fbpixel

Search icon
Search
Πώς να δημιουργήσετε μια capsule γκαρνταρόμπα ακολουθώντας τα trends της άνοιξης
STYLING TIPS

Πώς να δημιουργήσετε μια capsule γκαρνταρόμπα ακολουθώντας τα trends της άνοιξης

Μικρές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά


Capsule wardrobe και fashion trends: Όταν κανείς ακούει αυτές τις δυο λέξεις σκέφτεται ότι είναι αντίθετες και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Θα δείτε παρακάτω πως μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας capsule wardrobe υιοθετώντας τα trends του 2024. Μπορεί οι τάσεις να έρχονται και να φεύγουν με αστραπιαίους ρυθμούς, ωστόσο δεν παύει να υπάρχει η επιλογή των έξυπνων αγορών και τρόπος να χτίσετε μια capsule wardrobe, ενώ παράλληλα θα ακολουθείτε όλα τα νέα trends. Ας δούμε λοιπόν, όλα τα κομμάτια που χρειάζεστε για να αγοράζετε λιγότερα και να φοράτε περισσότερα.

Είναι γεγονός ότι και πέρυσι στον κόσμο της μόδας κυριάρχησε η αντίληψη για την επένδυση στη δημιουργία διαχρονικών εμφανίσεων. Αν επομένως, είστε από τις ενημερωμένες στα fashion ζητήματα θα διαθέτετε πιθανώς ήδη ένα boxy blazer, ένα διαχρονικό λευκό T-shirt καθώς και μια crossbody bag. Αν θέλετε, λοιπόν να ενισχύσετε αυτήν την βάση συνεχίστε να διαβάζετε. Παρακάτω παρουσιάζουμε μια λίστα με 7 τα basics που είδαμε να κυριαρχούν τους τελευταίους 12 μήνες στις πασαρέλες και πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αν θέλετε να δημιουργήσετε αυτήν την πολυλειτουργική γκαρνταρόμπα, ενώ ακολουθείτε κάποια από τα πιο μεγάλα fashion trends του 2024.

Mid-heel παπούτσια

H τάση των παπουτσιών με μεσαίου ύψους τακούνι επιτυγχάνει την ισορροπία μεταξύ της κομψότητας και της άνεσης. Επομένως από τα ankle boots με μεσαίο τακούνι μέχρι και τα kitten μπορείτε να επιλέξετε ό,τι σας ταιριάζει και να φορέσετε και να το ξαναφορέσετε.

Loose-Leg jeans

Αν και οι πασαρέλες της προηγούμενης σεζόν προσπάθησαν να μας πείσουν για την επάνοδο των low-slung jeans, είναι προτιμότερο να επενδύσετε σε κάτι πιο άνετο και συνάμα σε χαλαρό στυλ. Αυτό, λοιπόν, δεν είναι άλλο από τα loose-leg jeans, τα οποία συνδυάζονται εύκολα τόσο με εφαρμοστά μπλουζάκια, όσο και με φαρδιά πουλόβερ ή πουκάμισα για μια πιο σοφιστικέ εμφάνιση.

Cardigans

Τα cardigans έχουν επιστρέψει δυναμικά και αποτελούν ένα από τα essentials της ντουλάπας μας από το φθινόπωρο μέχρι και την άνοιξη. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι πάρα πολλοί: με φούστα, με τζιν ή πάνω από φόρεμα.

Midaxi skirts

Μετά την επαναφορά της micro φούστα, η οποία δεν είναι σίγουρα άνετη, ήρθε η σειρά της midaxi, της οποίας το μήκος κολακεύει, είναι κομψή και μπορείτε με μεγάλη ευκολία να κάνετε styling από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς μπορεί να φορεθεί τόσο με μπαλαρίνες όσο και με high-heels.

Minimalist tote bags

snapinstaapp-399679931-311698528459672-5038500788014993475-n-1080.jpg

Mια minimal tote bag είναι ένα από τα πιο βασικά και χρήσιμα items που μπορείτε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Είναι ένα κομμάτι που αξίζει να επενδύσετε παραπάνω χρήματα, καθώς μπορεί να σας συντροφεύει όλη μέρα και χωράει τα πάντα - μέχρι και το laptop σας.

Maxi dresses

ffa649c44963ac38f7838d8579beff25.jpg
Editorialist, Pinterest

Τι καλύτερο από τα μακριά πλεκτά φορέματα! Μπορείτε να τα φορέσετε πρωί στο γραφείο με μπότες μέχρι το γόνατο και παλτό ή τώρα που μπαίνει η άνοιξη με ένα blazer και sneakers ή με ένα leather jacket και sneakers.