fbpixel

Search icon
Search
Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν και τους έκανε εντύπωση!


Σταυρούλα Κλειδαριά

1708966136-f-24-2-look-515-e14-ghc.webp

Ενθουσιάστηκα με την αποκάλυψη του οίκου Dior μιας ολοκαίνουριας έκδοσης της εμβληματικής Dior Book Tote, εμπλουτισμένη με το μοτίβο Dior 4 Saisons - αποτέλεσμα ενός συναρπαστικού διαλόγου μεταξύ της Maria Grazia Chiuri και του Pietro Ruffo. Και οι τέσσερις εποχές σε απόλυτη αρμονία!

p-tag-txvcx5-585x1170.jpg

Διάβασα ότι ο Pier Paolo Piccioli αποχωρεί από τον οίκο Valentino, στον οποίο εργαζόταν για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ από το 2016 είναι ο creative director του. Αφήνει πίσω του μια τεράστια ιστορία μέσα από τις συλλογές του.

interior-design-philippe-starck-portrait.jpg

Εντυπωσιάστηκα για άλλη μια φορά με τον μάγο του design, Philippe Starck, o οποίος για την 30ή επέτειο του Excalibur λανσάρει μαζί με τη Heller την επανέκδοση της εμβληματικής βούρτσας τουαλέτας, σε 4 νέα χρώματα, 100% ανακυκλώσιμη, κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο για έναν έξυπνο, λειτουργικό και βιώσιμο σχεδιασμό.


Κωνσταντίνος Τανιάς

c9ea47bf-papakaliatis-genethlia.jpg

Διάβασα ότι το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Mega για τον δεύτερο κύκλο του μέσα στον Μάιο. 6 επεισόδια για τα οποία ανυπομονώ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει και τρίτος κύκλος με άλλα 4 επεισόδια.

versace-blue-jeans-eau-de-toilette-75ml.jpg

Ανακάλυψα τον τελευταίο καιρό ένα άρωμα-διαμάντι της δεκαετίας του '90, το οποίο δεν είναι άλλο από το Blue Jeans του οίκου Versace. Μια μυρωδιά τόσο φρέσκια και διαχρονική, που θεωρώ ότι ταιριάζει σε κάθε ηλικία και είναι ιδανική κυρίως για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πιστεύω πραγματικά ότι τα vintage αρώματα είναι τα καλύτερα!

snapinstaapp-434030990-1731880303888027-5735391349788223115-n-1080.jpg

Εντυπωσιάστηκα με το νέο πορτοφόλι Air Max 1 Wallet της Nike, που κυκλοφόρησε για να γιορτάσει την Air Max Day 2024. Είναι σχεδιασμένο ως θήκη για κάρτες και είναι εμπνευσμένο από την κλασική έκδοση Air Max 1 "Royal".


Χρύσα Σιμώνη

saint-laurent-fashion-show-woman-winter24-runway-01-lr-0.jpg

Μία τάση που ξεχώρισα στα Fall/Winter 2024-2025 catwalks κατά τη διάρκεια του Μήνα Μόδας είναι οι sheer skirts. Μπορώ να πω πως είναι το νέο form του naked dressing και αποτελεί ένα άκρως τολμηρό statement. Θεωρώ πως με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί άψογα!

images.jpeg

Παρακολούθησα την καινούργια ταινία στο Netflix, Irish Wish. Αυτό που με ώθησε να την δω είναι το γεγονός οτι η Lindsay Lohan επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια σε ταινία μετά από χρόνια που απέχει. Δε θα έλεγα πως την προτείνω ανεπιφύλακτα, αλλά αν ψάχνετε ένα ανάλαφρο romcom να παρακολουθήσετε, μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε!

shutterstock-1234642033.jpg

Γεύτηκα μια φανταστική συνταγή από το... TikTok φυσικά. Όπως έχω ξαναπεί η συγκεκριμένη πλατφόρμα περιέχει τόσες πολλές δημιουργικές συνταγές. Η συγκεκριμένη είχε γίνει viral πριν καιρό και είναι το salmon bowl της Emily Mariko. Τα βασικά συστατικά του είναι το ρύζι, ο σολομός και το αβοκάντο. Αν είστε λάτρης του sushi πρέπει να τη δοκιμάσετε!


