fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Οι hair experts συμφωνούν - Όλοι πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν για πιο υγιή, λαμπερά μαλλιά

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα heat protectant spray;


Οι hair experts συμφωνούν - Όλοι πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν για πιο υγιή, λαμπερά μαλλιά

Όταν πρόκειται για την επίτευξη της υγείας των μαλλιών σας, δεν υπάρχει συχνά μια λύση που να ταιριάζει σε όλους. Η φροντίδα των μαλλιών είναι τόσο απίστευτα προσωπική και τα προϊόντα που συνιστούν οι ειδικοί τείνουν να διαφέρουν ανάλογα με την υφή, το μήκος, το χρώμα των μαλλιών αλλά και τον τρόπο ζωής. Ωστόσο, υπάρχει ένα προϊόν που οι hair stylists είναι ομόφωνοι ως προς τη σημασία του και αυτό είναι η χρήση ενός σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Ναι, εάν στεγνώνετε τα μαλλιά σας στο σπίτι με πιστολάκι ή χρησιμοποιείτε καυτά εργαλεία για το styling, τότε η χρήση του καλύτερου προστατευτικού σπρέι θερμότητας που μπορείτε να βρείτε θα κάνει θαύματα για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας και την πρόληψη μελλοντικών βλαβών.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το προϊόν "κλειδί" για υγιή μαλλιά!
snapinstaapp-314493908-643755050827987-84972783997186830-n-1080.jpg

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα πριν από το θερμικό styling;

Οι ειδικοί παρομοιάζουν τη μη χρήση θερμοπροστατευτικού στα μαλλιά σας με την παράλειψη της καθημερινής εφαρμογής του SPF στο δέρμα σας. Τα καλύτερα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα δημιουργούν ένα φράγμα στον άξονα της τρίχας σας, μειώνοντας τη θερμική ζημιά από τα εργαλεία styling, αποτρέποντας την υπερβολική απώλεια υγρασίας και τις δομικές αλλαγές στις πρωτεΐνες της τρίχας. Η χρήση ενός τέτοιου σπρέι μπορεί να μειώσει δραστικά τη θερμοκρασία και τη ζημιά στην οποία εκτίθεται η επιφάνεια των μαλλιών σας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για πιο υγιή μαλλιά.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το σπρέι;

Βασικά, όποτε τα μαλλιά σας πρόκειται να εκτεθούν στη θερμότητα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Για να εφαρμόσετε το προστατευτικό θερμότητας, τα μαλλιά σας μπορούν να είναι στεγνά με πετσέτα ή υγρά, αλλά όχι μούσκεμα, καθώς αυτό θα αραιώσει πολύ το προϊόν. Επιπλέον, το νερό διοχετεύει τη θερμότητα, οπότε προσπαθήστε να στεγνώσετε καλά τα μαλλιά σας με πετσέτα πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. Να είστε γενναιόδωρη με την εφαρμογή - αν έχετε ιδιαίτερα πυκνά μαλλιά, τότε ίσως να θέλετε να τα χωρίσετε σε τμήματα και να ψεκάσετε το προστατευτικό θερμότητας σε στρώσεις για να διασφαλίσετε ότι καλύπτετε όλες τις τούφες σας.

snapinstaapp-340328744-193322580154821-5538386354638700801-n-1080.jpg

Τι πρέπει να προσέξουμε όταν επιλέγουμε το καλύτερο θερμοπροστατευτικό σπρέι;

Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα στην αγορά, αλλά προσωπικά συνιστώ να αναζητάτε φόρμουλες που δεν περιέχουν parabens, θειικά άλατα και αλκοόλ, τα οποία μπορεί να είναι ξηραντικά. Παράλληλα με τα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα, τα οποία προστατεύουν από τις φθορές που προκαλούν τα εργαλεία styling, όπως τα πιστολάκια και τα ισιωτικά, υπάρχουν και σπρέι προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, τα οποία μπορούν να θωρακίσουν τα μαλλιά από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Αυτά μπορούν να αποτρέψουν το ξεθώριασμα του χρώματος, την ξηρότητα και την ευθραυστότητα και είναι δυνατόν να βρείτε κάποια προϊόντα που κάνουν και τα δύο. Ωστόσο, πρόκειται για μια διαφορετική τεχνολογία, οπότε θα πρέπει να αναζητήσετε ειδικά γι' αυτό την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία στην ετικέτα, όχι μόνο την προστασία από τη θερμότητα. 

Ψωνίστε τα καλύτερα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα!

1

Gisou Propolis Infused Heat Protecting Spray - Hair spray

Sephora.gr BUY HERE

2

Aveda Heat Relief Protector & Conditioning Mist

Atticadps.gr BUY HERE

3

Kérastase Nutritive Θερμοπροστατευτική Λοσιόν για Εύκολο Ξεμπέρδεμα & Styling των Ξηρών Μαλλιών

Hondoscenter.com BUY HERE

4

Bumble and Bumble Bb Heat Shield Thermal Protection Spray

Sephora.gr BUY HERE

5

Hair Rituel By Sisley Protective Hair Fluid

Net-a-porter.com BUY HERE