά μας. Ενυδατική περιποίηση του δέρματος, θρεπτική περιποίηση των μαλλιών και, φυσικά, τα καλύτερα χειμερινά αρώματα που έχει να προσφέρει ο κόσμος της ομορφιάς. Όλοι ξέρουμε ότι το άρωμα δεν έχει εποχή, αλλά μόλις η θερμοκρασία μειώνεται σημαντικά, δεν μπορούμε παρά να στραφούμε προς όλα τα ζεστά και άνετα πράγματα. Είτε τα χειμερινά σας σχέδια περιλαμβάνουν εξόδους, είτε το να κουλουριαστείτε στον καναπέ και να διαβάσετε ένα βιβλίο, είτε να ταξιδέψετε σε μια χιονισμένη τοποθεσία, αυτά τα αρώματα είναι το οσφρητικό αξεσουάρ που χρειάζεστε αυτό το χειμώνα.

Εάν, λοιπόν, αναζητάτε ένα νέο χαρακτηριστικό άρωμα ή ακόμη θέλετε να ανανεώσετε την αρωματική σας γκαρνταρόμπα, δείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα αρώματα τον χειμώνα του 2024 

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum

3145891165203-p-1-1.jpg

Τα εσπεριδοειδή είναι επίσημα στην εποχή τους, οπότε ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να συστήσετε (ή να επανασυστηθείτε) στο Coco Mademoiselle Eau de Parfum της Chanel; Αυτό το άρωμα ξεκινά με μια ζωηρή, φωτεινή νότα πορτοκαλιού και στη συνέχεια στεγνώνει σε ένα ζεστό, γήινο λουλουδάτο άρωμα. Είναι απαλό, ευχάριστο στο κοινό - το είδος του χειμωνιάτικου αρώματος που θα πιάσεις τον εαυτό σου να φοράει μέχρι και την άνοιξη.

BUY HERE: Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum 

Diptyque L'Eau Papier Eau De Toilette

diptyque-leau-papier-eau-de-toilette.webp

Αν ψάχνετε για την crème de la crème των άνετων και μυρωδάτων αρωμάτων, μην κοιτάξετε παραπέρα από το L'Eau Papier της Diptyque. Αυτό το λεπτό ξυλώδες άρωμα, που κέρδισε το Best of Beauty 2023, είναι κρεμώδες και ανακουφιστικό, φτιαγμένο από νότες ξανθού ξύλου, λουλουδιών μιμόζας και ατμού ρυζιού.

BUY HERE: Diptyque L'Eau Papier Eau De Toilette

Maison Margiela Replica Jazz Club Eau de Toilette

maison20replica20club20de20toilette.webp

Το Jazz Club Eau de Toilette του Maison Margiela Replica είναι ένα βασικό αγαπημένο μας άρωμα όλο το χρόνο, αλλά έχουμε ιδιαίτερη εμμονή με αυτό κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ακόμη και αν το κρύο σας εμποδίζει από το να βγείτε, αυτό το άρωμα φέρνει την καπνιστή, πικάντικη ατμόσφαιρα σε κάθε περίσταση, συμπεριλαμβανομένων των άνετων βραδιών στο σπίτι.

Le Labo Santal 33

nordstrom-le-labo-santal-33-bc73a75de201473a94fbba663d253c24.webp

Το συγκεκριμένο άρωμα αποτελεί την καλύτερη unisex επιλογή. Πλούσιο και ξυλώδες, συνδυάζει καπνιστές και ξυλώδεις συμφωνίες με ένα άγγιγμα πικάντικου κάρδαμου για ένα μείγμα που είναι πραγματικά μεθυστικό και εξαιρετικά αξέχαστο.

