fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από τα BAFTAs 2024
BEAUTY PEOPLE

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από τα BAFTAs 2024

Από κλασικές εμφανίσεις έως εκείνες που κόβουν την ανάσα


Τo red carpet των φετινών BAFTAs μας χάρισε iconic, λαμπερές και σε ορισμένες περιπτώσεις απίστευτα cool εμφανίσεις. Συχνά υποδεικνύοντας τι πρόκειται να ακολουθήσει για τη σεζόν που πλησιάζει, η διάθεση του μακιγιάζ έτεινε προς τη δροσερή επιδερμίδα με light ρουζ και ελάχιστες «υποψίες» πούδρας στον ορίζοντα. Ενώ το nude κραγιόν κυριάρχησε, η Sheila Atim και η Charithra Chandran εμφανίστηκαν με πορτοκαλί χείλη - από burnt orange με μεταλλική λάμψη μέχρι μια matte ombre εκδοχή.

Όσον αφορά τα μαλλιά, τα BAFTAs έφεραν πίσω τα μαλλιά χτενισμένα στο πλάι. Τα bob κουρέματα έκλεψαν την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, με τη Meg Bellamy από το The Crown να επιλέγει την ευκαιρία για να κάνει το ντεμπούτο της με ένα κομψό, αμβλύ bob που άγγιζε το σαγόνι. Και η Margot Robbie, η Emily Blunt και η Emma Stone, όλες συνυπέγραψαν την τάση του wavy bun.

Αυτά είναι τα beauty looks που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά BAFTAs!

Margot Robbie 

gettyimages-2020548288-65d23ff99bcfe.jpg

Η Margot είναι η επιτομή της έννοιας της κλασικής ομορφιάς του κόκκινου χαλιού. Μέσα σε μια νύχτα αντικατέστησε τα έντονα κόκκινα χείλη που είχε στο Charles Finch & Chanel 2024 Pre-BAFTA Party με μια πιο ήπια εμφάνιση, με απαλές πινελιές από ροζ σκιά ματιών, ρουζ και ένα nude χείλος.

Emma Stone

bafta20b220gettyimages-2020435261-p.webp

Η Emma φαίνεται πάντα να προσθέτει τη διασκέδαση στα beauty looks του κόκκινου χαλιού και αυτή η ροδακινί εμφάνιση δεν ήταν διαφορετική. H makeup artist Rachel Goodwin πέρασε στα βλέφαρά της έναν συνδυασμό της Liquid Lurex Eyeshadow σε Maya και της Eyeshadow Palette σε Muse για ένα λαμπερό ροζ-χρυσό φινίρισμα. Ενώ τα έντονα χείλη της ώχρας προήλθαν από το True Velvet Lip Colour σε Velvet Cinnabar.

Lilly Collins

bafta20b220gettyimages-2020379625-p.webp

Αποχαιρετήσαμε την φράντζα της Lilly Collins, καθώς η πρωταγωνίστρια του Emily In Paris χτένισε τα μαλλιά της σε πλαϊνή χωρίστρα, μακριά από το μέτωπό της, με Χολιγουντιανά κύματα. Τέλεια σμιλεμένα φρύδια πλαισίωναν τα μάτια της και ένα βυσσινί χείλος ολοκλήρωσε την εμφάνιση.

Charithra Chandran

bafta2018022420gettyimages-2020357243.webp

Η Charithra συνδύασε ένα vintage "Old Money bob" με μεταλλική μπεζ και σοκολατί σκιά ματιών από την παλέτα σκιών Lancôme Hypnôse Drama Eyeshadow Palette σε 18 Nude Sculptural. Στη συνέχεια, ο makeup artist Kenneth Soh πρόσθεσε μια πινελιά κραγιόν που βρισκόταν κάπου ανάμεσα σε μια κεραμιδί και μια βαθιά καμένη πορτοκαλί απόχρωση. 

Joy Sunday

bafta20b220gettyimages-2020401565-p.webp

Λατρέψαμε την εμφάνιση της Joy Sunday; εξάλλου, υπάρχει κάτι που να προκαλεί περισσότερη σεροτονίνη από ένα δέρμα με next level λάμψη, βλεφαρίδες «κούκλας» και γυαλιστερά χείλη σε βυσσινί απόχρωση;

Emily Blunt

bafta20b220gettyimages-2020439010-p.webp

Η Emily συνδύασε την απόλυτη ηλιοκαμένη εμφάνιση - από το bronzer δέρμα της μέχρι τις χρυσές ανταύγειες που πλαισίωναν το πρόσωπό της και τις μπούκλες της. Το Sea Turtle Eye Trio της Chantecaille σε Cool σε συνδυασμό με το Luster Glide Eye Liner σε Amethyst δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό μοβ μάτι.

Dasy Edgar-Jones

bafta2018022420gettyimages-2020277247-p.webp

Η Daisy συνδύασε ένα σχεδόν "no makeup" μακιγιάζ με edgy ombre μαλλιά και σκουρόχρωμες αφέλειες σε στρώσεις, οι οποίες αποτελούν σημαντική απόκλιση από το πρόσφατο ολόξανθο χρώμα της.

India Amarteifio

bafta2018022420gettyimages-2020359318-p.webp

Η India προσέφερε μια θεϊκή εμφάνιση με μακριές πλεξούδες σε updo και στρατηγικά τοποθετημένες χαλαρές μπούκλες, που δημιούργησαν οι Alesha L Williams και Tálè. Οι απαλές κοραλί πινελιές στα μάγουλα (Lancôme Blush Subtil σε Sorbet de Corail) από τον makeup artist Lake Sanu προσέδωσαν επιπλέον ενδιαφέρον.

Florence Pugh

bafta20b320gettyimages-2020503671-p.webp

H Florence συνεχίζει να επινοεί εντυπωσιακούς τρόπους για να χτενίζει τα κοντά μαλλιά. Εδώ έδωσε ένα masterclass για το πώς να δείξετε cool στο κόκκινο χαλί με ένα semi wet-look bob που δημιουργήθηκε με τέχνη από τον hairstylist Hyungsun Ju, και smoked-out μάτια πλαισιωμένα με φουντωτές βλεφαρίδες από τον μακροχρόνιο makeup artist της Alex Babsky.

Rosamund Pike

bafta20b320gettyimages-2020478568-p.webp

Το pink beauty look της Rosamund, εντυπωσίασε όπου ένα απαλό ροζ ρουζ και ένα ροζ κραγιόν συνάντησαν τα πιο αυστηρά, πιασμένα πίσω μαλλιά.

Emma Corrin

bafta20b320gettyimages-2020511251-p.webp

Η Emma Corrin, που πάντα προσπαθεί να ξεπεράσει τα όρια της μόδας, φόρεσε ένα καπέλο με δίχτυ πάνω από το buzzcut της. Παρόλο που κάλυπτε εν μέρει το πρόσωπό της, η δροσερή επιδερμίδα της και το μονόχρωμο απαλό καφέ μακιγιάζ στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλά της εξακολουθούσαν να διαφαίνονται, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά στιλπνό σύνολο.