fbpixel

Search icon
Search
Στο Aesthea Beauty Salon θα ανακαλύψετε τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης
MAGAZINE

Στο Aesthea Beauty Salon θα ανακαλύψετε τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης

Στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο ολιστικής περιποίησης, η ιδιοκτήτρια Κατερίνα Μπαντή-Νάσλα ανατρέπει τα δεδομένα στην αισθητική και μας μιλάει γι' αυτά


Με δύο χρόνια ειδικής εκπαίδευσης στην Ελβετία πέραν των πτυχίων της, ταξίδια κάθε χρόνο για σεμινάρια στη Γαλλία, στο Saint Malo, όπου εδρεύει η εμβληματική και καινοτόμα Phytomer, και συνεχείς παρουσιάσεις των θεραπειών που εφαρμόζει στη Νέα Υόρκη, η Κατερίνα Μπαντή-Νάσλα έχει αποκτήσει γνώση που ελάχιστοι στον τομέα της κατέχουν. Όταν, μάλιστα, έκανε επίδειξη του τρόπου με τον οποίο επιμελείται την ομορφιά κάθε γυναίκας στο Face Gym Health/Beauty της Fifth Avenue, όλοι οι παρευρισκόμενοι λάτρεψαν τη μοναδικότητα αυτή, το άγγιγμα, το αποτέλεσμα και την σπάνια τεχνική της. Αυτού του είδους τις περιποιήσεις τις αναζητούν πλέον τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως και είναι θεραπείες τις οποίες μπορεί να συναντήσει κανείς μόνο σε exclusive beauty salons του κόσμου. 

17a8065.jpg

Η ίδια φέρνει τελικά στη Θεσσαλονίκη ό,τι αποτελεί τάση στην αισθητική, συστήνοντάς μας έναν κόσμο όπου η φυσική ομορφιά είναι βασική αρχή, αυτόν του Aesthea Beauty Salon.

Φυσική αντιμετώπιση

Ο χώρος της ξεχώρισε από την αρχή, γιατί εκεί συναντάμε τις πιο αποτελεσματικές αντιγηραντικές θεραπείες με την υπογραφή των κορυφαίων εταιριών Phytomer και Vie, αλλά και απολαμβάνουμε ένα διάλειμμα από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας, χαρίζοντας στον εαυτό μας μια νέα ενέργεια. «Στο Aesthea, επικεντρωνόμαστε σε θεραπείες προϊοντικές και σε μεσοθεραπείες που βελτιώνουν σταδιακά τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος και μέρα με τη μέρα επιτυγχάνουμε ένα φοβερό αποτέλεσμα αντιγήρανσης σε πρόσωπο και σώμα. Όσο αντιστεκόμαστε στον χρόνο με αυτόν τον τρόπο, τόσο πιο ανεπαίσθητα θα είναι τα σημάδια του πάνω μας. Αυτό είναι κάτι που το χτίζουμε μαζί με την κάθε πελάτισσα εξατομικευμένα, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών της. Την ομορφιά μας πρέπει να τη συντηρούμε, κι αυτό είναι μια διαρκής προσπάθεια, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε με πρόγραμμα τη διατήρηση της λάμψης και της υγείας, αναπτερώνοντας το ηθικό της κάθε γυναίκας που μας εμπιστεύεται», μας εξηγεί.

Η δύναμη του αγγίγματος και της θάλασσας

Στο Aesthea, αφού γίνει πρώτα η απαραίτητη διάγνωση, κάθε θεραπεία ξεκινάει με relaxing αναπνοές για να αδειάσουμε από την πίεση, και συνεχίζει με μασάζ, γυμνάζοντας τους μυς του προσώπου ή του σώματος, ώστε να επανέλθει η σφριγηλότητα και να μπορέσουν να διεισδύσουν τα προϊόντα, που είναι τροφή για την επιδερμίδα, πιο εύκολα. Όπως μας λέει η Κατερίνα Νάσλα: «Ό,τι επεμβατικό και να κάνουμε, οπωσδήποτε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τα απαραίτητα προϊόντα για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα. Όταν ξεκίνησα το Aesthea, έδωσα υπόσχεση ότι δε θα θυσιάσω ποτέ την πρώτη ποιότητα, φιλοξενώντας τελικά μόνο ένα δυνατό brand που ξεχωρίζει. Καθότι γνωρίζουμε ότι η θάλασσα ταιριάζει απόλυτα με το ανθρώπινο πλάσμα, τα αποτελέσματα των θεραπειών της Phytomer είναι άψογα. Συμπληρώνοντας την γκάμα της η Vie, με αντιγήρανση, ρετινόλη και βιταμίνες, είναι τόσο αποτελεσματική, που στη Γαλλία και την Ελβετία χρησιμοποιείται μετά τις επεμβάσεις για αποθεραπεία. Αυτοσκοπός μου είναι το τέλειο αποτέλεσμα, η ικανοποίηση και το να κερδίσω την εμπιστοσύνη της κάθε πελάτισσας». Σε αυτόν τον χώρο, όπου η καλή ενέργεια αποτελεί το Α και το Ω, βρίσκουμε μία όαση χαλάρωσης που υποστηρίζει και προστατεύει την ομορφιά, η οποία πηγάζει φυσικά από μέσα μας. Έπειτα από κάθε μας επίσκεψη, θα φύγουμε απόλυτα ανακουφισμένες και έτοιμες να αδράξουμε τη μέρα με μια νέα διάθεση, βλέποντας τα εκπληκτικά αποτελέσματα να αναδεικνύουν την πιο ωραία πλευρά του εαυτού μας.

Info: Μητροπολίτου Ιωσήφ 20, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 231 022 2981, www.aesthea.gr, Facebook: Aesthea face body nails & Instagram: @aesthea_gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024