fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Τα flat shoes που έχουν κατακτήσει τον κόσμο της μόδας αυτή τη στιγμή

Στην πιο "αμφιλεγόμενη" απόχρωση που πλέον θεωρείται neutral


Τα flat shoes που έχουν κατακτήσει τον κόσμο της μόδας αυτή τη στιγμή

Υπάρχει ένα νέο shoe trend που φωτίζει στην κυριολεξία το street style και η γοητεία του είναι αδιαμφισβήτητη. Παντού γύρω μας, οι άνθρωποι της μόδας αποσύρουν τα αγαπημένα τους μαύρα φλατ για λαμπερά ασημένια στιλ ενόψει της άνοιξης.

H αναδυόμενη τάση, λοιπόν, των ασημένιων φλατ παπουτσιών προσφέρει έναν νέο τρόπο για να προσδώσετε διάσταση σε ένα εποχιακό ντύσιμο χωρίς να χρειάζεται να βάλετε έντονα χρώματα. Το ασήμι άρχισε πραγματικά να κερδίζει έδαφος όταν η τάση των ασημένιων παντελονιών τράβηξε την προσοχή μας στα τέλη του περασμένου έτους. 

Μεταμφιεσμένα ως statement παπούτσια, τα ασημένια flats είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο wearable από ό,τι φαίνεται. Το silver, πλέον, δεν απέχει από τους γκρι και λευκούς τόνους με τους οποίους έχουμε διαμορφώσει εδώ και δεκαετίες την capsule wardrobe μας και αυτή η διασκεδαστική αναβάθμιση ταιριάζει εξίσου καλά με τις μαύρες, μπεζ και denim αποχρώσεις που συνήθως γεμίζουν τις ντουλάπες μας.

Scroll down και ανακαλύψτε τα genius styling tips αλλά και τα αγαπημένα μας ζευγάρια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή..

Jeans & A Tee

f39cd9705ad24502fc453ee6b3a143ee.jpg
Image source: @matildadjerf

Δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να εντάξετε τα ασημένια flat σας σε ένα σύνολο, από ότι σε συνδυασμό με ένα απλό straight-leg παντελόνι και ένα απλό top, είτε σε σχήμα tank είτε ένα αέρινο λευκό πουκάμισο. Από πάνω ταιριάξτε το με ένα oversized blazer και αποκτήστε το τέλειο day-to-night look που θα σας μεταφέρει από το γραφείο στα after work drinks άψογα.

Dressed up

jeannineroxas.webp
Image source: @jeannine.roxas

Εννοείται πως μπορείτε να φορέσετε τα silver flats σας και σε πιο upgraded look. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια πιο sparkly εμφάνιση ταιριάξτε τα με εξίσου metallic dress και αξεσουάρ. Έπειτα εντάξτε το wrong coat theory προσθέτοντας ένα oversized leather jacket.

Μπορείτε ακόμα να φορέσετε τα silver flat σας και με little black dresses για να δώσετε αυτό το extra spark σε ένα κατα τα άλλα μονόχρωμο outfit.  

Paired with neutrals

a7364f5ad9f7c0534ce1b49e8b746808.jpg
Image source: @missaljel

Αν σας αρέσουν τα μονοχρωματικά και ουδέτερα ανοιξιάτικα outfits έναντι των πιο φωτεινών μπορείτε να δώσετε αυτό το spark που μπορεί να σας λείπει μέσω των metallic flat σας. Δημιουργήστε, λοιπόν, ένα total off-white, beige-y look δίνοντας ένα updated twist me to shoe choice σας. 

With pastels

30c2969b7261f0520dcd9c7af69fbbd3.jpg
Image source: @himichelleli

Αν από την άλλη, είστε φαν των πιο τολμηρών pops of colour, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την "ουδέτερη"  πλευρά των ασημένιων φλατ, χρησιμοποιώτας τα ως passepartout piece - αντί για τις μαύρες μπαλαρίνες σας. 

Total white

snapinstaapp-358221544-990264788833770-9173971581253896938-n-1080.jpg
Image source: @lovisaworge

Το total white αποτελεί go-to συνδυασμό για τη spring/summer σεζόν, φέρνοντας τη διαχρονικότητα και το quiet luxury στιλ στο επίκεντρο. Φέτος, συνδυάστε πιο low-key με updated κομμάτια, όπως παραδείγματος χάρη ένα φαρδύ λευκό τζιν, με ένα vest σε matching απόχρωση. Το στιλ αυτό ταιριάζει μοναδικά με τα silver ballet flat σας!

Παρακάτω, ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας ζευγάρια για φέτος...


1

Miu Miu "kitten" flats

Kalogirou BUY HERE

2

Silver Mary Janes

Aeyde BUY HERE

3

Proenza Schouler metallic leather flats

LUISAVIAROMA BUY HERE

4

Le Monde Béryl mesh ballet flats

Mytheresa BUY HERE

5

Metallic loafers

ZARA BUY HERE

6

J.A.P slingback metallic flats

Karida since 1912 BUY HERE

7

Silver slingback flats

Tsakiris Mallas BUY HERE

Feature image source: @lovisaworge, Dolce Vita