fbpixel

Search icon
Search
New In: Οι νέες κυκλοφορίες που προσγειώνονται τον Απρίλιο στο Netflix
ARTS & CULTURE

New In: Οι νέες κυκλοφορίες που προσγειώνονται τον Απρίλιο στο Netflix

Ανυπομονούμε να τις απολαύσουμε στις οθόνες μας


Το Netflix έχει ετοιμάσει μια νέα ανανεωμένη watch list για τον Απρίλιο του 2024 και είναι ακόμα καλύτερη από το αναμενόμενο! Aυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι οι ποικιλία στα πρωτότυπα new entries της πλατφόρμας, αλλά και στις πολυαναμενόμενες αγαπημένες σειρές, οι οποίες επιστρέφουν. 

Συνεχίστε να διαβάζετε και δείτε τις κορυφαίες προτάσεις από τις νέες αφίξεις που επιλέξαμε για εσάς!

Ripley

ripley-u-s1-e1-00-04-40-02-r.webp

Με πρωταγωνιστές τους Andrew Scott, Dakota Fanning και Johnny Flynn, το Ripley είναι μια σειρά θρίλερ που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960. Ακολουθεί έναν απατεώνα, ο οποίος προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για μια μοναδική δουλειά στην Ιταλία. Παρασυρμένος σε μια ζωή πλούτου και προνομίων, καταλήγει να παίρνει δραστικά μέτρα και να υφαίνει έναν ιστό από ψέματα για να μην τον προλάβει η πραγματικότητα.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου.


Sex and the City: Seasons 1-6

115384092.webp

Η κλασική σειρά που τόσο αγαπάμε, Sex and the City, έρχεται στο Netflix. Η διάσημη τετράδα της Sarah Jessica Parker, της Cynthia Nixon, της Kristin Davis και της Kim Cattrall θα κάνει την εμφάνισή της στην πλατφόρμα streaming αυτόν τον Απρίλιο. Δεδομένου ότι η σειρά αναβίωσης του SATC, And Just Like That δεν θα επιστρέψει τουλάχιστον μέχρι το 2025, οι fans του Sex and the City μπορούν να κάνουν rewatch όλα τα αρχικά επεισόδια της original σειράς. 

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στην 1 Απριλίου.


Scoop

scoop-unit-08729-rt.webp

Στην ταινία "Scoop" πρωταγωνιστούν η Gillian Anderson και ο Rufus Sewell ως Emily Maitlis, υπεύθυνη συνεντεύξεων του BBC, και ο πρίγκιπας Andrew, αντίστοιχα, και παρέχει μια μυθιστορηματική περιγραφή του πώς οι γυναίκες του BBC Newsnight κλείδωσαν τον Andrew για την περιβόητη σκανδαλώδη συνέντευξή του το 2019. Η συνέντευξη, στην οποία ο Andrew υπερασπίστηκε τους δεσμούς του με τον Jeffrey Epstein- ήταν τέτοια συμφορά που οδήγησε τον πρίγκιπα να κάνει ένα "βήμα πίσω" από τα επίσημα καθήκοντά του. 

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου.


Files of the Unexplained

download.jpeg

Αναμενόμενο από τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας και των παράξενων εμπειριών, αυτό το ερευνητικό ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων ξεναγεί τους θεατές σε διάφορες ανεξήγητες υποθέσεις, από "παράξενες εξαφανίσεις, μυστηριώδη στοιχειώματα έως ανατριχιαστικές ψυχρές υποθέσεις".

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.


Parasyte: The Grey

download-1.jpeg

Μια live-action προσαρμογή της σειράς manga Parasyte του Hitoshi Iwaaki, Parasyte: The Grey είναι μια νοτιοκορεατική σειρά επιστημονικής φαντασίας τρόμου και περιγράφει τη βίαιη κατάληψη του κόσμου από άγνωστα παρασιτικά πλάσματα που χρησιμοποιούν τους ανθρώπους ως ξενιστές και αποκτούν δύναμη, ενώ η ανθρωπότητα ετοιμάζεται να αντισταθεί.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου.


What Jennifer Did

download-2.jpeg

Αυτό το ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων αφηγείται τα αποτρόπαια και διεστραμμένα γεγονότα γύρω από μια Καναδή γυναίκα ονόματι Τζένιφερ Παν, μέσα από υλικό από αστυνομικές ανακρίσεις και μαρτυρίες. Η κόρη βιετναμέζων μεταναστών έμεινε τραυματισμένη ως μοναδική μάρτυρας και πρωταρχικό αντικείμενο εγκληματικής έρευνας μετά από μια εισβολή σε σπίτι όπου οι γονείς της πυροβολήθηκαν.

Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στις 11 Απριλίου.

Can't wait!