fbpixel

Search icon
Search
Ζήστε ένα αξέχαστο Πάσχα στη Χαλκιδική σε έναν ονειρεμένο προορισμό
TRAVEL

Ζήστε ένα αξέχαστο Πάσχα στη Χαλκιδική σε έναν ονειρεμένο προορισμό

Το Cora Hotel & Spa στην Άφυτο προσφέρει μια one-of-a-kind εμπειρία


Το Πάσχα πλησιάζει, όπως και οι μοναδικές στιγμές ιερής τελετουργίας και κατάνυξης, με τις οποίες έχουμε ταυτίσει τον εορτασμό του. Αυτό που αποζητούμε είναι η ηρεμία ενός καταλύματος που θα μας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, αλλά και τον ιδανικό συνδυασμό γιορτινού κλίματος, γαστρονομίας και φυσικής ομορφιάς.

Στην Άφυτο της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, οι ημέρες του Πάσχα γίνονται μοναδικές, καθώς εκεί θα απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα σας μείνει αναμφίβολα αξέχαστη!

The Hotel

cora-hotel-spa-general-view-ii.jpg

Εμπνευσμένο από τη φύση και τη φιλοσοφία του Αριστοτέλη, χτισμένο σε αρμονία με την φυσική ομορφιά της περιοχής, το πρόσφατα ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa προσφέρει στιγμές ευτυχίας με τις υπέροχες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του σε μια βολική και ιδιωτική τοποθεσία. Θεμέλιο του Cora Hotel & Spa η δέσμευση για ισορροπία – μια ισορροπία που βρίσκει κανείς στη φυσική ομορφιά του δάσους, στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, στις αναζωογονητικές θεραπείες του σπα και στην αγνή νόστιμη τοπική κουζίνα, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν ένα με τους ρυθμούς της φύσης.

Η υπέροχη διακόσμηση, η αρχιτεκτονική που εμπνέεται από τη φύση και οι άνετες εγκαταστάσεις κάνουν τις διακοπές σας στο Cora Hotel & Spa μια μοναδική εμπειρία στη Χαλκιδική, που δεν έχει εποχή! Το ξενοδοχείο ενσαρκώνει μια σύγχρονη προσέγγιση της φιλοξενίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν στην παρθένα ομορφιά της Χαλκιδικής, καθώς απολαμβάνουν τις πολυτελείς ανέσεις και την αναζωογονητική ατμόσφαιρα.


The Ultimate Easter Destination

cora-hotel-spa-general-view.jpg

Κι αν ακόμα δεν έχετε πειστεί πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Cora Hotel & Spa, εκεί όπου η ηρεμία κυριαρχεί και η πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου φτάνει στο αποκορύφωμά της. Το πασχαλινό πακέτο του ξενοδοχείου περιλαμβάνει: 

  • Πασχαλινό καλωσόρισμα - ένα καλάθι με πασχαλινά αυγά, λαμπάδες και παραδοσιακό τσουρέκι
  • Πρωινό μπουφέ
  • Νηστίσιμο δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή
  • Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο
  • Εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία και ζωντανή μουσική
  • 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Spa 
  • Πασχαλινές δραστηριότητες (ζωγραφική και διακόσμηση αυγών, προετοιμασία του παραδοσιακού πασχαλινού τσουρεκιού με τον σεφ)

The Rooms & The Suites

deluxe-room.jpg

Με καταπληκτικό design που συμφωνεί με τα χρώματα του τριγύρω τοπίου αλλά και όλα τα updated trends της αρχιτεκτονικής, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου. Επιλέξτε αυτό που ονειρεύεστε για την εξόρμησή σας στη Χαλκιδική και απολαύστε τη διαμονή σας με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ιδιωτικές πισίνες, μοντέρνα διακόσμηση κι εξαιρετικές υπηρεσίες. Η άνεση σε όλο της το μεγαλείο!


Moments Of Well-being

elysium-spa.jpg

Αφεθείτε σε μια όαση ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο και απολαύστε σάουνα, χαμάμ, εσωτερική πισίνα και θεραπείες προσώπου και σώματος. Το Elysium Spa του Cora Hotel & Spa είναι ένας υπέροχος προορισμός για τους επισκέπτες που αναζητούν χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το σπα του ξενοδοχείου βρίσκεται μέσα στους ήσυχους κήπους του συγκροτήματος, φωτίζεται με φυσικό τρόπο και έχει μαγευτική θέα στη θάλασσα. Το Elysium Spa προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία, με εγκαταστάσεις όπως σάουνα, χαμάμ και εσωτερική πισίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αναζωογονητικές θεραπείες με βότανα που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά και τις θεραπευτικές παραδόσεις της περιοχής, καθώς και σε μοναδικές θεραπείες εμπνευσμένες από τις θεραπευτικές ιδιότητες του ελαιολάδου. Οι επισκέπτες εκτός από τις ασκήσεις τους μπορούν ακόμα να απολαύσουν δραστηριότητες ευεξίας δίπλα στην πισίνα και την παραλία, όπως γιόγκα. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ!


Dine & Wine Experience

cora-hotel-resort-chalkidiki-dining-01-oceana-02.jpg

Εξερευνήστε μοναδικές γεύσεις στα τέσσερα μπαρ και τρία εστιατόρια, με μενού εμπνευσμένα από αυθεντικές ιταλικές απολαύσεις, αρωματικές ασιατικές γεύσεις και ελληνικές δημιουργίες, όλα βασισμένα σε φρέσκα υλικά. Δοκιμάστε τις γευστικές προτάσεις στο κεντρικό εστιατόριο, όπου κάθε γεύμα εμπνέεται από τις τοπικές γεύσεις και τη διεθνή κουζίνα με έναν εξαιρετικό μπουφέ πρωινού, μεσημεριανού και δείπνου. Απολαύστε δροσιστικά ποτά στο pool bar, στο lagoon bar και στο lobby bar, όπου οι mixologists δημιουργούν δροσιστικά και υπέροχα cocktails.

Στο a la Carte εστιατόριο Apiro του Cora Hotel & Spa σερβίρονται μοντέρνα πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα για μεσημεριανό, που μπορείτε να απολαύσετε ανάμεσα στις καλοκαιρινές σας δραστηριότητες. Για το δείπνο, το εστιατόριο Apiro ταξιδεύει στην ανατολή προτείνοντας πιάτα ιαπωνικής και Nikkei κουζίνας. Ταξιδέψτε από την Ελλάδα στην ανατολή με τις γεύσεις του εστιατορίου Apiro.

cora-hotel-resort-chalkidiki-dining-02-bars-celine-02.jpg


Υπάρχουν πολλές γεύσεις για να δοκιμάσετε, αλλά μια επίσκεψη στο ιταλικό εστιατόριο Delizia είναι μια γαστρονομική εμπειρία που πρέπει να ζήσετε. Η πίτσα, τα ζυμαρικά και πιάτα εμπνευσμένα από τις ιταλικές γαστρονομικές παραδόσεις και σπεσιαλιτέ σερβίρονται για να τα απολαύσετε με προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά και απεριτίφ σε ένα ήσυχο και κομψό περιβάλλον. 

Info

Άφυτος, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, Ελλάδα

Tηλ. +30 2374020930

E-mail: info@coraresort.com

Κρατήσεις: +30 2374020935

coraresort.com