fbpixel

Search icon
Search
Beauty experts: 6 feel-good τελετουργίες στις οποίες ορκίζονται
BEAUTY PEOPLE

Beauty experts: 6 feel-good τελετουργίες στις οποίες ορκίζονται

Οι συνήθειες που πρέπει να μυηθείτε


Συχνά είναι οι μικρές εκρήξεις ευτυχίας που παίρνουμε από ένα συγκεκριμένο προϊόν ομορφιάς ή μία beauty ρουτίνα που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στην ευεξία μας. Γι' αυτό εμείς αποφασίσαμε να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που δίνει στις παρακάτω A-list beauty experts και insiders ακλόνητη χαρά και να αντλήσουμε έμπνευση από τα μυστικά τους, εισάγοντάς τα και στη δική μας καθημερινότητα. 

1//Miranda Kerr, founder & CEO της Kora Organics: Η σημασία του ποιοτικού ύπνου 

«Κάτι που πάντα με κάνει να νιώθω καλά είναι ο ύπνος. Προσπαθώ να κοιμάμαι τουλάχιστον επτά ώρες κάθε βράδυ. Όταν κοιμάμαι καλά, νιώθω πολύ καλύτερα. Πρόσφατα απέκτησα ένα δαχτυλίδι Ōura Ring, το οποίο παρακολουθεί τον ύπνο μου, καθώς και τα βήματά μου κατά τη διάρκεια της ημέρας, και βλέποντας τα αναλυτικά στοιχεία με βοήθησε πραγματικά, παρακινώντας με να πηγαίνω για ύπνο λίγο νωρίτερα - πιστεύω πραγματικά ότι η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό.» 


2//Charlotte Tilbury, makeup artist & founder του Charlotte Tilbury beauty: Ένα καλό pre-bed bath

«Όταν θέλω να κοιμηθώ καλά, προσθέτω ένα ολόκληρο πουγκί από άλατα με μαγνήσιο στο μπάνιο μου και στη συνέχεια περιβάλλω τον εαυτό μου με κεριά (τα αγαπημένα μου είναι το Green Figuier and Roses της Diptyque) και τα κρυστάλλινα μπολ μου. Έχω κρυστάλλους που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια και τους βρίσκω θεραπευτικούς - παίζω το κρυστάλλινο μπολ του ηχητικού μου μπάνιου.»


3//Victoria Beckham, designer: Θεραπευτικά συμπληρώματα 

«Παίρνω πολλά συμπληρώματα. Μου αρέσει πολύ η δανέζικη μάρκα Puori. Προσθέτω τη σκόνη CP1 Pure Collagen Peptides στον καφέ ή στο νερό - και παίρνω επίσης ιχθυέλαια, μαγνήσιο και βιταμίνη C με ψευδάργυρο. Καταναλώνω επίσης βιταμίνες για τα μαλλιά και τα νύχια σχεδόν σε καθημερινή βάση.» 


4//Angela Caglia, aesthetician & founder της Angela Caglia skincare: Για τις self-care Κυριακές της

«Ξεκινάω αυτή τη θεραπεία με ένα αφρόλουτρο μαγνησίου νωρίς το βράδυ, ως προετοιμασία για την εβδομάδα που έρχεται. Λατρεύω να φτιάχνω μια μάσκα προσώπου, χρησιμοποιώντας φρέσκο μέλι, γιαούρτι, αβοκάντο και φράουλες. Είναι η τελετουργία της παρασκευής της που με γεμίζει με απίστευτη απόλαυση, και τα αποτελέσματα είναι επίσης υπέροχα. Λατρεύω να κάνω μασάζ στο πρόσωπο ή να χρησιμοποιώ ένα jade roller  - δουλεύοντας πάντα προς τα πάνω και προς τα έξω. Αν είμαι αγχωμένη, τρίβω πιο σταθερά πάνω στα φρύδια και τους κροτάφους - είναι μια πραγματικά χαλαρωτική μίνι τελετουργία.»


5//Dr. Maryam Zamani, oculoplastic surgeon & founder της MZ Skin: Για την αγάπη της στη γυμναστική

«Γυμνάζομαι κάθε μέρα, είτε πρόκειται για προπόνηση με βάρη, είτε για Pilates, είτε για cardio. Αν μπορώ να το συνδυάσω αυτό με όμορφη θέα στον ωκεανό, είμαι στο στοιχείο μου. Συχνά περνάω τα καλοκαίρια στο Saint-Tropez και εκμεταλλεύομαι πλήρως το γεγονός ότι έχω χρόνο για τον εαυτό μου, βγαίνοντας στη φύση για να απορροφήσω την ενέργεια του περιβάλλοντος. Ο καθαρός αέρας, ο ήλιος και η θάλασσα είναι πραγματικά οι απλές μου απολαύσεις. Το δέρμα μας αντανακλά τη σωματική και συναισθηματική υγεία και επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις επιλογές του τρόπου ζωής, όπως η διατροφή, η άσκηση, η διαχείριση του στρες και ο ύπνος, οπότε ο χρόνος που περνάω σε εξωτερικούς χώρους με κάνει ευτυχισμένη, μέσα και έξω.» 


6//Gucci Westman, makeup artist & founder του Westman Atelier : Για τη δύναμη των περιποιημένων μαλλιών 

«Αισθάνομαι πάντα καλύτερα όταν τρώω υγιεινά και γυμνάζομαι τακτικά, αλλά ο πραγματικός παράγοντας ευεξίας για μένα ήταν πάντα ένα καλό χτένισμα. Με κάνει πραγματικά τόσο ευτυχισμένη! Όταν δεν μπορώ να δω τους υπέροχους hairstylists του David Mallett στη Νέα Υόρκη, περιποιούμαι τα μαλλιά μου με μάσκες για ενυδάτωση και στη συνέχεια τοποθετώ λίγο από τον ορό στις άκρες μου για φυσική, μεταξένια λάμψη. Μου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση!» 

Πηγή: net-a-porter.com