fbpixel

Search icon
Search
Where to stay in Paris: Τα πιο stylish ξενοδοχεία στην Πόλη του Φωτός για το 2024
ESCAPE

Where to stay in Paris: Τα πιο stylish ξενοδοχεία στην Πόλη του Φωτός για το 2024

Ξενοδοχειακές προτάσεις που θα σας συναρπάσουν


Το Παρίσι αποτελεί έναν αιώνιο αγαπημένο προορισμό για μια μοναδική απόδραση - και ειδικά την περίοδο του fashion week αλλά και εν αναμονή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 πολλά είναι τα stylish & iconic ξενοδοχεία που ξεχωρίζουμε. Παρακάτω, ανακαλύψτε τα καλύτερα από αυτά, που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στον χάρτη της Πόλης του Φωτός - από κλασικές γνωστές επιλογές μέχρι κάποιες συναρπαστικές νέες προσθήκες.

Le Grand Mazarin

492216285.jpg

Το Le Grand Mazarin βρίσκεται στην artistic γειτονιά Le Marais κι είναι ένα ξενοδοχείο με έντονο καλλιτεχνικό πνεύμα. Ο υπέροχα εκλεκτικός σχεδιασμός του, που επινοήθηκε από τον Martin Brudnizki, συνδυάζει την κλασική μεγαλοπρέπεια με ένα σύγχρονο twist και προσφέρει μια υπέροχη σειρά δωματίων και σουιτών σε τυπικό παριζιάνικο στιλ. Αλλά το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η πισίνα του καταλύματος που είναι επενδυμένη με μωσαϊκό, η οποία βρίσκεται κάτω από μια εκπληκτική τοιχογραφημένη οροφή!

Info: www.legrandmazarin.com

Hôtel Les Deux Gares

2-h36KN.jpg

Με την υπογραφή του Luke Edward Hall στους happy εσωτερικούς χώρους του Hôtel Les Deux Gares (το πρώτο ξενοδοχείο στο οποίο ο Βρετανός designer έχει επιμεληθεί), ο σχεδιασμός βρίσκεται στο επίκεντρο των δωματίων σε ζωηρά χρώματα και value for money τιμές. Τοποθετημένο ανάμεσα στο Gare du Nord και το Gare de l'Est, το ξενοδοχείο είναι η ιδανική βάση με τις «καραμελένιες» ρίγες για τις πιο απολαυστικές παριζιάνικες περιπέτειες.

Info: www.hoteldeuxgares.com 

Soho House Paris

00parisopening11.jpg

Η παριζιάνικη «εκδοχή» του Soho House βρίσκεται στο Pigalle, την πρώην συνοικία των κόκκινων φώτων μεταξύ του 9ου και του 18ου διαμερίσματος. Το κτίριο του 19ου αιώνα είναι η πρώην οικογενειακή κατοικία του καλλιτέχνη, ποιητή και σκηνοθέτη Jean Cocteau, αλλά τώρα διαθέτει τη χαρακτηριστική κομψή αισθητική του Soho House, συμπεριλαμβανομένου ενός βελούδινου μπαρ, μιας υπέροχης αυλής, μιας πισίνας και ενός χώρου για private events που θυμίζει καμπαρέ.

Info: www.sohohouse.com

Le Bristol

3-dgfim.jpg

Το Le Bristol, πολύ απλά, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το «παλάτι του Παρισιού» έχει εδώ και πολύ καιρό η αγάπη των ανθρώπων στη βιομηχανία της μόδας, προσφέροντας μεταμορφωτικές εμπειρίες spa και μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία (το ξενοδοχείο κατέχει τέσσερα αστέρια Michelin στα εστιατόρια Epicure και 114 Faubourg). Υπάρχει μια υπέροχη αυλή με πορτοκαλιές και μια ονειρεμένη πισίνα στον τελευταίο όροφο - ενώ το Le Bar du Bristol είναι το τέλειο spot για ένα ποτό το βράδυ.

Info: www.oetkercollection.com

Hôtel Madame Rêve

343511097.jpg

Το θρυλικό ταχυδρομείο του Λούβρου του 19ου αιώνα (κάποτε το μεγαλύτερο κτίριο ταχυδρομείου της Γαλλίας) είναι τώρα ο χώρος ενός από τα πιο συναρπαστικά ξενοδοχεία της πόλης, το Madame Rêve. Με μαγευτική θέα στον εντυπωσιακό κήπο του (και τα 53 μπαλκόνια του), αυτή η αστική «όαση» με γνώμονα το υψηλό design προσφέρει έναν εξαιρετικά φιλόξενο χώρο σ' ένα μείγμα από ξύλα και χρυσοκαφέ αποχρώσεις, καθώς και δύο εξαιρετικά εστιατόρια: ένα μεσογειακής έμπνευσης, με μια υπέροχη βεράντα, και ένα με ιαπωνικές επιρροές, το La Plume, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια θέα που «κόβει» την ανάσα.

Info: madamereve.com 

Bvlgari Hotel Paris

bh-paris-penthouse-dining-room-night.jpg

Το ξενοδοχείο της Bvlgari στο Παρίσι βρίσκεται στο Triangle d'Or, δίνοντας λίγο από το ιταλικό στιλ και τη δεξιοτεχνία του οίκου σε ένα πρώην κτίριο γραφείων της δεκαετίας του '70, και προσδίδοντάς του την παγκοσμίου φήμης αίγλη της μάρκας. Ο υπέροχος επανασχεδιασμός του Bvlgari Hotel Paris ήταν το «πνευματικό παιδί» του ιταλικού αρχιτεκτονικού γραφείου Antonio Citterio Patricia Viel και των παριζιάνων αρχιτεκτόνων Valode & Pistre, με 11 ορόφους στολισμένους με μάρμαρο και γυαλί Murano που συμπληρώνουν την εκπληκτική θέα 360 μοιρών.

Info: www.bulgarihotels.com

JK Place Paris

1098422.jpg

Οι experts του italian chic, ο ξενοδόχος Ori Kafri και ο αρχιτέκτονας Michele Bonan βρίσκονται πίσω από την ανακαίνιση της πρώην εμβληματικής κατοικίας που το JK Place είχε ως ιδιοκτησία του στο Παρίσι. Πλούσια και φιλόξενα, τα ψηλοτάβανα δωμάτια παρουσιάζουν εκλεκτικά έργα τέχνης και όμορφες αντίκες, ενώ το υπόγειο spa διαθέτει μια κομψή εσωτερική πισίνα. Το εστιατόριό του, Casa Tua (αδελφάκι του ίδιου από το Miami) αποτελεί ήδη το the-place-to-be για όσους γνωρίζουν.

Info: www.jkplace.paris