BUY HERE: Le Labo Santal 33 Eau De Parfum

Byredo Bibliothéque

10-4.webp

Ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη βιβλιοθήκη μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά πιστέψτε μας, λειτουργεί. Αρχικά ήταν ένα από τα κεριά με τις καλύτερες πωλήσεις της μάρκας, η ζήτηση των αγοραστών ήταν αυτή που ενέπνευσε την έκδοση του αρώματος. Το ροδάκινο, το δαμάσκηνο, η παιώνια και η βιολέτα βρίσκονται στο προσκήνιο, αν και οι νότες βάσης από δέρμα και πατσουλί είναι αρκετά ισχυρές ώστε να το κάνουν εντελώς unisex, όπως και η καθαρή και μινιμαλιστική συσκευασία.

BUY HERE: Byredo Bibliothéque Eau De Parfum

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

10-5.webp

Οι νότες κεχριμπαριού και κέδρου εξισορροπούν το γιασεμί που βρίσκεται στο προσκήνιο του αρώματος, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο, ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα. Είναι εκλεπτυσμένο και πολύπλοκο, ένα απροσδόκητο πάντρεμα που συνδυάζεται όμορφα και σίγουρα θα αρέσει σε όσους αρέσκονται είτε σε ξυλώδη είτε σε λουλουδάτα αρώματα.

BUY HERE: Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau De Parfum

Chloé Atelier des Fleurs Papyrus

chlo-atelier-des-fleurs-papyrus-6bfbf40822bf4ac6b35a2dda2edb3730-1.webp

Ξηρό, καπνιστό και ξυλώδες, η κορυφή του παπύρου κυριαρχεί εδώ. Παρόλα αυτά, επειδή συμπληρώνονται με πινελιές από φρέσκες και πράσινες νότες, το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ βαρύ, αλλά αρκετά ελαφρύ για να το φοράτε ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

BUY HERE: Chloé Atelier des Fleurs Papyrus Eau De Parfum

Loewe 001 Woman Perfume

loewe001womanperfume-57fde0e1fd35403dbb597e2ef32c3acd.webp

Μοναδικό και εκλεπτυσμένο, το άρωμα του 001 Woman Perfume ξεχωρίζει από τα άλλα αρώματα της αγοράς. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας συστατικά και αναμειγνύεται με εμπειρογνωμοσύνη για να παράγει ένα ξεχωριστό και αξέχαστο άρωμα. Το άρωμα είναι ένας ελκυστικός συνδυασμός λουλουδιών, ξυλώδους και μοσχοειδούς υποβάθρου. Αυτό το αρμονικό μείγμα παράγει ένα μεθυστικό άρωμα που είναι τόσο πολύπλοκο όσο και ευέλικτο. Επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη θηλυκότητα, τον αισθησιασμό και τη νεωτερικότητα.

BUY HERE: Loewe 001 Woman Eau De Parfum

Ouai North Bondi Eau De Parfum

stighmiotipo-othonis-39.png

Ένα άρωμα που θα σας προσφέρει μια αναπάντεχη δόση φρεσκάδας μέσα στον χειμώνα. Αυτό το μεθυστικό λουλουδένιο άρωμα περιέχει νότες περγαμόντου, λεμονιού, μαγιάτικου τριαντάφυλλου, βιολέτας και λευκού μόσχου.

BUY HERE: Ouai North Bondi Eau De Parfum

Jo Malone Green Almond & Redcurrant Cologne

0690251135820-p-1.jpg

Η κολόνια Green Almond & Redcurrant Cologne της Jo Malone London έχει έναν απώτερο σκοπό - θέλει να αλλάξετε το άρωμα της υπογραφής σας αυτόν τον χειμώνα. Και η αλήθεια είναι ότι θα σας πείσει σχετικά εύκολα, καθώς υπάρχει κάτι ακαταμάχητο στο μείγμα ενός φρουτώδους κόκκινου φραγκοστάφυλου και ενός απαλού πράσινου αμυγδαλωτού λουλουδιού.

BUY HERE: Jo Malone Green Almond & Redcurrant Cologne