fbpixel

Search icon
Search
5 χώροι που αποδεικνύουν ότι η διακόσμηση με φυτά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα
INTERIORS

5 χώροι που αποδεικνύουν ότι η διακόσμηση με φυτά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Εντάξτε τις πιο εμπνευσμένες προτάσεις στην κατοικία σας


Η διακόσμηση με φυτά είναι πιο δημοφιλής από ποτέ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι λάτρεις του design έχουν αρχίσει να βλέπουν τι hobby της κηπουρικής ως μέρος της φιλοσοφίας τους για τη διακόσμηση. Η προσθήκη πράσινων στοιχείων στο σπίτι σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να φέρετε την ύπαιθρο στο εσωτερικό σας, δίνοντάς του αμέσως ζωή.

Είστε έτοιμοι να προσθέσετε μερικά φυτά στο δικό σας σπίτι; Ανακαλύψτε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα δωμάτια γεμάτα φυτά που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν! 

1. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα 

5-0nW9d.jpg

Γιατί να μην κάνετε δήλωση; Η διακόσμηση με οποιονδήποτε αριθμό φυτών είναι μια δημοφιλής επιλογή, αλλά λατρεύουμε την ατμόσφαιρα που θυμίζει ζούγκλα -να γεμίζεις έναν κεντρικό χώρο καθιστικού με τόνους από το αγαπημένο σου πράσινο. Η ανάμειξη διαφορετικών τύπων φυτών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο διαχρονικό και πράσινο!

2. A "shelfie" moment

4-kFYnP.jpg

Η κλασική γλάστρα από τερακότα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Προσθέστε ενδιαφέρον στη διακόσμηση των ραφιών σας κάνοντας τους κάκτους και τα παχύφυτά σας το απόλυτο πράσινο φόντο. Λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης της τερακότας, αυτές οι γλάστρες θα εξελίσσονται διαρκώς και θα φαίνονται ακόμα καλύτερες με την πάροδο του χρόνου.

3. Μια διαφορετική οπτική 

3-5jlOd.jpg

Κάντε τα φυτά σας σχεδόν κυριολεκτικά μέρος του σπιτιού σας τοποθετώντας έναν «ζωντανό» τοίχο. Η υφή που φέρνει σε ένα δωμάτιο είναι κάτι που συμπληρώνει κάθε χώρο και δεν θα θέλετε ποτέ να το ξεφορτωθείτε.

4. Παίξτε με τα κασπώ 

2-gxUoE.jpg

Αλλάξτε την οπτική των πραγμάτων τοποθετώντας τα φυτά σας σε εντυπωσιακά fan δοχεία. Οι γλάστρες που είναι πιο φαρδιές, πολύχρωμες ή ακόμα και διαθέτουν την ψευδαίσθηση της κίνησης δίνουν μια εντελώς νέα ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας, που μπορούν να προσαρμοστούν στο στιλ σας με την πάροδο του χρόνου.

5. «Μεγαλώστε» μαζί τους...

1-pYLai.jpg

Είναι τόσο ικανοποιητικό να αναθρέφεις την οικογένεια των φυτών σου και να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Η φροντίδα τους μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά η ενίσχυση της ανάπτυξης και της τροφής δεν μπορεί ποτέ να φύγει από τη μόδα. Το να φροντίζετε τα φυτά μπορεί να σας δώσει μια αναζωογονητική αίσθηση σκοπού και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας αγάπης δεν θα σας απογοητεύσουν.

Πηγή: My Domaine