Αγάπη Γαβριηλίδου

saguini-esperidoeides.jpeg

Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από όσα μπορεί να προσφέρει ένα το πεντανόστιμο -κι ίσως υποτιμημένο- φρούτο και σας προτείνω να το εντάξετε κι εσείς στο δικό σας diet-plan. Η αλήθεια είναι πως συχνά, έχουμε την τάση να επενδύουμε σε πανάκριβα skincare products, περιμένοντας να κάνουν... θαύματα, ωστόσο, αυτό που επιμένουμε να αγνοούμε είναι το γεγονός ότι δε θα αποκτήσουμε ποτέ το super λαμπερό δέρμα των ονείρων μας χωρίς να προσφέρουμε στον οργανισμό μας όσα πραγματικά χρειάζεται. Τα απαραίτητα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα στοιχεία εκείνα που έχει ανάγκη, για να λειτουργεί σωστά. Πρόσφατα -λοιπόν- μέσα από μία mini έρευνα που έκανα, είχα την ευκαιρία να μάθω το πόσο θρεπτικό είναι το σαγκουίνι σαν φρούτο και πλέον, το έχω εντάξει στην καθημερινότητά μου. 

ap23056639126535.jpeg

Παρακολούθησα πρόσφατα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Diego Simeone, που έκανε πρεμιέρα στο Amazon Prime και ειλικρινά, το συστήνω ανεπιφύλακτα, ακόμη και σε εσάς που δεν δηλώνετε fans του ποδοσφαίρου. Η mini σειρά αυτή, έρχεται να μας βάλει στον κόσμο και στον ψυχισμό ενός ανθρώπου με απίστευτο πάθος, με πολύ συγκεκριμένο mentality, με μοναδική νοοτροπία. Έρχεται να μας δείξει το πώς βιώνουν επαγγελματίες αυτού του επιπέδου όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα και περνάει σημαντικά μηνύματα. Δώστε του μία ευκαιρία και θεωρώ πως θα δικαιωθείτε.

snapinstaapp-424599424-18423280315032704-1204329549804706945-n-1080.jpg

Μία τάση που ξεχώρισα από την πρόσφατη LFW είναι η sleek πλαϊνή χωρίστρα με τα μαλλιά προς τα πίσω, που κολακεύει κάθε πρόσωπο και είναι το ιδανικό look για όλες τις ηλικίες. Σε περίπτωση που θέλετε να πειραματιστείτε λίγο και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, χωρίς να… ξεπεράσετε κατά πολύ τα όριά σας, αξίζει να πείτε ένα «ναι» σε αυτό το hairstyle και σίγουρα, θα κλέψετε την παράσταση.


Μάρα Γρηγοριάδου

3000.jpg

Παρακολούθησα μια νέα ταινία του Amazon Prime “Upgraded”. Η Camila Mendes, λατρεμένη μου πρωταγωνίστρια του Riverdale, υποδύεται την νεαρή Ana η οποία αναβαθμίζεται στην πρώτη θέση τόσο σε ένα επαγγελματικό ταξίδι για το Λονδίνο όσο και στη δουλειά της. Κατά την πτήση μετάβασης γνωρίζει τον ευκατάστατο Άγγλο William, και καταλήγει να ζει το επαγγελματικό κι ερωτικό της παραμύθι λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Μια ταινία που συστήνω ανεπιφύλακτα!

easy-healthy-chocolate-swirled-berry-frozen-yogurt-bark-2.jpg

Δοκίμασα για ακόμη μια φορά ένα σνακ που μου σύστησε η πλατφόρμα του Tik Tok. Αυτή τη φορά αναφέρομαι στο "Yogurt Bark". Η συνταγή είναι απλή, ανακατεύετε σε ένα μπολ γιαούρτι με μέλι, το απλώνετε ομοιόμορφα πάνω στην λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί, προσθέτετε τα αγαπημένα σας φρούτα, εγώ προτίμησα τα φρούτα του δάσους και μερικές σταγόνες σοκολάτας. Πρόκειται για ένα δυναμωτικό, υγιεινό και εύγευστο σνακ που θα σας ενθουσιάσει!

haileybieberstrawberrygirlmakeup-e274fc925d6d4c5b8c858da61beb3604.png

Ξεχώρισα το makeup trend του strawberry girl και θεωρώ ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να το δοκιμάσουμε. Καθώς εισερχόμαστε στην ανοιξιάτικη περίοδο τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα είναι must και ακριβώς αυτό επιτάσσει η τάση της Hailey Bieber.