fbpixel

Search icon
Search
Carla Bruni: Oι beauty συνήθειες που ακολουθεί πιστά στα 50+
BEAUTY PEOPLE

Carla Bruni: Oι beauty συνήθειες που ακολουθεί πιστά στα 50+

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες αποκαλύπτει τα μυστικά της


Υπάρχουν μερικές γυναίκες που όσα χρόνια και αν περάσουν θα μοιάζουν αναλλοίωτες, κυρίως στο βλέμμα και στην ψυχή. Μπορεί, λοιπόν, να είναι αυτό που εκτιμάμε περισσότερο αλλά πάντα θέλουμε να βρούμε και τα beauty tips που τις κρατάνε αψεγάδιαστες. Μια από αυτές είναι φυσικά η Carla Bruni. Αυτή η γυναίκα που κατάγεται από την Ιταλία και μεγάλωσε στη Γαλλία, με το καλλιτεχνικό background, τις αμέτρητες ανησυχίες και τις ιδανικές αναλογίες είχε αποκαλύψει στο παρελθόν τα μυστικά της και εμείς τα ανακαλύψαμε. 

shutterstock-1122531602.jpg
Shutterstock

Στη σκηνή

Μεγαλώνοντας σε μια εποχή όπου οι θρύλοι φαινόντουσαν σαν την πιο φυσική εκδοχή του εαυτού τους, πάνω στη σκηνή, η Bruni έμαθε να ακολουθεί και αυτή τον ίδιο κανόνα. Διατηρώντας μια εμφάνιση 70s και 80s με ιδιαίτερα ρούχα και μακιγιάζ που τραβούν τα βλέμματα, έμαθε να διασκεδάζει και να αναδεικνύει την κάθε φορά μια διαφορετική πτυχή της. Όλοι διασκέδαζαν και όλοι δούλευαν πολύ με την εικόνα τους έχοντας ως στόχο τόσο το εξωτερικό όσο και το εξωτερικό κομμάτι του εαυτού τους. Έτσι και η ίδια προσπάθησε να κρατήσει αυτή τη hippie εκδοχή που αγαπάει.

Το μακιγιάζ

Κάτι που την ξεχωρίζει από πολλές άλλες καλλιτέχνιδες είναι πως σχεδόν πάντα έκανε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της μόνη της, πριν βγει στη σκηνή. Ήταν μέρος της ρουτίνας της και διαρκούσε περίπου 30 λεπτά. Άλλωστε το μόντελινγκ της έμαθε όλα όσα χρειαζόταν για να μπορεί να το πετύχει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως φοράει makeup στην καθημερινότητα της. Τα προϊόντα που επιλέγει είναι επαγγελματικά και φοράει πάντα ένα πολύ φυσικό ρουζ στα μάγουλα και ένα ελαφρύ γκλός στα χείλη. Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει, όσο περνάνε τα χρόνια δεν καλύπτεται πλέον από το μακιγιάζ αλλά επιλέγει να επικεντρώνεται στο να έχει καλό δέρμα. Αντί να χρησιμοποιήσει foundation, θα προτιμήσει μια κρέμα BB ή CC. Την απλώνει παντού, κάνει την επιδερμίδα της να μοιάζει ενοποιημένη αλλά δεν την καλύπτει πλήρως. Στη συνέχεια λίγη πούδρα κάνει το τελικό λούκ να μοιάζει ακόμη περισσότερο φυσικό. Εννοείται πως κάτω από όλα αυτά επιλέγει μια καλή ενυδατική κρέμα.

Στα χείλη και στα μάγουλα δεν επιλέγει ροδανικί τόνους και προτιμάει τα κόκκινα κραγιόν που τα χρησιμοποιεί και στις δύο περιοχές. Μερικές φορές εναλλάσσει το κραγιόν και με ένα κρεμώδες ρουζ. Όσο για τα μάτια, χρησιμοποιεί σκούρες σκιές και τις ανακατεύει απαλά, ενώ τα φρύδια της τα κρατάει φαρδιά. Για χρόνια, λόγω του μόντελινγκ ήταν πολύ πιο λεπτά αλλά τελικά χρησιμοποίησε ένα προϊόν που τη βοήθησε να τα κάνει να φυτρώσουν ξανά. Όσα σημεία δεν έχουν τρίχες, απλώς τα γεμίζει με ένα μολύβι.

shutterstock-1398658040.jpg
Shutterstock

Φροντίδα του δέρματος 

Επιλέγει πάντα κρέμες φαρμακείου χωρίς πολύ μυρωδιά και συντηρητικά. Χρησιμοποιεί απαλές υφές που εξακολουθούν να είναι ενυδατικές γιατί το δέρμα της ξηραίνεται πολύ. Μάλιστα, πριν πάει σε κάποιο μεγάλο event, ίσως κάνει και μια μάσκα στο πρόσωπο και βάλει patches κάτω από τα μάτια. Αυτό που επιλέγει είναι μάσκες από πηλό καθώς κάνουν την τέλεια αποτοξίνωση. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιήσει και ατμό καθώς ανοίγει τους πόρους και βοηθάει όλα τα προϊόντα να διεισύσουν στο δέρμα. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με μασάζ προσώπου τότε ξέρει ότι θα έχει μοναδική λάμψη, μηδέν ξηρότητα και θα είναι απαλλαγμένη από το πρήξιμο. 

Μαλλιά

Όταν ασχολείται με τη μουσική τοποθετεί συχνά extensions στα μαλλιά αλλά στο μόντελινγκ ή στην πραγματική ζωή δεν τα φοράει γιατί θέλει να είναι πιο φυσική. Το χρώμα που επιλέγει είναι το σκούρο και εμπιστεύεται τους κομμωτές της οι οποίοι χρησιμοποιούν μη επεμβατικό και ελαφριά προϊόντα. Άλλωστε, τα μαλλιά της είναι ίσια και δε χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και συχνή χρήση εργαλείων θερμότητας. Όταν λούζει τα μαλλιά της το συνδυάζει και με ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο. Εκεί επιλέγει έλαια και αρώματα που διεγείρουν όλες τις αισθήσεις. Τα δικά της αγαπημένα είναι η αβάντα το santal, και το musk.

Featured Media: Shutterstock