fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Αναζητείτε ένα signature scent; Ανακαλύψτε τις επιλογές μας

Τα top picks μας για να μυρίζετε όπως πραγματικά επιθυμείτε


Αναζητείτε ένα signature scent; Ανακαλύψτε τις επιλογές μας

Το να έχετε ένα από τα καλύτερα αρώματα είναι πρακτικά απαραίτητο. Αλλά αυτό είναι ευκολότερο να τίθεται προς συζήτηση παρά να συμβαίνει πραγματικά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει "ένα άρωμα για όλες". Υπάρχουν κλασικά αρώματα με άνθη, φρουτώδη αρώματα και πικάντικα, ξυλώδη μείγματα - μεταξύ πολλών, πολλών άλλων. Ο κόσμος της αρωματοποιίας χρονολογείται εδώ και αιώνες και εξακολουθεί να εξελίσσεται τόσο γρήγορα τώρα όσο και τότε. Μας έχει φέρει τα αξιόπιστα βασικά μας αρώματα που ανανεώνουμε με ευλάβεια κάθε χρόνο, καθώς και νεότερα, αντισυμβατικά και μοντέρνα αρώματα. Σε αυτό το σημείο, το άρωμα έχει εξελιχθεί πέρα από το να είναι απλώς ένας τρόπος να μυρίζει κανείς ωραία. Η όσφρηση είναι μια από τις πιο ισχυρές αισθήσεις μας και ορισμένα αρώματα έχουν μια μοναδική επίδραση που μπορεί να προκαλέσει νοσταλγία, να ηρεμήσει τα νεύρα μας και ακόμη και να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης μας - όπως η αρωματοθεραπεία.

Υπάρχουν τόσο πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη: το προσωπικό σας στυλ, η προθυμία σας να πειραματιστείτε και το είδος της ατμόσφαιρας που θέλετε να διοχετεύσετε. Θέλετε κάτι που να αποπνέει αυτοπεποίθηση; Σκεφτείτε τις πινελιές από oud και πατσουλί. Ή μήπως ψάχνετε για ένα εποχιακό άρωμα; Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για φρέσκα, εσπεριδοειδή αρώματα, ενώ ο χειμώνας είναι γεμάτος ζεστά και καυτά αρώματα.

Για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι της αναζήτησης του ιδανικού αρώματος, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας - τα οποία περιλαμβάνουν και εντελώς νέες κυκλοφορίες!

1

Souffle Marais Eau de Parfum

Massimo Dutti BUY HERE

2

Funky Buddha Eau de Parfum

Funky Buddha BUY HERE

3

Delina Eau De Parfum

Parfums De Marly BUY HERE

4

Wood Sage & Sea Salt Cologne

Jo Malone BUY HERE

5

Vanilla Royale Sugared Patchouli

KAYALI BUY HERE

6

La Vie Est Belle Holiday Limited Edition

Lancôme BUY HERE

7

Eau de Toilette - L'Eau Papier

Diptyque BUY HERE

8

Eau de Parfum - Santal 33

Le Labo BUY HERE

9

Ambre Vanille Eau De Parfum

Laura Mercier BUY HERE

10

Solo Ella Elixir eau de parfum

Loewe BUY HERE