fbpixel

Search icon
Search
Chiara Ferragni: Γιατί έχει εξαφανιστεί από τα social media;
PEOPLE & MOMENTS

Chiara Ferragni: Γιατί έχει εξαφανιστεί από τα social media;

Η διαφορετική πραγματικότητα για την Ιταλίδα μετά το διαζύγιο και η ανησυχία


Το τελευταίο διάστημα είναι κάτι περισσότερο από δύσκολο για την Chiara Ferragni, με την Ιταλίδα να βιώνει μία νέα πραγματικότητα, την οποία -όπως φαίνεται- δεν είναι πολύ εύκολο να τη διαχειριστεί. Η πασίγνωστη influencer, με τους εκατομμύρια followers στα social media, καλείται να προσαρμοστεί σε τελείως διαφορετικές συνθήκες, μετά το διαζύγιό της με τον Fedez και την ίδια στιγμή, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της, αλλά και πολλά ιταλικά media εκφράζουν την ανησυχία τους για την ψυχολογική της κατάσταση...

Γιατί εξαφανίστηκε από τα social media;

Break ή κάτι περισσότερο;

Ανήκει στην κατηγορία των celebrities που ανέκαθεν δε δίσταζε να μοιραστεί ακόμη και τις πιο προσωπικές στιγμές της καθημερινότητάς της με τους followers της και κυρίως μέσα από το Instagram, πάντα μας έβαζε μέσα στη ζωή της. Τα πράγματα -ωστόσο- για την Chiara Ferragni δείχνουν να είναι πλέον διαφορετικά και το γεγονός ότι έχει να δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία στη γνωστή πλατφόρμα περίπου δέκα ημέρες, είναι ενδεικτικό -ενδεχομένως- της νέας πραγματικότητας, την οποία βιώνει πλέον. Η Ιταλίδα απέχει από τα social media κι αυτό, από μόνο του προκαλεί μία έντονη ανησυχία σε όλους, καθώς δεν είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει και σίγουρα, δε γίνεται τυχαία αυτή την περίοδο.


Την ώρα που ο -μέχρι πρότινος αγαπημένος της- Fedez, απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης μαζί με τα παιδιά τους στο Μαϊάμι, η Chiara έχει κλειστεί περισσότερο από ποτέ στον εαυτό της και αποφεύγει οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση, ενώ έχει κάνει και ένα step back όσον αφορά στα social media της. Το πρώην -πλέον- ζευγάρι έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και για την Ιταλίδα όλο αυτό δε μοιάζει καθόλου εύκολο, αν και είχε προηγηθεί ένα δικό της ταξίδι με τα παιδιά της, στο Ντουμπάι προκειμένου να πάρει κι αυτή μερικές ανάσες και κυρίως, να αποστασιοποιηθεί από όλους κι από όλα, σε μία περίοδο στην οποία όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της κι άπαντες παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την κάθε της κίνηση. Βέβαια, τα ιταλικά media κάνουν ένα βήμα παραπάνω και το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα που μιλούν για μία Chiara που δυσκολεύεται να διαχειριστεί ό,τι τις συμβαίνει και όλες αυτές τις αλλαγές, με αποτέλεσμα να έχει επιβαρυνθεί σημαντικά η ψυχολογία της, ενώ και άτομα από το περιβάλλον της εκφράζουν πλέον την ανησυχία τους γι' αυτήν.

Η νέα πραγματικότητα για την Chiara

«Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε και γι' αυτό δε θα διακόψουμε τη σχέση μας από τη μια μέρα στην άλλη. Και στο παρελθόν είχαμε βιώσει μια περίοδο κρίσης, αλλά αυτή είναι λίγο πιο δυνατή, Πάντα ο κόσμος πιστεύει πως ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από μια οθόνη, είναι ψεύτικος. Πάντα ο κόσμος θεωρεί ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών, κάποιος που με συμβουλεύει, ότι έχω συγκεκριμένη στρατηγική και αποφασίζω ότι εγώ και ο σύζυγός μου θα αποστασιοποιηθούμε για να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχει κρίση. Αλλά δεν είναι έτσι, δεν υπάρχει στρατηγική, λυπάμαι που ο κόσμος το πιστεύει αυτό». Aυτά ήταν -μεταξύ άλλων- τα λόγια της Chiara Ferragni, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Fedez. Πήρε θέση η ίδια για όσα γράφονταν και μοιράστηκε τις δικές της σκέψεις για όλο αυτό, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο πως η πραγματικότητα ήταν -και είναι- κάπως διαφορετική. Η Ιταλίδα δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και όσοι βρίσκονται κοντά της, ανησυχούν ιδιαίτερα για όλο αυτό.

Η Chiara έχει κλειστεί στον εαυτό της, καθώς εκτός από τον χωρισμό, είδε τη ζωή της να αλλάζει σημαντικά όλο αυτό το διάστημα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Πρωταγωνίστησε σε μία σειρά από οικονομικά σκάνδαλα και είδε ακόμη και τις ιταλικές αρχές να κάνουν focus σε αυτήν, την ώρα που η εισαγγελία του Μιλάνου ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα για απάτη σε βάρος της, αλλά και της Alessandra Balocco, ιδιοκτήτριας εταιρίας, που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το pandoro. Η ίδια, από τη δική της μεριά, κλήθηκε να απολογηθεί για τις κινήσεις της και ζήτησε μία μεγάλη συγνώμη, ωστόσο, το «χτύπημα» ήταν μεγάλο και είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και το fashion brand της έχει δει τις μετοχές του να πέφτουν πλέον πολύ χαμηλά. Τα προϊόντα που φέρουν το όνομα της Ιταλίδας έχουν χάσει σε τεράστιο βαθμό την αξία τους και η Chiara δυσκολεύεται ακόμη και σε αυτόν τον τομέα, βλέποντας την αυτοκρατορία που έχει χτίσει όλα τα τελευταία χρόνια, να δέχεται πολύ-πολύ ισχυρό πλήγμα. 

Είναι μία δύσκολη περίοδος γι' αυτήν και ίσως να μην είναι και τόσο υπερβολική όλη αυτή η ανησυχία που προκύπτει από πολλές πλευρές, με την Ιταλίδα να βρίσκεται στο επίκεντρο και να μας υπενθυμίζει πως όλα τα πράγματα στη ζωή μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη...