fbpixel

Search icon
Search
Tο «Mamma Milano» το πρώτο βιβλίο της  JJ. Martin είναι απλά μοναδικό
STYLE PEOPLE

Tο «Mamma Milano» το πρώτο βιβλίο της JJ. Martin είναι απλά μοναδικό

O απόλυτος Insider's guide για το Μιλάνο, την Ιταλία και τη μαγεία της


Ξεχάστε το «Eat, Pray, Love» και «Roman Holidays». Ξεχάστε τα κόκκινα χαλιά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και τις ατελείωτες εμφανίσεις διασημοτήτων στα γιοτ της ακτής του Αμάλφι. Πώς είναι πραγματικά να μετακομίζεις στην Ιταλία ως Αμερικανός; Η J.J. Martin, μόλις κυκλοφόρησε το "Mamma Milano", ένα βιβλίο με δύναμη, γεμάτο φωτογραφίες, σε βάθος, χωρίς φραγμούς, πλούσια απομνημονεύματα - slash - χαρά έναν οδηγό που περιγράφει λεπτομερώς το μερικές φορές ταραχώδες , συχνά ξεκαρδιστικό και πάντα εμπνευσμένο ταξίδι στην Ιταλία από τότε που έφτασε εδώ πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια. Εν μέρει πνευματική εργαλειοθήκη, εν μέρει οδηγός ενεργοποίησης έμπνευσης, εν μέρει η ιστορία της αποπλάνησης και της παράδοσής της σε αυτήν την όμορφη χώρα, το «Mamma Milano» είναι η ιστορία, όπως η ίδια το θέτει «τη μεταμόρφωση μιας σφιχτής, ψυχαναγκαστικής, παραπονεμένης Αμερικανίδας σε πλεονέκτημα, χαρά που αναζητά, τσιρλίντερ» για την απόλυτα αγαπημένη πλέον πατρίδα της.

Αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος ιταλικής ιστορίας αγάπης.
1-jj-in-palermo-FfrdP.jpg

Πώς μπορώ να είμαι δημιουργικός ΚΑΙ επιτυχημένος εν μέσω χάους; Είναι ακόμα αποδεκτό το φλερτ με τον υδραυλικό το 2023; Και ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο σωστός τρόπος για να παραγγείλεις έναν καφέ στην Ιταλία; Βρείτε τη βασική εργαλειοθήκη με ψήγματα σοφίας του J.J. που αποκτήθηκαν εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες στο Μιλάνο σχετικά με την τέχνη του να ζεις υπομονετικά, με πάθος, με ανοιχτή καρδιά και με κάθε αίσθηση να βυθίζεσαι στην εντυπωσιακή ομορφιά της Ιταλίας.

Τα περισσότερα είναι πολύ περισσότερα εδώ στην Ιταλία. Περισσότερη αγάπη, περισσότερο χρώμα, περισσότερη ομορφιά, περισσότερο γέλιο, περισσότερη σύνδεση που ανοίγει την καρδιά, ανυψώνει την ενέργεια, διευρύνει τη συνείδηση. Κάτι που συχνά σημαίνει ότι όλα χρειάζονται περισσότερο…. λοιπόν, χρόνο. Μετά την αρχική προσέγγισή της για την οικοδόμηση μιας ζωής εδώ στην Ιταλία, η J.J. έμαθε να αφήνεται, να αγκαλιάζει την απροσδόκητη ροή της άγριας ενέργειας της Ιταλίας και να χρησιμοποιεί την αφθονία υπέροχων και παραγωγικών ανθρώπων, τόπων και πραγμάτων στο Μιλάνο για να καλλιεργήσει τους δικούς της δημιουργικούς χυμούς.

3-covers-bLZ5L.jpg


Σύμφωνα με την ίδια...

«Είμαστε όλοι εδώ στον πλανήτη Γη για να επεκταθούμε δημιουργικά, να ακολουθήσουμε τα δικά μας μοναδικά πνεύματα στον κόσμο και να τα παρακολουθήσουμε να εκδηλώνονται. Αν εγώ - μια Αμερικανίδα χωρίς μια ενιαία επαφή, χωρίς μαγειρικές δεξιότητες, μηδέν φίλους και χωρίς καριέρα - θα μπορούσα να τα δημιουργήσω όλα αυτά σε μια ξένη χώρα, στην Ιταλία, τι μπορούν να κάνουν οι άλλες γυναίκες; Όλα αυτά και πολλά άλλα." Κάντε μια βόλτα με την J.J. για το πώς να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της Θείας Μητέρας της Ιταλίας για να γυρίσετε τον δημιουργικό σας διακόπτη.

Έχοντας μάθει τόσα πολλά να ζει εδώ - από τις μικρές αλλά δυνατές τελετουργίες, τις άγριες φιλίες, την απαράμιλλη, άγρια ​​ομορφιά - η J.J. θεωρεί την Ιταλία ως τον πρώτο της αληθινό πνευματικό δάσκαλο. Αυτό το ερωτικό γράμμα προς τη χώρα που έχει μεταμορφώσει ολοκληρωτικά το σύμπαν της και έχει οδηγήσει τη δημιουργικότητα και το πνεύμα της σε νέα ύψη δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον ταραχώδη στρατό των μαιών που ήταν θεμελιώδεις για τη δημιουργία της. Σε όλους όσους κοσμούν τις σελίδες του "Mamma Milano" και σε όλους όσους βοήθησαν να συγκεντρωθούν αυτές οι σελίδες και σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά. Και φυσικά, το μεγαλύτερο "Grazie mille!" πρέπει να πάμε στην αγαπημένη μας Ιταλία.

15-jjs-wardrobe-ePw7b.jpg

20 years ago...

Αφού μετακόμισε από το Μανχάταν στο Μιλάνο πριν από 20 χρόνια, χωρίς δουλειά, χωρίς φίλους και χωρίς υπομονή για τον ιταλικό τρόπο ζωής, η J.J. Martin συνειδητοποίησε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να παραδοθεί στον ζωντανό αλλά αργό ρυθμό ζωής. Με αυτόν τον τρόπο, ανακάλυψε περισσότερη χαρά (και επιτυχία) από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Σε αυτόν τον αναζωογονητικό τόμο, ο J.J. μάς προσκαλεί να επιβιβαστούμε και να την ακολουθήσουμε στο ταξίδι της -η εξέλιξη ενός ατόμου μέσα από τη ζωή, την αγάπη, την απώλεια, τη δημιουργικότητα και τη μαγεία- στο σημερινό αγαπημένο «Μιλάνο». Βουτήξτε στις απολαύσεις της ιταλικής μόδας, του φαγητού και της καλής ζωής. Γνωρίστε μερικές από τις κορυφαίες γυναίκες γευσιγνώστριες, θεραπευτές και λάτρεις της καρδιάς της Ιταλίας. αξιοποιήστε τα πνευματικά μυστικά της J.J. για να απελευθερώσετε την εσωτερική δημιουργικότητα και τη σοφία. και πολλά άλλα—όλα με vintage chic LaDoubleJ και ιταλικό στυλ. Αυτό το βιβλίο με την αίσθηση της καλής αίσθησης είναι μια γιορτή και μια ιστορία δημιουργίας - τόσο μιας μάρκας όσο και του να γίνετε η δική σας γυναίκα, με τον ιταλικό τρόπο. Κάθε αντίγραφο είναι δεμένο σε ένα από τα τρία υφάσματα LaDoubleJ. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται με ένα από τα διαθέσιμα υφάσματα, επιλεγμένο τυχαία.

38-jj-in-palermo-UmMEt.jpg

About JJ. Martin & La DoubleJ

Η J.J. MARTIN είναι γεννημένη στο Λος Άντζελες και έγινε επιχειρηματίας και ιδρυτής της τεράστιας επιτυχίας μιλανέζικης μάρκας lifestyle LaDoubleJ – πλέον παγκόσμιο φαινόμενο. Έχοντας περάσει χρόνια αναζητώντας τα καλύτερα στοιχεία της ιταλικής μόδας και σχεδίου ως συντάκτης εκδόσεων, όπως το Harper’s Bazaar και το Wallpaper*, ο J.J. κυκλοφόρησε το La DoubleJ το 2015 ως περιοδικό που πωλούσε ρούχα και κοσμήματα με δυνατότητα αγοράς. Η επωνυμία σύντομα επεκτάθηκε σε μια πλήρη ετικέτα lifestyle που προσφέρει νέα μόδα με αρχειακές εκτυπώσεις, μοντέρνο ντιζάιν στο σπίτι και σπάνια vintage – όλα αποσταγμένα μέσα από έναν φακό καθαρής χαράς και εντυπωσιακά γράμματα, προασπίζοντας το ιταλικό ταλέντο σε κάθε βήμα. Με συλλογές που πωλούνται σε περισσότερα από 200 καταστήματα παγκοσμίως, το πρώτο κατάστημα ναυαρχίδα της La DoubleJ άνοιξε στην περιοχή μόδας του Μιλάνου το 2021, με έναν ειδικό όροφο που προσφέρει ένα πνευματικό καταφύγιο για αγοραστές και εργαστήρια ενδυνάμωσης γυναικών. ζει στο Μιλάνο.